vår kundvagn

Haul: Vad redaktörerna köpt i juni

Anonim

Om du följer vår inköpskurva två gånger i veckan vet du att vi har lite otroligt bra intel på vilka saker du alla köper. Det ledde oss att tro att vi som strategistyrare kunde vända tabellerna och lyfta fram allt vi köpt oss själva. Som du kommer märka är det både en välsignelse och en förbannelse att vara en Strat-redaktör; Vi är picky, men ibland måste vi bara fortsätta med det (det är online-shoppingkompetens uppfyller IRL-behov). Nedan vad vi köpte alla i juni.

Alexis Swerdloff, strategredaktör

Real Renhet Roll-On Natural Deodorant

Jag återupptog på min älskade Aubrey Plaza-rekommenderade naturliga deodorant. Även vid den mest svullrande sommardagen håller den mig torr. Det är verkligen ett mirakel.

Old Navy Maternity Ärmlös V-Neck Maxi Klänning

Jag är gravid och kommer bara att ha på sig stretchiga bomulls- eller linneklänningar vid denna tidpunkt (dvs inga fler byxor). Jag har hållit fast och har inte köpt några moderskapsklänningar, men några av mina klänningar börjar känna sig lite täta och jag tyckte att det kan vara dags att bita på kullen och köpa en. Det gör mig ledsen att spendera pengar på dessa saker (och de flesta mammakläder är så okej), så jag har scrounging runt och landat på detta on-sale Old Navy nummer med 81 rave recensioner (oftast från kvinnor som säger hur bekväm det är) . Det är för närvarande i posten - och kommer att rapportera tillbaka när det kommer!

Bill Blass Lola Ballett Flats

En annan sak jag köpte det har inte kommit än (eftersom jag väntade på att den gick ännu längre till försäljning - vilket det bara gjorde) är det här parna gulliga lägenheter från Bill Blass. Ja, Bill Blass! Som jag påminde är hjälm av Chris Benz dessa dagar. De flesta av mina klänningar är svarta, och en gultbit trodde jag skulle få mig att se lite mindre ut som ett mörkt moln i sommar. [ Obs! En extra 25 procent av försäljningspriset tillämpas vid kassan. ]

Jason Chen, biträdande redaktör

House of Future Original Low Top Sneaker

Så vitt som i vita sneakers är de inte de skor som ska bära med vita jeans. Så jag gick på jakten på mycket basiska svarta sneakers den här månaden. Jag älskar verkligen min Doc Marten Dante Brandos, men samma tuffa, skina läder som gör dem så snygga gör dem också mycket obehagliga för att gå överallt, så jag fick ett liknande par i mjukt, smidigt läder. Jag skar den lilla fliken från baksidan och du kan inte ens säga att det var där.

Mål svart bladdörrmatta

Jag behövde en ny dörrmatta och trodde att jag skulle försöka en från Target's design "Concept" Project 62. Det är mycket robustare än jag trodde det skulle vara!

Margaret Rhodes, seniorredaktör

Bubbla Logo Hoody

Historiskt är jag inte en hoodie person, men jag var helt enkelt tvungen att få den här från vårt senaste parti merch. Jag planerar att binda strängarna till en båge, à la off-duty modeller och Katy Schneider.

Adidas Adilette Pool Slides

Detta är schlubby av mig, men jag älskar Adidas bilder och jag älskar att de fortfarande har ett stilmoment. Jag vet att de kallas "pool slides" nu, men de brukade vara "fotbollslides", och de påminner mig om att vara tonåring och hur bra det kände att ta av skingrar och svettiga strumpor i slutet av ett fotbollsmatch. Jag har de klassiska svarta, men i månader har jag varit irrationellt och vill ha dessa vita. Det är sommar, så jag fick dem.

SipWell Rostfria Stålrullar

Ärligt talat skämmar jag mig för lång tid.

Smeg 50: s Retro Style 2-Slice Brödrost

Jag skrev nyligen om några av mina idéer för en gemensam årsdaggåva, och till slut vann rymdåldern brödrost.

Texas Civil Rights Project Donation

Med tanke på den senaste svängande humanitära shitstormen, och i ett försök att göra min del som en invandringsadvokat och en icke-spansktalande potentiell volontär, donerade jag till Texas Civil Rights Project. Liksom ACLU, ger denna organisation juridisk förtal till dem som behöver det mest. Gruppens namn framträdde tidigt och framträdande i många trovärdiga listor över var att donera för att hjälpa familjer vid gränsen, som den här i Cut och den här omfattande över på Slate. Så jag gick med det, men de listorna är fortfarande värda att kolla in, eftersom fler organisationer har lagts till.

Simone Kitchens, seniorredaktör

Sen berömmelse av Arthur Schnitzler

Min bokklubb gillar oftast att umgås men vi läser också. Den här rundan, vi valde The Overstory av Richard Powers, som vid 457 sidor kan ha varit för ambitiös för hur ofta vi gillar att träffas. Med ungefär en vecka att gå före mötet bestämde vi oss för att svänga till något mer hanterbart: Arthur Schnitzlers 95-personsökare, Late Fame .

Aquis + Sephora Striped Lisse Luxe Hair Turban

Jag började använda denna microfiber handduk turban sak om ett år sedan, men jag är inte säker på hur jag existerade så länge utan det. Jag har fint, lockigt hår som är mycket frizz-benägen, och så hade jag fått veta av stylister genom åren att vrida mitt efterduschshår i en mjuk gammal vintage-T-shirt som är mindre frizzrande än en vanlig handduk . Jag skulle göra det från tid till annan, men det gjorde det inte heller. Sedan kom jag över denna Aquis turbanhandduk och såg nästan aldrig ut. Mitt hår torkade mycket snabbare, men på ett sätt som var mycket mjukare och skinnigare och friskare. Tanken är att microfiber skapar mindre friktion på håret över tiden. Och mitt hår har aldrig varit mjukare. Min första var svart, men jag har bytt ut den för den här stripiga som ser lite turkisk-handdukliknande ut.

Lauren Levy, seniorförfattare

Joplin avslappnad utslagsplats

Vi skrev alla bara om våra favoritvita T-shirts, men jag är faktiskt på väg att experimentera med några nya passar och stilar, varför jag köpte Reformation's Joplin-tee för några dagar sedan. Jag ville verkligen ha den i den crimson färgen, men det var såld så jag gick med svart. Den har inte kommit än, så jag kan inte ge hela runden, men jag är väldigt fascinerad av passformen och texturen. Det verkar som om det blir väldigt tunt och mjukt.

Susan Alexandra Jordgubbspåse

Jag köpte Susan Alexandras pärlstav, perfekt jordgubbspåse för min systers 21: e födelsedag. Inte förvånansvärt älskade hon det.

Chanel Les Beiges Sheer Hälsosam Glödande Fuktgivande Tint Bred Spektrum SPF 30

Chanel Rouge Coco ShineHydrating Sheer Lipshine

För ett bröllop tidigare denna månad fick jag min glam på Chanel skönhetsdisken, så jag slutade köpa några saker, inklusive en fuktgivande färgton med SPF som jag nu bär på varje dag och en ren "läppglans" i en färg som heter Deauville det är också en bra liten sak för varje dag.

Katy Schneider, associerad redaktör

Paris Georgia Gracie Klänning i Marigold Yellow

Jag har två bröllop i sommar, och det är det första året som människor i min åldersgrupp gifter mig. Så, som i början av Bat Mitzvah säsongen när jag var 13, bestämde jag mig för att investera i en klänning som jag kunde bära för dem alla. Jag gick med den här väldigt söta, silkeslena satingula saken från Paris Georgia via nr 6 som jag är helt kär i.

Golden Devil's Ivy

Jag köpte en ny anläggning till min lägenhet, för att jag hade en extra terrakottakruka och ville fylla den med något grönt och levande. Jag gick med den här "Golden Devil's Ivy", eftersom killen på växtbutiken i närheten av mitt hus berättade för mig att jag inte skulle döda det, som jag gjorde min fiddle leaf fig. Och min fern.

De stora troende från Rebecca Makkai

Jag kommer till stranden i helgen med vänner, och vi bestämde oss för att alla läste samma bok. Vi gick med The Great Believers av Rebecca Makkai för att en av de redaktörer jag pratade med för mina "Bästa sommarböcker som rekommenderas av fictionredaktörer" sa att han skulle, och jag citerar, "sällan hörde folk gush om en roman som de har om Rebecca Makkais stora troende. "Jag hittade dessa ord extremt övertygande!

Lori Keong, författare

Ekobu Biobu Pronto Bowl och Colander Set

Fortfarande i "nytt lägenhetsläge" köpte jag och köpte ostgallret på min hemlängds önskelista. Det slutade med att vara freakishly stor personligen, och jag var tvungen att återvända, men jag är verkligen stolt över den nya kolv / blandningsskålen som jag fick. Den bambu melaminfärg betyder att colander inte blir så oljig när du dränerar pasta i den, men du behöver inte heller hantera de icky matrester som kan få caked på metallkolandrar heller. Nästa måste jag hitta en överkomlig mikrovågsugn som inte stänger av strömmen i min prewar lägenhet.

Den Vanliga Höghäftande Silicone Primeren

Jag har dumt undvikit att använda en primer i åldrar, och trodde att det var ett onödigt steg i min långa tvättlista av produkter och att ha provat några som inte var upp till varandra. Men efter impulsköp av denna kiselprimer på Deciem-butiken i Cobble Hill har jag funnit att min smink gäller jämnare utan pilling eller puckering, min torra hud håller sig hydratiserad och dugg hela dagen och min hud blir inte helt så spolad - jag är förvånad. Det är så billigt på $ 5 att jag skulle rekommendera det till alla.

Boscia Cactus Water Moisturizer

Att hitta kreativa lösningar för att hantera sommarvärme är alltid viktigt, och denna Boscia gelkaktus fuktkräm (som jag vänligen fick ett urval av) är min favorit nya produkt för jobbet. Förutom att det är superhydrerande, har det en kylningseffekt, så det känns fantastiskt att ha på sig som nattkräm på varma nätter. Det innehåller också aloe, så efter en par minuter i Battery Park hade jag i förra veckan täckt myggbett runt mina anklar, gnidade jag lite av detta på området och det hjälpte faktiskt med klåda!

Maxine Builder, författare

Eagle Creek Pack It Shoe Sac

För att inte skryta, men jag har tillbringat det mesta av juni på vägen: Först till Nashville för en väns bacheloretteparti, sedan till Paris och Berlin för att besöka vänner. Det har varit så kul att klaga på packning verkar inane, men det var verkligen en logistisk utmaning. Jag hade mindre än 24 timmar hemma i New York för att packa upp min resväska från Nashville och packa om för Europa, två ställen med mycket olika klädkoder. För att hålla allt organiserat berodde jag tungt på packningsbitar. Och även om jag länge har använt en tre pack med klara förpackningsbitar för att organisera mina kläder, behövde jag större påsar för mina skor. Jag beställde dessa Eagle Creek "Pack-It Shoe Sacs" från Amazon, och de har varit livräddare, tillräckligt stora för att passa antingen ett tjockt par klackar för en utekväll eller ett par praktiska sneakers för sightseeing, med snygga plastinredningar som är lätta att rengöra och en tunn profil som packar snyggt in i min resväska. De är också lite genomskinliga, så jag vet vad jag tar innan jag släpper ut.

Everlane Jean Shirtdress

Ett annat köp jag gjorde som har varit användbart för mina resor har varit Everlane jean shirtdress. Den enhetliga mörka tvätten betyder att den är mångsidig, precis som lämplig vid helgbrunch som nattdrinker med vänner (eller kontoret, även om jag inte har varit där mycket denna månad). Det är bekvämt att bära under sightseeing hela dagen, tillräckligt länge för att jag inte oroa mig för att det ska rida upp, med tyg som är tjockt, men andas. Dessutom har det fickor som jag alltid uppskattar. Klänningen är i lager nu, med endast några storlekar som fortfarande finns tillgängliga, eftersom det är till salu - men om det är i din storlek och du vill ha en rak denimskjorta som passar bra även om du inte har möjlighet att tvätta det ett par veckor rekommenderar jag starkt det.

Karen Iorio Adelson, författare

Core 10 Women's "Build Your Own" Yoga Pant

Jag skrev om hur mycket jag älskar dessa anpassade leggings tidigare i månaden, och jag är glad att rapportera att de efter flera slitage och tvättar fortfarande går starka. Om du är picky om var din leggings träffar, särskilt om du är kortare eller högre än genomsnittet, är det här ett bra sätt att hitta den perfekta längden.

CeraVe Daily Moisturizing Lotion

Jag är vanligtvis ganska lat om kroppslotion men nu när det är varmt och jag måste titta på mina klädda armar och ben, inser jag hur viktigt det är att återfuktas. Jag var väldigt exalterad när den andra Strat-författaren Lori Keong publicerade detta utmärkta stycke på kroppslotion så att jag kunde skörda fördelarna med hennes forskning. Alla hennes dermatologexperter föreslog denna CeraVe-lotion så det var en otvätt att plocka upp en flaska på Duane Reade. Jag älskar hur lätt och icke fet det känns, och att det absorberar mycket snabbt.

Lauren Ro, författare

Kall Picnic Coast till Coast Rug

Vårt sovrum är liten, så vi behövde en liten men intressant matta för att ge den en viss dimension. Jag hade tittat på kallt picknickmattor en stund och tog slutligen steget med sin senaste samling. Jag älskar de dämpade färgerna och dess abstrakta design. Plus, det är super plysch. Mina fötter tackar mig varje gång jag går ur sängen.

Missha Time Revolution Första behandling Essence Intensiv fukt

När jag sprang ur den supersized SKII Facial Treatment Essence jag hände på en dag på Costco och aldrig såg igen bestämde jag mig för att ge denna Missha-essens ett försök, eftersom det har blivit kallat för en bråkdel av kostnaden. Tja, alla hade rätt. Jag stänker det på mitt ansikte dag och natt innan jag börjar min rutin och det gör bara min hud frisk. Jag sprang faktiskt ut ur det innan jag fick en säkerhetskopia på plats och jag panikade lite. Jag kan inte vänta på min andra flaska att komma fram!

med kod: YAYMISSHA

Ikväll är jag någon annan: Essays av Chelsea Hodson

Denna bok av uppsatser av multi-hyphenate Chelsea Hodson (förutom att vara en författare och performance artist, Chelsea är också en skrivinstruktör, med vilken jag har tagit en klass) utforskar vad det innebär att ha en kropp som önskar på språk så exakt och skärande att "du kan lukta blodet", som författaren Sarah Manguso noterade. Detta är min favoritbok av sommaren hittills.