kundvagn

Guest Strategist Haul: Vad John Jannuzzi köpte den här månaden

Anonim

John Jannuzzi.

Varje månad gör redaktörerna sin version av en haul-blogg , jibber-jabbering om sina favoritköp av de senaste fyra veckorna. För att få samma personlighet och smakinsyn (via kvitton), inbjuder vi intressanta vänner i Strat att köra ner sina egna köp. För den här avbetalningen av Guest Strat Haul , den ofta strategiska bidragsgivaren och Bonobos redaktör John Jannuzzi på sina inköp under de senaste fyra veckorna.

J.Crew Broken-in Pocket T-shirt

Jag öppnade min låda. Allt var fel. Det var det ögonblicket av existentiell fruktan vi alla mötte: Jag hatade allt jag såg. En omsorgsfullt utvald arsenal av svart, gråton och navy-T-shirts hade äntligen förrått mig. Den här är för bred, den andra för hård, andra visar på mage klyvning och en otroligt snygg hår. Jag drog igårs skjorta från tvättkorgen, en J.Crew inbruten fackpersonal (samma som alla andra) och trotted ut för att hitta sin efterträdare. Jag kollade Buck Mason och kom upp kort. Jag vandrade till Noah, men det är helt enkelt inte så coolt. Jag besökte Ralph Lauren, men kan inte få mig att göra det. Jag sauntered över Sweetgreen och tittade i fönstret vid de lyckliga årtiondena i athleisure. Varför kan jag inte vara som dem? Jag undrade själv, jag älskar sallad och athleisure . Besegrad, jag återvände hem. Min flickvän berättade för mig att J.Crew hade en försäljning (de gör det flera gånger i veckan). Jag köpte 12 av de T-tröja som hade förrått mig tidigare på dagen och avgav mig till det faktum att det inte finns något som "den perfekta T-tröja".

Legenden om Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass

Efter en extremt demoraliserande morgon att bli skolad i Mario Kart online med det jag antar var ett gäng japanska tonåringar, kände jag mig nere. Detta har blivit en del av mitt liv. I vårt hus kallar vi det "Självvård Mario Kart ." Men det hade väntat på mig. Oroligt, jag dammade av min kopia av Zelda: Breath of the Wild . Kanske fanns det någon cool sida quest jag kunde slutföra? Behövde Hyrule mer sparande? Och då kom jag ihåg att jag dumt aldrig fick DLC-paketet för det. Hej till timmar och timmar med ny Nintendo Switch gameplay. Farväl att bokstavligen exakt samma sak för att jag är aimless.

Adidas Gazelle Sneakers

Morgonpendeln gav mig en nykterande insikt. Det fanns ett hål i min skos sål. Det var inte stort, men det var där, en konstant påminnelse om att jag har missbrukat min Adidas. Hur mycket längre skulle de vara? De smala gatorna sippade genom det lilla hålet med varje steg och dämpade min socka. Behandlar jag alla saker i mitt liv med sådan vårdslöshet? Låter jag mina relationer visst till mindre förfall och ersätta dem med något nytt, som jag vill dessa Adidas? Vattenplatsen på min socka växer. Senare välkomnade jag ett nytt par och förbannade mig själv när jag laced dem upp och visste att en dag, inte långt ifrån, kommer vattnet att översvämma tillbaka i min socka. Allt kommer att misslyckas om du ger det tillräckligt länge.

Gossamer Volym 1

På en ljusare anteckning lanserade två av mina vänner ett varumärke som heter Gossamer . De är bra människor, utmärkt företag och skickliga författare. Gossamer har taglinjen "För människor som också röker ogräs". Deras första nummer kommer denna månad, och jag kände det viktigt att stödja mina vänner. Och att även läsa några bra saker. Det bra innehållet.

Bonobos Blue Jean Athletic Fit

Går förbi en byggnad ser jag de jeans jag har på sig. Jag undrar vem jag tycker att jag är i dem, medan de flesta andra vet exakt vem jag är i dem (de är för snäva, inser jag). Jag tänker snabbt mot dem, och jag övertygar mig själv om att de måste bytas ut. Strängar av stekpipade New Yorkers går på gatorna med mig i sina Slimane ramar. Var kommer de ifrån? Avgjort i glöd på min dator beställer jag ett par atletisk passformade jeans från Bonobos. De är en av de få som kan passa min något dundrade lår.

Gucci Roos Horsebit Läder Loafers

Precis som mina Adidas-sneakers har mina "fina" skor slagit sin gräns. Hälsan är nedsliten, läder har en för många fläckar i den, och innersulan är en skugga av sitt tidigare själv. Jag har använt dem nästan dagligen i åratal - som alla relationer, både mänskliga och skosamma - de har kört sin kurs. Att vara en vaniljperson med liten aptit för förändring väljer jag att ersätta dem med samma sko. Men den här gången köper jag dem i svart. Jag bär dem omedelbart efter att de anlänt, utan att lägga en gummisula på botten. De är tractionless. Universum, någonsin nöjd med att ta mig ner en pinne, ingriper och skickar mig att glida ner ett flyg med tunnelbanesteg på 23rd Street Madison Square Park stopp. Det var en hörbar hån från publiken och en motståndare slogs ner. Det finns ingen glädje i ägodelar.

Foto: Hirokazu OHARA / Indigitalimages.com

Min flickvän har ett mycket viktigt möte och behöver något nytt att ha på sig - något professionellt och imponerande. Vi öronmärker en söndag till traipse runt Soho och ser en fullständig eftermiddag av shuttling från en butik till en annan. Vårt första stopp är Ina på Prince Street i Nolita. Här, bland de kasserade och föräldralösa designerkläderna, kan du inte låta bli att tänka på de människor som en gång ägde dem. Var de handlade för brist på slitage? För akut kassaflöde? Vem har så extravaganta kläder att börja med? Hon väljer tre klänningar och jag går i pension till en klumpig cirkulär ottoman i ryggen. Hon lämnar, twirling, flytande och nästan skimrande med det förtroende Raf Simons kan framkalla. Det är mer än vi hade planerat att spendera, men vår bedömning var molnig i namn av goda kläder. Vi lämnar de andra föräldralösa kläderna bakom och återkrävas resten av vår söndag.

Redaktörens anteckning: Den exakta klänningen som Jannuzzi köpte är uppenbarligen inte tillgänglig längre, men det finns en annan före-höst 2015 Dior klänning tillgänglig från Real Real .