lita på mig jag borde veta

Allt du behöver börja spela Bridge (Minus Friends)

Anonim

Lucky för Lucy, inget poker ansikte krävs.

Jag tror att jag äntligen förstår varför gamla människor älskar bro. Det tar evigt att lära sig - som för alltid - så beroende på när du börjar din brospel, kommer du fortfarande att perfekta ditt spel fram till slutet. Det här lärde jag mig när några vänner och jag kom tillsammans och började en brogrupp som var dedikerad till att lära sig spelet så länge det tog oss. Och det kan ta evigt med den takt vi går, men det finns något om det komplicerade kortspelet som suger dig in, oavsett svårigheten.

När jag är dålig i någonting och vill bli bättre, tittar jag genast på internet för att hitta sätt att påskynda processen. Finns det en bok jag kan läsa "Jag har redan en.) Jag har funnit att medan det inte finns något som gör dig bättre på att broa än vanliga spel med dina bropar, finns det några saker som kan hjälpa dig längs vägen. Här är en startpaket.

Felsidigt bord

Cosco Products 34 "Square Resin Top Folding Table, Black

Du behöver självklart ett bord, men varje vikning, fyrsidig med tillräckligt med plats för en person på varje sida (det är för lätt att kika med ett runt bord) kommer att fungera. Fliken är avgörande - du vill spara den när du är klar.

Kort och korttillbehör

Copag Bridge Size Regular Index 1546 Spelkort

Den första sak du behöver är ett bra paket med spelkort. Medan någon uppsättning kommer tekniskt att göra (ja, även de nyhetskort som du har på din kusin s bat mitzvah) finns det definitivt märken med spelkort som är bara bekvämare att leka med. Lyckligtvis är de billiga. Jag gillar Copags utseende, men du kan också gå med ett vanligt brettdäck av cyklar.

Brybelly Triangle Formad Handsfree Playing Card Holder

I broen måste du hålla en hel del kort i handen på en gång. Det kan vara irriterande, speciellt om du är benägen att "förlora" ett kort eller två, eller få dem att sitta fast bakom varandra. Här är fina kortinnehavare som kan hjälpa dig att hålla tankar organiserade och minska stressen på dina tassar. (De är också bra för små barn.)

Budgivning och poängbevakningstillbehör

Baron Barclay Bud Mats, Set med 4 Placemats

Mina bryggvänner och jag svär vid våra personliga "fuska lakan" när de spelar. Dessa är alla tillåtna, förresten, och om du inte har ett otroligt minne, vill du ha tillgång till din egen.

Bridge Score Card - 5-Pack Contract Bridge Notepad

Och när du kommer till den punkten du faktiskt vill hålla poäng, (ooh, du är bra, eller hur?), Det finns en kudde som hävdar att det kan hjälpa dig att göra det. Jag skulle inte veta något om det för att jag fortfarande arbetar med att förbättra min budgivning. Jag kommer dit.

Bud Buddy Set av fyra broboksar av Jannersten

Med tanke på budgivning är dessa rutor som "proffsen" använder för att hålla reda på budet när det går runt bordet. Du kommer aldrig att behöva be att granska budet igen.

Bridge guideböcker

Bridge Basics 1: En introduktion (The Official Better Bridge Series) av Audrey Grant

Om du bara läser spelet, har nästan alla jag frågat rekommenderar Audrey Grants Bridge Basics som en plats att börja. Men här är ett tips från mig: Ignorera allt som involverar poäng tills du är minst 50 spel eller så in. Det är för förvirrande när du bara lär dig mekaniken.

Bro överblick av Audrey Grant

Och om du är lite mer avancerad, är Grants Bridge in a Glance en stor resursbok för att hålla dig vid sidan.