den här saken är otroligt

En frekvent hand-tvättmaskin på lotionen som botar Reptile Hands

Anonim

Det ger omedelbar lättnad till torra, knäckta händer.

Fullständig information: Jag tvättar mina händer mycket. Typ mycket. Jag är inte full-germaphobe, även om det är lite av det. Jag älskar verkligen känslan av kallt vatten blandat med suds, lapping upp och runt och över mina händer. Ibland ger det mig den energiuppgång som jag behöver på jobbet, och andra gånger har det en lugnande kvalitet som hjälper mig att slappna av. Men tvätta händerna som åtta gånger om dagen kan orsaka en allvarlig problem med torr hud. Jag håller alltid ett urval av olika typer av fuktighetsgivande medel runt mig, jag håller hela tiden på dem och har bokstavligen aldrig varit nöjd av någon av dem. Varje vinter vänder mina händer till sandpapper: De får den konstiga blandningen av röd och vit fläckig; ibland blöder de. Somrarna är bättre, men inte ett ton (kanske jag borde prova en luftfuktare). Hur som helst, det är brutto. Men det är inte som att jag någonsin kommer att tvätta mina händer efter att jag har tagit bort soporna - låt oss bara vara riktiga - vilket innebar att jag hade varit vant med att ha reptilhänder halvåret.

Relaterade berättelser

Min hemliga vinter fuktgivare är avsedd för gravida damer

Jag köper denna nakna kroppslotion i bulk och förvara den i min kylskåp

Tills jag stött på handskar i en flaska Jag kom över det i ett apotek som besöktes av solblekta och saltvattensträckta fiskare och kammusslor i en New England kuststad (okej, okej, det var Nantucket, men jag svär att det finns faktiska fiskare där). Jag väntade på recept när jag märkte mina händer var speciellt torra och sa till min svärmor att jag dog för lite lotion. Verkställaren hörde mig, gav mig ett prov och sa bara: Lita på mig. "Du kommer att älska det, " sa han. "Det är det hemliga vapnet av män och kvinnor här, som plågas av torr hud efter år av att kasta händerna i det frusna Massachusetts oceanet."

Vilket låter som en försäljningsskala direkt ur en dålig kommersiell, vet jag. Men sätta på det kunde jag genast säga att detta skulle bli en produkt som jag skulle vara lojal mot under resten av mina handtvättdagar. Det är unscented, vilket är bra, och tillhandahålls bokstavligen omedelbar befrielse. Det är inte oljigt eller fet, men i stället känns som ett lager av supermjuk hud växte i en nano-sekund över mina gamla, torra, grova hakiga händer. Jag kunde inte riktigt lägga fingret på hur man beskriver det, förutom att säga att det kändes som en skyddshandske.

i en flaska.

Handskar i en flaskskyddande lotion

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

Min Facialist tippade mig till denna vinter makeup Remover