vår kundvagn

Haul: Vad redaktörerna köpt i juli

Anonim

Om du följer vår inköpskurva två gånger i veckan vet du att vi har lite otroligt bra intel på vilka saker du alla köper. Det ledde oss att tro att vi som strategistyrare kunde vända tabellerna och lyfta fram allt vi köpt oss själva. Som du kommer märka är det både en välsignelse och en förbannelse att vara en Strat-redaktör; Vi är picky, men ibland måste vi bara fortsätta med det (det är online-shoppingkompetens uppfyller IRL-behov). Nedan vad vi köpte alla i juli.

Alexis Swerdloff, strategredaktör

Minnetonka X UO Thunderbird Båtmokasin

Vans SK8-Mid Reissue

Jag hade lite kul i Urban Outfitters skoförsäljning.

och fick dessa Minnetonka för Urban Outfitters alla vita mockasiner som jag har blivit uppmärksam på för dessa sista sommardagar och då är dessa gula Vans som verkar som en bra fallsko. De säljs ut på UO, men du kan hämta dem på Zappos. Jag tror att de skulle se roliga ut med några höglödda, beskurna, svagt spända jeans.

Halo SleepSack 100% bomullsvadd

Den enda jag köpte på Prime Day är den här halo-sovsäcken - jag är förfallen i september, och min vän med en nyfödd svär vid det, så jag tänkte vad det var! Jag gillade den som pryddes med igelkottar.

Hermine Van Dijck Cross-Stitched Kudde

Jag försökte rengöra omslaget på ett av mina favoritkastkuddar, och när du tog bort fallet drog kudden ner i hälften och fluffen inuti gick överallt! Jag köpte denna ersätt kasta från Anthropologie eftersom jag gillar hur grafisk det är utan att vara överdrivet så.

Kvinnors Croft & Barrow Waffle-Knit Long Kimono Robe

Så min mamma hittade faktiskt detta för mig på en gårdsförsäljning. Jag måste erkänna först när hon lyfte upp den ur pappkartong på marken och visade det för mig långt ifrån, jag var lite skeptisk, men när hon sa att det var $ 2 och nytt med taggen ändrade jag min melodi Nu har jag haft det runt huset under de senaste veckorna, jag är fullt besatt - det är bara den perfekta, mjuka, lätta vaffelknäsklädnaden (min älskade monogrammed flanell LL Bean dväller från april till september ganska mycket), och jag skulle definitivt ha betalat $ 28 för det!

Jason Chen, biträdande redaktör

Purefold 68-ounce glaspitcher med lock

Jag bryr mig aldrig riktigt om hur min vattenfiltreringskande (som Brita störde) var för hög för någon av hyllorna i mitt kylskåp, så jag fick lägenheten en ny med ett av de kolfilter vi skrev om tidigare. Jag älskar sin lilla tut och handtag, men mestadels hur den passar snyggt in i kylskåpsdörren.

Bra ThingFrank Lacquered Steel Catchall Fack

När de här varma brickorna gick till salu slog jag omedelbart en rosa färg upp (desto bättre kunde de mot den svarta konsolen i min lägenhet). Det är ännu bättre än jag trodde att det skulle vara, tillverkat av en tungmetall i en matt skugga. Det är där fjärrkontrollen bor i gästrummet nu.

Levis 511 Slim Fit Stretch Jeans

En annan säsong, ett annat par 511s. Trots att jag vandrade i ögonen, har jag just kommit för att acceptera att det här är mina jeans, så jag fick ett annat par i denna blekblå som jag har på mig nästan varje dag nu när den är 85 grader och fuktig ut. Jag vet inte om ljusdimmen är faktiskt svalare än mörk, men det känns verkligen så.

Margaret Rhodes, seniorredaktör

Aquis Original Hair Handduk

Simones drag från förra månaden påminde mig om att jag har menat att ersätta min gamla, för stora mikrofiberhårtruban med en ny. Mitt hår är väldigt bra, men det finns massor av det, så de här handdukarna gör en stor skillnad för att hålla brutna flygvägar till ett minimum. Jag valde också en Aquis en - de verkar vara bäst - men gick för en vanvittig vaffelversion. Jag köper bara vita handdukar eftersom det tröstar mig att veta att jag kan bleka bort allt som kan hända med dem.

Lätt mig linneförkläde

Ännu ett inköp inspirerat av en strategist: Efter vår publikförlovningsredaktör skrev Mia en ode till sitt japanska stilklädselförkläde, jag började tänka att jag kanske skulle vilja ha ett linneförkläde. Jag har linnefeber just nu, efter att ha arbetat på två längre inlägg på linne (kläder och hembyxor och lakan) denna månad. Och jag lagar tillräckligt ofta för att ett förkläde är nödvändigt, men varje gång jag ser de trevliga på Whole Foods eller Whisk, kan jag inte hantera tanken på att spendera upp till $ 40 på en. Efter några tripping runt på Amazon, landade jag på den här som är skuren som ett klassiskt servitörförkläde - justerbar, cinches i midjan och med en framficka. Jag satte på den och min mamma, som bodde hos mig förra veckan, går, "Jo, du är inte söt i ett förkläde!" Så förklädet är en träff.

Pojken luktar St. Al duftljus

Det finns en riktigt härlig butik nära min lägenhet i Greenpoint som säljer saker som Ganni klänningar, Baserange tees, arkitektoniska linne (!!!) bitar och så vidare. Den andra dagen brände de detta ljus, från ett märke som jag ännu inte hade hört talas om, och omedelbart bestämde jag mig för att jag skulle behöva föra de jordiska, sensuella dofterna med mig. Brasilia-stearinljuset från Wary Meyers är en av mina favoritfavoriter, så om du är bekant med den linjen har den här St Al en liknande woodsy doft. Sannt mot namnet är det något på maskulin sida. Förpackningen beskriver den som "en helig och exotisk upplevelse", och jag måste hålla med om att det är.

Simone Kitchens, seniorredaktör

Parachute Linen Sheet Set

Jag visste att Margaret och Lauren hade en lakanhistoria i arbetena, och jag tänkte på att jag skulle vänta på deras fulla rundown på linnearket och sedan fatta ett beslut, men jag hade snällt bestämt mig på dessa för ett tag sedan. Jag studerade färgfärgerna online, jag besökte New York Store för att få en känsla för saker, och sedan gick jag äntligen för det. Hela saken - lakan, duvet täcken, örngott. Och det har förändrat allt. De är så mjuka och andasbara, men också så stora - de draperar och gängar och rör sig på detta helt lyxiga sätt (medan de fortfarande ser helt rynkade). De är bedrägligt snygga. Och alla säger detta, så jag lägger inte till mycket här, men efter att ha sovit på linne vet jag inte hur du går tillbaka till att inte sova på linne.

med kod: SALE18

Bose QuietComfort akustisk brusavbrott hörlurar

Dessa var ett Strat-rekommenderat Prime Day-köp. De kom för nästan två veckor sedan och jag har knappt tagit dem av. Stoppavbrottet är så tillfredsställande att jag har befunnit mig att bära dem överallt - runt min lägenhet, gå utanför, vid mitt skrivbord på jobbet - ansluten till absolut ingenting. Jag känner människor som den uppgraderade trådlösa versionen, men jag föredrar dessa för deras icke-Bluetooth-ness, som jag, precis vid mitt huvud, försöker klippa på.

Real Renhet Roll-On Natural Deodorant

Jag har provat många naturliga deodoranter - sprit-spritvarianter, bakpulver-infused stick ones, saltkristaller - och de arbetar alla ungefär 40 procent av tiden. Inte bra. Så när Alexis berömde den här naturliga deodoranten i hennes trång för några månader sedan undrade jag hur annorlunda det kunde vara. När min sista (inte riktigt effektiva) sprang ut bestämde jag att jag skulle ge den här en gå. Det är en roll-on och har en lite muskulös lukt, men på din hud luktar inte något. Och då får det inte lugna dig något. För hela dagen. Jag har varit torr på några av de svampigaste dagarna. Det är anmärkningsvärt och förvirrande. Det gör ett bättre jobb än någon deodorant jag någonsin har använt, inklusive skrämmande receptstyrka Certain-Dri, vilket indikerar hur mycket av en tröja jag var (var).

Peet Rivko Exfoliator

Jag slutar faktiskt skura mitt ansikte sätt mer på sommaren. Mellan solskyddsmedel, luftfuktighetsstilar, tillfällig uttorkning av stranden eller helger bort där jag bara glömmer att packa ansiktet, blir mitt ansikte bara mer stöttigt när det är varmt ute. Dessa saker är superkrämiga och har bara en ledtråd av skrubbighet, så det får mig inte att se allt galen och splotchy efteråt.

Lauren Levy, seniorförfattare

Marine Serre Moire Byxor

Jag var i närheten av Dover Street Market en söndag, och när jag poppade in råkade de ha en galen försäljning. Gilla seriöst galen 70 procent av alla designer. Så jag behandlade mig med dessa Marine Serre-byxor för omkring $ 200, ner från som $ 900.

Camper x Eckhaus Latta Stövlar

Jag hade en flik öppen på dessa Camper x Eckhaus Latta stövlar för en och en halv och debatterade när och om jag skulle köpa dem. Så småningom gick de till försäljning för 30 procent och jag bestämde mig fortfarande för att vänta. Och sedan en lyckodag gick de ner med 50 procent och jag köpte dem genast.

Redaktörens anteckning: Även om dessa Camper stövlar är utsålda finns det andra Camper stövlar på Zappos .

Everlane The Modern Loafer Mule

Det var en stor sko månad för mig. Jag hade varit i humör för vita glidbanor, så jag bestämde mig för att köpa dessa från Everlane. De har emellertid givit mig ganska dåliga blåsor, men en vän rekommenderade den här fotbalsam som du gnuggar på de känsliga fläckarna innan du bär på skor, och det förhindrar tydligen någon irritation. Jag har inte provat det ännu, men jag planerar att.

Katy Schneider, associerad redaktör

Eileen Fisher Lilac Linen Bluse Byxa Byxor Outfit

Ingen av mina kläder har känt sig på distans bekvämt i sommarens kvävande tjocka värme. Men det är nästan i augusti, och jag är inte särskilt intresserad av att investera i nya sommarkläder. Jag ville, i en idealisk värld, några lediga linnor som jag kunde bära som en uniform varje dag tills temperaturen sjönk. Lyckligtvis tog en del inköpskänsla mig (nästan) bara det! Jag hittade en perfekt vintage Eileen Fisher-byxor-och-jackett på eBay i en vacker oliv-y-grön färg. Hela saken, inklusive fraktkostnad, kostar $ 27, och jag har slitat byxorna nästan varje dag sedan, och hela saken tillsammans en gång. Här är det i lila, men det är en bajillion gånger dyrare än min var och jag vet inte varför.

Eileen Fisher Green 100% Irish Linen Ärmlös Blus

Här är en billigare linnetank i grön.

Glossier Lash Slick

Jag har aldrig gillat mascara. De som jag har försökt har gjort mina fransar spinnly och klumpiga och konstiga, plus mer ansvariga att falla ut när jag kraftigt gnider mina ögon (som jag gör mer eller mindre hela dagen). Men sedan skrev Rio sitt stycke på Glossier mascara, och jag bestämde mig för att prova. Detta är en anmärkningsvärd produkt. Det verkligen, verkligen, verkligen inte fläck av eller smet eller i allmänhet får du att känna att du har doppat dina fransar i en svart färgfärg. Det gör helt enkelt dina ögonfransar som bättre ögonfransar. När jag hade på sig det för andra gången, berättade Alexis att hon tänkte på sig själv - innan hon visste att jag hade på mig det - Katy har trevliga ögonfransar . Wow!

Lori Keong, författare

West Elm Monroe Blush Chaise Lounger

Den här månadens drag är lite gles för mig, för det mesta för att jag försöker lägga mig lite efter att ha gjort några spendy möbler investeringar denna månad. Craigslist är min favoritplats för att leta efter möbler på nätet (jag tycker det är terapeutiskt, verkligen), vilket var där jag chanced på denna nästan nya, väldigt vackra rosa loungen - att jag fortfarande försöker lista ut hur jag ska hålla mig ren. Det är också bekvämt till salu nu på West Elm om du är på marknaden för en också.

Eileen av Ottessa Moshfegh

När jag berättade för clerken på min lokala bokhandel att jag hade läst mycket av David Sedaris nyligen och letade efter komedi, pekade hon mig omedelbart på Ottessa Moshfeghs första roman, Eileen . Det är definitivt lite mörkare än Sedaris, men jag uppskattade den morbida, neurotiska humor. Maxine och jag gjorde bara en bokbyte också, så nu är jag redo att dyka in på hennes senaste, Mitt år för vila och avkoppling .

Maxine Builder, författare

Levis Wedgie Fit Straight Jeans

Det är inte en uppenbarelse att Levis Wedgie-jeans är stora. Men jag köpte äntligen ett par, och nu får jag det. De är bekväma trots att de inte är stretchiga, med hög midja och ett rakt ben. De håller också sin form efter dagarna av slitage, vilket är bra för att jag vägrade ta dem av min kropp.

Quay Australien efter timmar solglasögon

Jag har länge eftertraktat ett Joan Didion-stilpar av stora Céline-solglasögon, men med tanke på att jag redan har förlorat ett par Ray-Bans och repat ett annat erkännande under de senaste två månaderna, har jag äntligen accepterat det faktum att jag bara borde inte äga dyrt glasögon. Skriv in dessa Quay solglasögon, som har den överdimensionella stilen jag ville ha till ett rimligt pris.

Kindle Paperwhite E-reader

Även om jag spenderade 48 timmar om att skriva om dussintals bästa Amazon Prime Day-erbjudanden, köpte jag bara en sak: en Kindle Paperwhite. Det kom fram till två dagar, installationen var en bris, och den är smal och söt och lätt att glida in i en väska, vilket gör den till en idealisk pendlingskompis. Bakgrundsbelysningen och matt finishen får mig inte att känna att jag stirrar på en datorskärm, som jag uppskattar från mina "böcker".

Karen Iorio Adelson, författare

Biologique Recherche Lotion P50 Original 1970

Under de senaste månaderna hade jag använt den "nya" formuläret för denna kult exfoliator med anständiga resultat, så jag bestämde mig för att kliva upp det och prova den ursprungliga versionen, som inkluderar fenol. Fenol, ett kemiskt exfoliant och antibakteriellt medel, är förbjudet i kosmetika i Europa (följaktligen uppfinningen av den nya versionen) på grund av säkerhetsproblem. Men det här är Amerika, där vi är fria att dabble i potentiellt farliga kemikalier i namnet på bra hud. Hittills har jag märkt färre finnar som dyker upp och min hud känns mjukare och jämnare texturerad.

Environ Vita-Komplex Super Moisturizer Plus

Liksom de flesta aknebenägna folk har jag ett kärlekshattat förhållande med fuktkräm. Eftersom jag är ett fan av den brända jordens tillvägagångssätt för att bli av med zits (se farliga kemikalier ovan) behöver jag något att rehydrera huden efter torkning av aknebehandlingar. Men allt tjockare än en lätt gel tenderar att täppa till mina porer, vilket leder till mer akne. Jag fick chansen att få en ansiktsbehandling vid det nya La Suite-spaet vid Union Square Laser Dermatology i förra veckan, och jag förklarade detta förfall till min estetiker. Hon föreslog denna fuktkräm, och även om jag bara har använt den i ungefär en vecka ser min hud ljusare ut och känns inte överbelastad.

Mitt år av vila och avkoppling av Ottessa Moshfegh

Berättaren till Ottessa Moshfeghs senaste mörka komedi är rik, vacker och tunn (som hon ofta påminner dig), men allt hon vill göra är att medicinera sig i en djup, årslång sömn. Hennes eskapistiska mentalitet känns särskilt relevant nu när det finns en hel del verklighet värt att undkomma, men det som verkligen stod ut för mig var bokens färgstarka stöt av stödjande karaktärer - som en loony, pill-pushing psychiatrist och Oprah-mantra-spouting bästa vän.

Lauren Ro, författare

Varelser av Comfort Rhys Dress Silk Linen

Stora linneklänningar är typiska för min sak, och jag har nyligen lagt till en annan i min samling: Rhys klär sig i en svart silke-linneblandning från Creatures of Comforts sommarförsäljning. Det är boxigt och överdimensionerat, men det faktum att det är över knäet gör det mer flirtigt än gårdens tjej. Jag älskar att jag kan slänga på det med ett sött par sandaler eller sneakers och ser fortfarande sammansättning utan mycket ansträngning alls.

Redaktörens anmärkning: Denna speciella Creatures of Comfort Linen Dress är utsåld, men det finns liknande klänningar på Creatures of Comfort .

Kudos av Rachel Cusk

Jag är på den slutliga boken av Rachel Cusks briljanta Outline-trilogi, och jag går långsamt igenom det för att njuta av varje ord. Jag rusade genom de två första böckerna för att jag var så fascinerad med författaren att jag inte kunde vänta med att läsa allt om hennes liv i de många intervjuer och profiler som skrivits om henne. Den här gången vill jag inte att orden slutar.