semestergåvor 2018

Gizmos att köpa din Techie denna semester (innan de säljer ut)

Anonim

Om du inte anser dig vara tekniskt kunnig kan det vara svårt att hitta en bra teknikgåva för de mer elektroniskt inriktade personerna i ditt liv, särskilt eftersom produkterna själva ständigt ändras. Så för att ta reda på vilka tekniska presenter och elektronik som faktiskt är värda att splurge denna semester, pratade jag med Ben Arnold, senior chef för innovation och trender hos Consumer Technology Association (CTA), som har lagt fram en årsrapport om konsumentteknik semester inköpsmönster under de senaste 25 åren. Enligt sin forskning planerar 66 procent av amerikanska vuxna att köpa en teknisk produkt som en present i år, så att du kan köpa de faktiskt fina prylarna innan alla andra fångar på, här är 13 elektronik och apparater som är bundna att vara populära denna högsäsong.

Smart visar

Echo Show (2: a generationen)

Rösthögtalare eller smarta talare har varit stora säljare under de senaste par semestern, och Arnolds forskning leder honom till att tro att de kommer att bli populära igen, "speciellt sedan Amazon släppte flera nya produkter för några veckor sedan." Han förutser att smarta skärmar - "som är en skärm med alla smarta högtalarfunktionerna inbyggda i den" - kommer att bli speciellt populära, som den nyaste iterationen av Echo Show. Med en större skärm och högre högtalare än den första generationen Show är den här enheten bättre rustad att spela TV-program eller filmer från Amazon Prime Video eller Amazon Music. Du behöver dock ett Amazon Prime-konto för att få tillgång till de flesta av dessa funktioner.

Googles startsida

Google lanserar också en ny röstaktiverad högtalarskärm för semestern, kallad hemnavet. Den här ansluter till ditt Google-konto, så det kan göra saker som att visa bilder från Google Foton eller spela dina favorit YouTube-videor - tillsammans med mer vanliga Google Assistant-uppgifter, som att läsa ut ditt dagliga schema eller berätta vad trafik på din pendling ser ut gillar genom Google Maps. En fördel med Google-enheterna över Amazonas är att du inte behöver betala för några prenumerationer för att njuta av det mesta av funktionaliteten, men så mycket som vilket av dessa två smarta visar att köpa, tror Arnold inte att man nödvändigtvis är "Bättre" än den andra. "Jag tänker på det mer som det som kompletterar mitt liv mest som konsument, " säger han. "Det beror bara på hur investerat du befinner dig i ett ekosystem, och det är verkligen det bästa sättet att klara det."

Smart-home-enheter

Ring Video Doorbell 2

Även nytt i år är intresset för smart-home-enheter, som smarta dörrklockor, som kan styras av röstaktiverade enheter som Echo eller Google Assistant. "Anslutna hemprodukter är inte super spännande att komma till jul, " menar Arnold, "men jag tror att marknaden har gått till en punkt där det finns en ganska bra nivå av förtrogenhet och medvetenhet om produkterna." Visst är det inte så snyggt som en nallebjörn, men Arnold säger att det är en fråga om att reframa dina tankar om vad som gör en bra present: "När jag tänker på kanske min mamma eller min mormor, skulle något som en säkerhetskamera ge dem mycket värde och mycket av bekvämlighet och lite sinnesro. "

Den största sak att överväga om du ska gå en smart dörrklocka eller säkerhetskamera är vilken digital assistent mottagaren använder. Om de är i Amazonas ekosystem och har ett Amazon Prime-medlemskap och kanske får ett par paket som levereras varje vecka, kommer Ring att vara den bästa insatsen, eftersom den ägs av Amazon.

Nest Hello Video Doorbell

Men för ett Google-hushåll är Nest vägen att gå. Företaget som också är känt för att göra smarta termostater förvärvades av Google tidigare i år, så att produkterna integreras smidigt med Google Assistant.

Philips Hue White och Color Ambiance A19 10W Equivalent LED Smart Light Bulb Starter Kit

En annan rolig tilläggsgåva till någon med en digital assistent i deras hem skulle vara en färgförändrad LED-lampa, som Philips Hue. Anslut bara till deras Echo, Google Assistant eller till och med Apple HomePod, och de kommer att kunna styra ljuset i sina hem med sin röst. Det inkluderar särskilda program för natt, morgon eller till och med festtid, om det är deras känsla. "Det finns en spänning där för den rätta presentmottagaren", säger Arnold.

Verkligen trådlösa hörlurar

Bose SoundSport Gratis riktigt trådlösa hörlurar - Bright Orange

Arnold förutser att detta kommer att bli ett annat bra år för hörlurar, speciellt för vad han kallar "verkligen trådlösa" öronproppar. Det här är hörlurar som bara ansluter till din enhet via Bluetooth, utan några sladdar. Den främre löparen i rymden är Apples AirPods, de vita, trådlösa hörlurarna som du säkert har sett över hela gymmet eller tunnelbanan. Men de ansluter bara till Apple-enheter, och det finns några klagomål om ljudkvalitet - så om du letar efter Android-vänliga eller icke-Apple-alternativ, citerade Arnold Bose som ett företag som tillverkar högkvalitativa, verkligt trådlösa hörlurar.

Jabra Elite 65e Wireless Noise Canceling Ear Ear Headphones.

Tillsammans med Jabra. Elite 65e sticker ut på grund av dess verkligt trådlösa och verkligt ljudljuddämpande hörlurar. (AirPods kan verkligen inte göra det.)

Smartwatches och fitness trackers

Apple Watch Series 3 GPS - Silver / Dimma

Ungefär en av fem amerikanska vuxna planerar att köpa en smartwatch den här semestern, enligt CTAs forskning, och även om det kan vara det mest uppenbara alternativet, leder Apple Watch Series 3 vägen i denna kategori. "Jag tycker att uppdateringarna till Apple Watch, särskilt med den cellulära anslutningen, har drivit något mer intresse för produkterna, säger Arnold. "Så det är därför jag är inte förvånad över att se att det är ganska högt i vår studie också."

Fitbit Versa Smart Watch, Grå / Silver Aluminium

Men, Arnold rabatt inte smartwatches från andra märken, och han är särskilt upphetsad över några av framsteg i fitness trackers. "Dessa produkter lägger till fler funktioner, saker som ekokardiogram och mer noggrann spårning av steg", säger han. Plus, det finns stor vikt vid anpassning, med olika färgklockor och band. "Jag tänker i samtalet om vad som är en bra present att få, något som är lite personligt spelar in i presentgåvan dynamiskt ganska bra."

Withings / Nokia Steel HR Hybrid Smartwatch

För en tränare som är lite mer analogt, tycker Arnold om erbjudanden från Withings, ett franskt konsumentelektronikföretag som tillverkar anslutna hälsoprodukter. "De gör en aktivitetsspårare, men det ser ut som en traditionell klocka, så det är en aktivitetsspårare som ser ut som en klocka men det ser inte ut som en smartwatch, säger han.

Mini-drönare

DJI Spark Alpine White med fjärrkontroll

Drones var en annan populär semestergåva förra året, och CTA förutspår att den fortsätter att vara en stark sektor 2018, med en förväntad försäljning på 1, 5 miljoner fackföreningar. "Droner är alltid coola, " säger Arnold, och de största framstegen i år är vad han beskriver som formfaktorförändringar. "Vi har sett en hel del droner blir mindre och mer bärbara, med möjlighet att lägga upp dronen och lägga den i en väska för enkel bärning." DJI Spark beskrivs som en "mini-drone", men det är fortfarande ganska imponerande. Till exempel kan du göra enheten ta ett foto medan du flyger midair genom att vinka din hand, ingen fjärrkontroll eller smartphone krävs.

Parrot Mambo Fly

Om du letar efter ett sub- $ 100 alternativ är Parrot Mambo en solid mini-drone. Liksom DJI Spark, det har en kamera och är lätt att flyga med en smartphone, men det saknar några av de avancerade funktionerna som att ta ett foto med bara handbehåll.

4K TV

TCL 43S425 43 tums 4K Ultra HD Smart Roku LED-TV (2018)

En trend som har varit konstant de senaste åren är konsumenternas önskan om TV-apparater under semestern. Faktum är att tv-apparater är konsumenternas mest eftersökta tekniska gåva, enligt CTAs forskning. "Visserligen är 4K den ledande tekniken just nu, stegtekniken, säger Arnold. "Och det som är spännande med det är att vi får allt fler 4K-innehåll. Så nu har du inte bara en 4K-uppsättning. Du har också riktigt bra innehåll som är lätt att hitta att du kan titta på. "Uppgradering till en 4K TV-apparat är det som driver det mesta av efterfrågan, enligt Arnold, och även om det finns supera avancerade och dyra alternativ på marknaden, du kan hitta den tekniken för mindre än $ 300.