vår kundvagn

Haul: Vad redaktörerna köpt i februari

Anonim

Om du följer vår inköpskurva två gånger i veckan vet du att vi har lite otroligt bra intel på vilka saker du alla köper. Det ledde oss att tro att vi som strategredaktörer kunde vända tabellerna och lyfta fram allt vi köpt oss själva. Som du kommer märka är det både en välsignelse och en förbannelse att vara en Strateditor; Vi är picky, men ibland måste vi bara fortsätta med det (det är online-shoppingkompetens uppfyller IRL-behov). Nedan vad vi köpte alla i februari.

Alexis Swerdloff, strategredaktör

Real Renhet Roll-On Natural Deodorant

Okej, så jag vet att förra månaden rekommenderade jag Agent Nateur deodoranten. Tja, efter några veckors användning.

Jag insåg att jag inte luktade så bra. Så jag lyssnade på två av mina bästa vänner, som båda älskar Aubrey Plaza (via Judy Greer) favorit nat-deo, Real Purity Roll-On, och det är språng bättre. Jag är inte en tröja, och mina underarmar har varit så torra som ben sedan jag började använda den för en vecka sedan!

SharkNinja Ninja Professional Blender

Maxine skrev om Ninja Professional Blender som en del av dagen i början av februari, och hennes rubrik kallade det ett "prisvärt Vitamix-alternativ" sålde mig. Jag älskar det; Denna sak är kraftfull, det är super lätt att använda och att städa, och jag har mycket njutit av min banan, blåbär, persika, kokosnöt och sojamjölk morgon smoothies!

PB Teen Mia Duvet Cover

Min man fick ett fruktansvärt, hemskt fall av influensan tidigare denna månad. Jag ville verkligen inte fånga det, så för några nätter sov jag på utdrag i vårt vardagsrum. Jag använde vår "gäst" duvet och insåg att det var på sina sista ben, och att vi behövde en ny. Eftersom vår talsmästare är en tvilling, insåg jag att jag kunde göra något kul: köp en cheapie från en barns avdelning! Jag bosatte mig på den här underbara damen från PB Teen, och det var den bästa $ 29.99 jag har spenderat på ett tag.

Levis original Sherpa Trucker Jacket

Jag hittade den här shearling-fodrade Levis jacka i en butik, och jag har varit imponerad av hur varmt det är! På dessa är-det-våren-eller-det-det-vinterdagarna har jag klädd det och funnit det bara rätt för dessa konstiga väderstider.

Jason Chen, biträdande redaktör

Good Thing Seed Shelf

Jag blev omedelbart fascinerad av en Facebook-annons för dessa flytande hyllor och köpte dem i var och en av de tre färgerna för mitt badrum. De är gjorda av plast, så de är inte världens starkaste saker (jag har använt dem för att hålla hårföremål och tandkräm snarare än ett ljus), men de ser bara bra ut, särskilt med den förskjutna staplingseffekten.

Golda Hiba Wood Atmosphere Mist

Om du köper $ 75 värda saker på ett slag, det är gratis frakt, så jag lade till denna Golda Hiba dimma till min kundvagn (de fick mig!). Det är samma dimma som Aubrey Plaza rekommenderar, och tvålformen är vad vi ringer till nästa Aesop. Lukten är inte vad jag förväntade mig. Det är inte sött eller doftande, nödvändigtvis, men superhartsigt, vilket är meningsfullt eftersom de enda ingredienserna är Hiba eterisk olja (från hundraåriga träd i Aomori, Japan) och destillerat vatten. Jag har sprutat det på ett gott sätt på mina örngott innan sängen börjar associera den med sömn.

Utopi Handdukar Kökshanddukar Diskduk (12 Pack)

För några veckor sedan kom en kompis över för att titta på bachelorn och efter att ha tvättat händerna i köksdisken frågade han: "Var är din handduk?" Jag berättade för honom att ta en pappershandduk, som även om orden kom ut ur min mun lät så slös och dum. Jag kom ihåg en Slack-konversation som jag hade med Grub Street-redaktören Alan Sytsma, som rekommenderade billiga kökshanddukar ("Jag kommer alltid att förespråka enkla kökshanddukar över ugnsmitts. Se vilken matlagning som helst och kocken går alltid för en handduk för att fånga allt som är varmt" ). Jag köpte ett dussin nästa dag, och de är stora.

Charcoal Mask Sheet Eightwonders, 10-Pack

Jag är inte en mask person, men det här är bomben. Jag vill aldrig lägga något annat på mitt ansikte igen. Sluta vad du gör, köp dem och tacka mig med presenter i posten.

Clapper

Jag älskar min stativlampa i stativet, men att sätta på det i mörkret är en smärta (det har en av de växlarna du går på). Jag fick en Clapper som lo-fi-lösning, och medan jag älskar det i teorin, skulle jag säga att det förmodligen bara fungerar ungefär 60 procent av tiden. Det är fortfarande lättare än att komma upp dock.

Margaret Rhodes, seniorredaktör

& Andra berättelser Läder fotkängor

Jag arbetade över detta beslut i några veckor - det har varit en regnig, våt vinter i New York, så hur kan vita läderstövlar vara ett rimligt köp? - innan du äntligen grottar och nabbar ett av de sista paren som är tillgängliga i vitt. Och jag är glad att jag gjorde: De har en bra Chelsea-möter-kampstartform, och plattformen ger tillräckligt mycket för att göra arbetet för nätter ute. Den vita är utsåld, men jag tror faktiskt att de svarta ser bra ut. Eller det finns dessa nya & Andra Stories vita stövlar, som har en mod twist till dem.

Coquillage Örhängen

Puka skalen är farligt förbundna, åtminstone i mitt sinne, att blekta tips och Kvinna Body Inspector T-shirts säljs på strandpromenader. Men dessa dangly snäcka örhängen från ett litet Barcelona märke charmade mina byxor av. Och en utrop till de spanska systrarna som driver e-butiken: Jag skickade dem ett Instagram-meddelande som frågade om de kunde sänka sin (tidigare höga) internationella fraktsats, och de gjorde det. Min lojalitet har vunnits.

Twist Scrub Sponges, 6 Count

Jag tror bestämt på att kasta ut skämtsvampar efter en vecka och var nyligen på Whole Foods när jag insåg att det var dags att återuppta. Jag ville inte göra ett andra stopp vid en Duane Reade, jag hämtade vissa hampcellulosa, helt naturliga svampar på Whole Foods, och fann att de skulle vara bra, i bästa fall. Men de är faktiskt härliga, mjuka och kusliga i handen och ser mycket trevligare ut i diskbänken. De renar inte bättre än en Scotch-Brite-svamp, men de kostar inte heller mer. Och jag vet inte - de är snälla söta? Och jag antar att jag bryr mig om hur mina svampar ser ut nu?

Källa Naturals Wellness Herbal Resistance Liquid

Det här har varit en särskilt dålig vinter för, jag tror, ​​allas immunsystem, och i en aggressiv ansträngning för att hålla influensan i sjön, lagrade jag på några helt naturliga botemedel. Den här är bäst: Du blandar några droppers värde av växtbaserade vätskor i vatten, chug det och känner dig omedelbart lyft. Pick-me-up är en bieffekt av echinacea, och det är en fantastisk liten rush - speciellt om du känner att midwinter-draget kommer till dig mitt på arbetsdagen.

Lauren Levy, seniorförfattare

Nike Air Force 1 Jester XX Sneaker

Nike gör det här nu där det kommer ut med massor av coola sneakerhead sneakers för kvinnor, mer än någonsin tidigare. Jag är väldigt nere med den här nya riktningen. Så tidigare i månaden såg jag att de designade en samling som heter "1 Reimagined", som var tio reimagined versioner av Air Force 1. Jag släppte utgivningsdatumet i min kal och gick över till affären under lunchen den dagen tillsammans med med alla andra Soho-arbetsflickvänner - ett underjordiskt samhälle som långsamt får tid på dagen. Hur som helst, jag försökte på ett par versioner från samlingen, men bestämde mig för dessa plattforms lågtoppar. Jag gillar den halvgömda swoosh.

Köpenhamn Airbnb

Jag köpte inte många saker förutom sneakers den här månaden, men jag ska till Köpenhamn för att besöka min syster som studerar utomlands där och jag bokade den här mycket danska Airbnb som har dusch i köket, så jag tror att det kanske borde räkna som en del av mina drag också.

Kitdine Portable Soft Silicone Travel Bottles Set

Jag har inte fått dem ännu, men innan jag lämnar planerar jag att köpa några av dessa resshampongbehållare så att jag kan ta med min älskade Devachan med mig utomlands.

Katy Schneider, associerad redaktör

Nike Air Force 1 '07 Sneaker

Jag gav slutligen in sirensången av inte en, men två konstiga trender den här månaden. Först den Ugly Sneaker: Jag köpte ortopedisk utseende, helt svart Air Force 1s. Jag var för rädd för att ha på dem först, men nu älskar jag verkligen dem - det finns något som frigör om att ha på sig någonting så avsiktligt otroligt.

RTCO Skimmer Solglasögon

Jag köpte också (relativt) små solglasögon. Jag har haft samma solglasögon i flera år - de är jätte och tjocka och har nyligen börjat känna mig riktigt daterad. Mitt nya par är från RTCO, ett tyskt skate-märke - de är smala, men inte för Matrix -y, de känner sig aktuella utan att vara för uppenbara eller trendiga, och de är sköldpadda, vilket är min favorit "färg" för solglasögon. Tyvärr verkar de ha sålt ut, men jag tror att det här är också coolt.

Bucky 40 blinkar ögonmask

Jag tog nyligen hem en fri sovmask från jobbet och med det sov bättre än jag hade i veckor. Min pojkvän var avundsjuk att han inte hade en, och eftersom jag är en dålig delägare bestämde jag mig för att köpa honom en Strat-godkänd ögonmask som Maureen O'Connor beskrev som "ser ut som en bh" för Alla hjärtans dag. En funktionell gåva är en romantisk gåva, människor!

Maxine Builder, författare

Foto: Kabir Fernandez / Kabir Fernandez

Standard Baggu

Jag gillar att hålla en återanvändbar Baggu i min handväska, om jag gör en oväntad resa till mataffären eller behöver hämta något hem från kontoret. Men någon gång i månaden förlorade jag den lilla påsen som håller väskan snyggt vikad upp, så jag gick till Baggu-butiken i Williamsburg för att få en ersättare - och jag blev omedelbart charmad av sin nya linje nylonpåse gjorda av återvunna båt segel, gjord i partnerskap med Kalifornien väskor-makers Mafia. Denna snygga väska har samma kompakta stil som Baggus traditionella nylonpåse, men känns på något sätt ännu lättare, förmodligen eftersom materialet är så tunn att det är genomskinligt. Men eftersom den är tillverkad av ripstop nylon, vet jag att den faktiskt är ganska stark och kommer att stå emot mitt vardagliga slitage.

Foto: © OkayDesigns - //www.redbubble.com/people/okaydesign

Aja Linda Evangelista Unisex T-shirt

Jag hade nöjet att intervjua New York City-baserade drakdronningen Aja i månaden för vår serie Vad jag inte kan leva utan (där hon lärde mig så mycket om olika typer av lim och smör som hon använder för att komma in i drag ), och när jag upptäckte att hon hade på sig denna T-shirt på en ny episod av RuPauls Drag Race All Stars, visste jag att jag behövde det i min garderob. Denna rant är saker av legend, och emoji gör det ikoniskt.

OXO SteeL Cocktail Shaker

I ett försök att hålla det gråa vädret i rymden (om bara i mitt sinne) har jag gjort många margaritas och tiki-inspirerade drycker, och även om jag äger några olika cocktail shakers för just detta ändamål, stål en från OXO har blivit min go-to i februari. Jag gillar det eftersom det har alla verktyg som jag behöver för att göra en skakad dryck; silen är inbyggd; och topplocken är också en jigger, med linjer som markerar tre fjärdedel uns, en uns och en och en halv ounce mätningar. Det betyder färre föremål att tvätta och torka, vilket alltid är en vinst (speciellt efter en drink eller två).

Lori Keong, författare

Yamazaki Home Smart Folding över dörrhaken

Jag besökte en vän i Park Slope nyligen när han introducerade mig till en fantastisk presentbutik som heter Lucky Rubber Ducky. Jag känner mig tvungen att säga rätt av vadmen som går in där, är verkligen som att spela ögonspion med alla dessa hushållsartiklar som vi har skrivit om tidigare, som denna Yamazaki-tvålfat och några fångst-alla och dessa blåa och röda glasunderlägg ( så kanske värt att kontrollera dem alla ut i person). Jag hämtade upp denna Yamazaki-dörrkrok, som redan hindrar mig från att slita mina jackor och jackor över hela mitt sovrum, plus ett blush-rosa pappersfack från Poppin.

Carleen Quarter kjol

Vid en Carleen-provförsäljning förra året höll jag och hawed över en ärmlös röd linneklänning för alltid innan du köpte den, och det slutade bli min favorit sommarklänning - det är väldigt lätt och vackert gjort. Så när jag såg att varumärket hade en försäljning på Garmentory, tänkte jag inte riktigt två gånger om det innan jag satt den här söta siden i min vagn. Det har ett fint tryck som ser ut som lapptäcke, och det är en speciell typ av bit som jag tycker om att jag ska vilja hänga på i åratal.

The Perfect Nanny: En roman av Leila Slimani

Jag har velat hämta en kopia av The Perfect Nanny någonsin sedan jag läste New Yorker- profilen på Leila, och efter att jag köpt den en helg slog jag hela grejen om en dag eller två. Jag läste det ganska mycket på samma sätt som jag gjorde den värsta rumskamratshistorien: förskräckt och ängslig, men ändå oförmögen att lägga ner det. Det är en gripande läsning om du verkligen satsar på grisly crime-historier (den här är baserad på den sanna berättelsen om en barnflicka på Upper West Side som mördade barnen som hon tittade på): ett litet fönster i en persons hjärna när de raser in i otänkbar.