den här saken är otroligt

En matskribentens välsmakande hemlighet för lugnande matsmältningsbesvär

Anonim

Jag har varit en professionell matförfattare i sju år och har jobbat på Serious Eats (en publikation som specialiserat sig på matlagning och ätning) i drygt ett år. Om du behöver veta något om mig, är det att jag nästan alltid har matsmältningsbesvär. Jag kan inte hjälpa att äta. Det är mitt jobb. Det hjälper förmodligen inte att jag har ett ganska typiskt judiskt matsmältningssystem och den milda IBS som följer med den.

Men jag har hittat ett sätt att bekämpa den postprandiella illamående som jag har blivit van vid: Gin Gins. De är min affärshemlighet för overindulgence, oavsett om det kommer från en dekorativ multicourse-måltid eller en morgon av hungover-stekmat. Det är välkänt att ingefära har en hel del förmåner mot illamående, men det är dåligt att bära en gingerfrukt, och regelbundet ginger-ale är bara ett skämt när det gäller gingerhalt. Gin Gins är verkligen kraftfulla och smakar faktiskt och innehåller ingefära (upp till 30 procent!). Och jag äter dem hela tiden.

Som den tiden beställde vårt kontor Mile End-leverans (jag fick Ruth Wilensky med seared beef salami och senap på en pressad lökrulle). Jag fick också en latke eftersom deras latkes är i princip friterade potatis hamburgare och motståndet är meningslöst. Sedan tog min chef över mozzarella från Di Palo, fortfarande varm och mjölkaktig; och ungefär två kilo prosciutto. Det fanns också kontorsfesten på Insa, där vi åt ofattbara mängder koreanskgrill innan vi träffade karaoke rummet. Efter en fasansfull återgivning av "Lose Yourself" där jag studsade och dansade för att kompensera för min fruktansvärda rappningsförmåga, behövde jag en hel del Gin Gins. Jag har tagit dem till jobbet, och nu äter mina kollegor dem (eller begär lite av mig) efter att ha äts.

Medan det finns flera typer av Gin Gins rekommenderar jag "Super Strength" sorten, som börjar vara så svår, men då kan du tugga och tugga och tugga, som en Tootsie Roll. Om det av någon anledning låter obehagligt, är Double Strength Hard Candies också effektiva. Visst, du kan köpa Gin Gins i en vanlig pack eller hos din lokala mataffär, men jag rekommenderar att du beställer dem genom pundet. Om du är något som jag, behöver du dem.

Gin Gins Super Strength Ginger Candy, 1 pund

Fler Strat-godkända illamåendefighters

Gin Gins Original Chewy Ginger Candy, 2-Pack

Författare och aktivist Janet Mock älskar också Gin Gins, förutom att hon föredrar den snygga sorten: "Jag reser mycket och får lite matsmältningsbesvär, så jag kommer alltid, precis bredvid min läppbalsam, att ha tre av dessa i min väska. Det ger mig en sockerfix och det hjälper till att hålla min mage platt och smälta den maten med alla fördelar med ingefära. "

IBgard Pepparmintpiller

I vår guide till de bästa IBS-remedierna rekommenderar gastroenterologen Dr. Michelle Cohen pepparmyntspiller som IBgard: "När det gäller OTC-alternativ för smärta och uppblåsthet, finns det vissa örter och mat som medicin som kan vara till stor hjälp. Så i min praktik, för mycket smärta och uppblåsthet, rekommenderar jag att folk använder pepparmynta, fänkål och ingefära i teform, pillerform, oljor eller matform. "

Queasy Drops för Assorterad Illamående, 21-Count

Författaren Caroline Bankoff började poppa Queasy Drops (som är avsedda för gravida kvinnor som upplever morgon sjukdom) efter en särskilt grov baksmälla. Hon blev förvånad över hur bra de arbetade: "När jag var tillbaka under en filt hade min illamående helt försvunnit. Visst var jag fortfarande utmattad och headachy och akut medvetna om var och en av mina brister, men jag hade återvunnit magen och längtan efter en cheeseburger, som en gång förbrukat sätter mig på vägen till återhämtning. "