kundvagn

Gäst Strategist Haul: Vad Alice Gregory köpt i februari

Anonim

Varje månad gör redaktörerna sin version av en haul-blogg , jibber-jabbering om sina favoritinköp under de senaste fyra veckorna. För att få samma personlighet och smakinsikt (via kvitton), inbjuder vi intressanta vänner i Strat att köra ner sina egna köp. För den här delen av Guest Strat Haul , den frekventa strategistributören Alice Gregory på sina inköp under den senaste månaden (vi fuskade det och fick henne att berätta vad hon köpte från mitten av januari till mitten av februari).

Everlane Oxford Pajama Tunika

Detta köp var ett tappert-men-också-realistiskt försök att sluta ha på sig en Lanz av Salzburg flannell nattklänning / stanna gift. Det var listat i Everlane s "Välj vad du betalar" avsnittet. Jag förstår verkligen inte denna gimmick. Självklart vad jag valde att betala var det lägsta beloppet? Det är skarpt, glamoröst på ett lånat sätt - en övertygande noggrann dup för Olatz pyjamas så länge jag inte bär mina glasögon.

Obs! Det här har sålt ut, men den mycket liknande pyjamaskjortan är fortfarande tillgänglig och säljs för bara 32 dollar.

Blackberry Winter: Mina tidigare år av Margaret Mead

Köpte Margaret Meads memoir inom fem sekunder efter att ha läst att det finns en passage i den där hon gör ett övertygande fall för att ha ett barn - men bara en.

Crawfords Garibaldi kex (Pack of 12)

Jag älskar dessa. De är perfekta för att dunkla i mjölkigt te medan de arbetar, eftersom deras dygder är negativa: inte störande smakfulla, inte smuliga.

En dussin Wild Rainbow Roses

Dessa Lisa Frank regnbågrosor är min go-to bodega-blommor som du också kan hända att köpa online. Någon som inte tycker att de är vackra ljuger.

Corn Key Chain

Jag kan inte åka till Mexiko (där jag åkte för semester) utan att köpa en liten pärlkornet majs nyckelring. Det här är från en webbplats som heter Guatemala Creations, men det är ganska mycket vad jag köpte. De är så perfekta och söta och ser på dem påminner mig om min favorit citat: "Sken ljus som en majs" -Amanda Bynes.

Gammarelli Red Socks

Samma familj av skräddare - Gammerellis i Rom - har utrustat påven sedan 1798. De gör kult, tomatröda ullstrumpor som endast finns online på en brittisk butik. Jag köpte två par och har gjort det mitt mål att metodiskt byta ut alla mina strumpor med popsockor under de närmaste 1-2 åren.

Koska Turkish Floss Pismaniye

Detta är min favorit efterrätt, och eftersom jag bor precis utanför Atlantic Avenue är det lätt för mig att hålla på lager. Pismaniye är tekniskt flossad halvah, men det kallas ofta "turkiskt bomullsodis". Det är ullliknande, malt och extremt rörigt. Gå med försiktighet och njut med överge!