kundvagn

Gäst Strategist Haul: Vad Buzz Bissinger köpt i april

Anonim

Varje månad gör redaktörerna sin version av en haul-blogg , jibber-jabbering om sina favoritköp av de senaste fyra veckorna. För att få samma personlighet och smakinsyn (via kvitton), inbjuder vi intressanta vänner i Strat att köra ner sina egna köp. För den här avbetalningen av Guest Strat Haul berättade författaren Friday Night Lights (och erkänd shoppingavvikare ) Buzz Bissinger om sina inköp från april (han åkte tidigare i månaden, så det var en liten försening).

Hudson Park Collection 600TC Sateen Solid Sheets

Hudson Park Collection "600TC Sateen Solid" King Pillowcases

Jag har varit en blåstribber större delen av mitt liv, men nyligen började färgen trycka mig - mörka lakan för ett rum för mörkt redan. Så gick jag till Bloomingdale där valet, som att köpa tandkräm vid Duane Reade, är så överväldigande att det leder till panik. Men en snäll säljare hjälpte mig att styra mig till en uppsättning lakan som gjordes av Hudson Park. De är inte italienska eller schweiziska luxe, men de mår bra på huden och den rosa färgen har definitivt klarat upp saker.

Crème de la Mer

SkinCeuticals CE Ferulic

Jag älskar att applicera serum och salvor och balm i mitt ansikte. Jag gillar den bortskämda känslan av det. Jag är också övertygad om att de jobbar. Jag har inga rynkor som i min ålder är underbara. Jag tenderar att byta upp mina fåfängnadsbehov, och jag är en suger för smidig förpackning, men CE Ferulic serum och La Mer fuktkräm har blivit häftklamrar. Jag känner mig uppfriskad och frisk.

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Pro-kollagen rengöringsbalsam används varje kväll för rengöring: Det känns lite som lim först, men förtvivlad inte, eftersom det kommer lätt ut.

Spanx Faux Läder Leggings

Spanx Faux Läder Moto Leggings

Jag älskar läder och jag älskar leggings. Men att hitta en fashionabel kombination av de två kan vara svårt. De faller ofta för låga i midjan. Eller de sträcker sig, vilket naturligtvis besegrar hela syftet. Faux läder håller sin form och ser också sexigare och skinnigare ut. Som någon som har slösat tiotusentals dollar på kläder nästan aldrig slits, tycker jag också om priset. Spanx och jag har haft ett torterat förhållande: Ett område av kroppen sugs in, ett annat område sugs ut. Typ av att klämma en plastpåse. Men företagets linje av faux läder leggings är gudomligt, så mycket så att jag började med motostilen, och sedan köptes tre dagar senare svart, grått och vin.

Commando Perfect Control Faux Läder Leggings

Eftersom jag satte mig runt online shopping platser alltför mycket, hittade jag också ett par Commando faux- läder leggings. De passar också bra, till skillnad från många av de riktiga läderna som jag har kostat tusen dollar eller mer. Detta kan vara första gången i mitt liv som jag har varit skatteansvarig när det gäller kläder.

Wicked Lester Crepito Skinny Byxor

Dessa är i stil med heavy metal, gjord av engelsk person Janine Gibbons med en eklektisk kombination av faux läder och stretch spandex (den största uppfinningen någonsin) och dubbar och denim. Nya stilar säljs online varannan vecka vid förinställda tider, så du måste vara redo eftersom efterfrågan är hög och lageret är lågt och inget massproduceras. Jag är något av en klädtillverkare, men jag har inte slitit skintight leggings ute än. Jag bär dem ibland när jag står upp på morgonen, tillsammans med ett par höghåriga stövlar och en rattig T-shirt. Detta hjälper särskilt när jag skriver och behöver lite självutvecklad spänning utan att kanalisera Gene Simmons.

Rag & Bone Griffin Contrast Biker Jacket

Ja, jag vet, min kära fru Lisa. Jag behöver inte en annan läderjacka. Jag har redan 50, vilket är alltför många. Men jag har en svaghet för läder (okej, det är en fetisch), och jag såg den här stilen, som föll strax över midjan och inte så noga, och var tvungen att få den.

Foto: 18-01-26 Tillbehör AM1 B1 toddmaughan W

Rag & Bone Runway Shield Solglasögon

Jag köpte dessa när jag plockade upp läderjackan i affären. Jag behöver dem inte. Jag har ingen aning om hur mycket jag ska bära dem. Men det var denna tvång och impulsion att få dem, som har gjort shopping så farligt för mig tidigare. De kostade inte mycket, långt ifrån dagarna för flera år sedan när jag gick in i en butik för att köpa ett par stövlar och gå ut med köp av 50 000 kronor. Så min shoppingavvik, som är riktig, har förbättrats väldigt mycket. Åtminstone för stunden. Sådana designers som Gucci och Philipp Plein och Jitrois och YSL vinkar alltid.

Berlin Noir: Mars Violets; The Pale Criminal; Ett tyskt Requiem av Philip Kerr

Inspirerat av den underbara tyska serien Babylon Berlin på Netflix, bestämde jag mig för att suga i ännu mer av Weimar-tiden på 1920-talet och 1930-talet. Jag ville ha atmosfär, inte torrhistoria, varför jag vände mig till mysterieförfattaren Philip Kerr. Du behöver en doktorsavhandling att följa med några av tomterna, men han är en underbar författare och jag älskar hur han snörar sina böcker med fictionaliseringar av Hermann Göring och Heinrich Himmler och Reinhard Heydrich när de stod upp på kedjan av mord och galenskap. Han gör dem mänskliga, vilket bara gör dem mer omänskliga.

Min Brilliant Friend av Elena Ferrante

Historien om ett nytt namn av Elena Ferrante

De som lämnar och de som bor av Elena Ferrante

Det förlorade barnets berättelse av Elena Ferrante

När New York Times kom ut med en lista med 15 böcker i mars av kvinnliga författare som formade "fiktionens nya förskott", fann jag mig själv fascinerad av Parul Sehgalls översyn av Elena Ferrantes napolitanska romaner. Jag köpte samlingen på Kindle och kunde inte sluta, whizzing genom 1, 696 sidor. Böckerna spårar vänskap mellan två kvinnor från ung ålder genom gammal, och den fyra-romiga avbetalningen är en fantastisk meld av exteriörporträtt och interiörmonolog. Utställningen av grannskapet i Neapel där de växte upp är den bästa skildringen av livet på den urbana kanten som jag någonsin har läst. Kärleken, friktionen, det simmerande våldet, de skrikande förolämpningarna, komplexiteten hos komplexa liv för lätt avskedas kommer ut i rullande vågor. Effekten är lite svimlande ibland - du måste pausa för att få andan - men också hypnotisk.

Waterpik ADA Accepted WP-662 Aquarius Water Flosser

Det här är det tråkigaste köpet jag har gjort om tio år, men min sublima tandläkare Robert Bentz insisterade efter att ha upptäckt en ficka mellan två av mina lägre tänder som tydligen innehöll flera måltider. Det är inte min stil att bli upphetsad över oral hygien, men flossaren fungerar och känns bra, och efter en eländig skrivelse ger mig en överraskande känsla av prestation.