kundvagn

Guest Strategist Haul: Vad Isaac Mizrahi köpte i mars

Anonim

Varje månad gör redaktörerna sin version av en haul-blogg , jibber-jabbering om sina favoritköp av de senaste fyra veckorna. För att få samma personlighet och smakinsyn (via kvitton), inbjuder vi intressanta vänner i Strat att köra ner sina egna köp. För denna avgång av Guest Strat Haul , designern Isaac Mizrahi på sina inköp under den senaste månaden.

Sferra Celeste Duvet Cover Färg

Sferra Celeste Monterat ark

Sferra Celeste Pillowcase Par

Jag behövde lite fräscha upp för våren. Jag har den här saken - jag gillar inte lakan. Jag använde dem faktiskt ett tag. För trettio år sedan hade jag otroliga. Men sedan dess har jag använt dessa Sferra-lakan istället, och jag har denna vansinnighet om lakan. Jag har provat andra lakan. Jag vet inte ens vilken klass dessa faller i. Är de bättre eller sämre än Pratesi eller Frette? Jag vet inte - jag har använt bättre och sämre, men det är de som jag bara gillar . I lägenheten jag har bott i de senaste 30 åren har vattnet en viss kvalitet, och lakan kommer ut på ett skarpt och grusigt sätt. Krisp är väldigt viktigt för mig. Skarpa lakor varar inte för alltid heller. När de blir mjuka är det bokstavligen $ 10 000 för att ersätta alla lakan och örngott och täcken täcker eftersom jag har tre sovrum. Den minut som de förlorar skarphet, de måste gå. Det är definitionen av lyx för mig.

Sevilla Classics Vävd Hyacinth 2-Pack Förvaring Cube Basket

Jag tycker om att leva i min bils baksäte, och jag känner mig boorish för att det inte finns någon skräp. Designern av Mercedes S-Class eller vad som helst försummade att tänka på en papperskorg, och det har varit alla dessa år som jag har varit i baksätet, känner sig löjligt som några borrar, släpper tidningar eller tidskrifter eller omslag på mina golv bil. Så jag fick en presentkorg från Chelsea Market Baskets för att egentligen bara använda som en papperskorg. Det är så glädjande. Eftersom jag också bor i min bil, fick jag två extra nycklar till min lägenhet på Barney's Hardware. Jag är så rädd att jag kommer till Long Island eller New York och inte har mina nycklar, men nu håller jag bara dem i min bil, vilket är konstant. Det är verkligen som en jätte väska på hjul.

Lås & Lås Ovenglas Häftigt Värmebeständigt Glas Rektangulärt Matlagringsbehållare

Herregud. Väl! Om du inte vet om dem, älskling, är det dags du gjorde. Lås & Lås gör de bästa sakerna. Bokstavligen är online shopping så glädjande. Du klickar på något, och nästa minut är det vid din dörr, och ditt problem är löst. Jag köper min från QVC, men du kan också hitta dem på Amazon. Så om du har rester - Jag kan inte stå Saran wrap på en skål - dessa har låskåpor. Jag har en plats i Bridgehampton och New York och en plats i Pennsylvania, så jag måste alltid ta mat fram och tillbaka. Dessa är bara bra, och jag gillar särskilt glasvarianter. De gör mycket plast, men även det är bra. Du kan göra Tupperware eller Glad, men med detta känner jag mig mycket bättre om att lägga den i diskmaskinen och veta att den kommer att vara för evigt. Och då när du tar med någonting till någons hus, är det bara lite mer speciellt, vet du? Det är fantastiskt.

Annick Goutal Mandragore Eau de Parfum

Allt jag gillar avbryts. Mandragore är det bästa i världen. Jag gick till den faktiska Annick Goutal-butiken eftersom online är fullständigt kaos - du måste gå igenom Barneys eller Bergdorf Goodman eller deras egen webbplats, och det är aldrig klart vad de har eller inte vänder mot cologne eller eau de toilette eller vad som helst - med dessa saker behöver du parfymen! Annars indunstar duften bara! Det var så glädjande att vara i affären på Madison Avenue, där de faktiskt har fått Mandragore. De avbryter det, så jag fick så många flaskor som jag kunde (fem). Le Chevrefeuille avbryts, så jag köpte några flaskor av det också. Jag känner att jag är förbannad på det sättet. Vem som gör det jag älskar alltid beslutar att avbryta det. Jag antar att det måste innebära att jag har singulär smak.

Proust's Duchess av Caroline Weber

Jag började precis läsa Proust för tre eller fyra månader sedan, och jag är besatt av det. Jag mår bra på att göra det under min goda vän, Caroline Weber, som är här och där, och ger mig lite handledning, eftersom hon är en lärare om ämnet. Så nu publicerar hon den här boken om de tre hertiginna som inspirerade Proust och självklart preordered jag det.

Astier de Villatte Petulla Skål

Jag har en massa saker från Astier de Villatte och John Derian, och det är faience och väldigt mycket väldigt delikat. Du tror att du skulle titta på det och det skulle bryta, men det gör det inte. Jag knackar den där skiten och det är bra. Jag har en jätte uppsättning av det, men jag har precis den här vackra skålen som är det här perfekt föremålet och jag älskar bara det. Jag spelar bro mycket, och om du serverar chips eller popcorn är det bra, och du lägger det i skålen, och det känns snyggare. Särskilt om det är diet popcorn, kommer du känna dig ännu bättre om det. Det är som om du får nåd från skålen.

Avery 17012 Durable View Binder w / Slant Rings

Jag köpte ett tunt vitt bindemedel från Stevdan för att använda som mitt manus för en show jag gör med Mark Morris. Det här är hur jag jobbar på scenen - Jag har några sedlar, och speciellt när du är på set som om du inte repeterar huvudet och behöver ha anteckningar, är det ett bindemedel som är så nödvändigt. Det är en cabaret show där vi sjunger duetter, och sedan sjunger han några nummer och jag sjunger några nummer. Det bästa är att jag gick in i repetitionen med Mark och jag hade bindemedlet med grafiken för den faktiska showen glidde in i frontlocket, så det kände mig väldigt officiellt och typ A.

Fintie iPad 1 Folio Case

Jag behövde ett nytt fall eftersom mitt iPadfall faller ihop. Jag använder min iPad för en sak, som är att titta på filmer när jag kör fram och tillbaka till QVC, och saken fortsätter att fungera. Det är faktiskt den första generationen iPad, om du kan tro det, och när något fungerar kan du inte ta med dig själv för att ersätta det. Det kan vara tio år gammalt vid denna tidpunkt. Så inget iPad-fodral passar det - jag måste gå online och mäta det, och det tar bara en timme att beställa rätt fall så det står upp på det galna sättet mitt i mitt skott. Till dess att det verkligen dör, måste jag fortsätta köpa saker. Jag har redan köpt tre.

Mah-Ze-Dahr Brioche Donuts, Half-Dozen

Hon är fantastisk. Du måste gå om du inte har det. Det är det bästa stället i världen. Det är väldigt ordnat. Det är inte som många bagerier som är en mardröm och omöjligt att navigera. Här går du in och det är nästan som att gå in i ett vackert organiserat kontor - det är allt ute på det finaste sättet, så allt är inte bara en bra bakad bra men välbetjänad.

Nelson Night Clock

Jag har den här George Nelson-klockan som är den här vackra mässingssaken, och det slutade bara död. Jag tror att jag öppnade ryggen med en liten skruvmejsel, och en av de små motorerna blev lite korroderad. Jag tog med det till Vitra, och du vet vad, de bytte ut det. Hur trevligt är det?

Ray-Ban RB7047 Sköldpaddglasögon

Det här är en försiktighetshistoria av Mercury-retrograde. Så jag hade dessa glasögon som jag använde för att läsa i 15 år, och jag gick till ögonläkaren för att jag behövde en kontroll, och han gav mig faktiskt ett starkare recept. Jo, det nya receptet är bara för starkt, och nu för att kunna läsa måste jag hålla orden sex till åtta inches från mitt ansikte, vilket inte kommer att göra. Så jag beställde dessa Ray-Bans med progressiva linser eftersom min doktor också tycker att jag behöver se avstånd. Jag gillar torget Ray-Bans eftersom de ser bra ut på mig, men jag har ingen skoj, som 30 par av de runda, som jag tycker är riktigt bra på mig också.

Super White Parrot Tulips

Min kusin hade en Seder och jag ringde min assistent och sa: "Vi behöver skicka blommor till Arleen!" Hon skickade några fina papegojttulpaner från Miho och du vet vad som är roligt är att min kusin redan hade vanliga tulpaner, så då hade vi papegojan tulpaner för dessertbordet. Det var bara serendipitous.

Untitled (Sträckt Vest), 2017 av David Scanavino

Jag hade den här platsen för en ritning och såg den här härliga på det här galleriet av någon jag brukade arbeta med med namnet Sam Wilson. Det är så vackert - det kallas Life Vest, och är den vackraste paringen av rött och blått. Det ser nästan ut som en flagga, men det är faktiskt det plana utskriften av en livväst. Det är enkelt och behagligt och konstigt lugnande när man tittar på det.

Bambu Bomull Lycra Rib Knit In Black, En Yard

Jag köpte 15 meter svart bomullsblandningstråd för att ha sex nya yogabyxor gjorda. Jag kör mina stackars assistenter, eftersom jag ibland har gjort dem i all bomull, och ibland föredrar jag det här tyget, det är bara bra eftersom det inte piller när du tvättar det. Det förvirrar dem! Jag får mina byxor tvättat så ofta att blandningen är snäll. Mitt liv är dikterat av tvätt. Tvätt och matlagring. Vi älskar dem. Jag tycker att det är en mycket amerikansk sak, eller hur?