vår kundvagn

Haul: Vad redaktörerna köpt i oktober

Anonim

Om du följer vår inköpskurva två gånger i veckan vet du att vi har lite otroligt bra intel på vilka saker du alla köper. Det ledde oss att tro att vi som strategistyrare kunde vända tabellerna och lyfta fram allt vi köpt oss själva. Som du kommer märka är det både en välsignelse och en förbannelse att vara strategistedare; Vi är picky, men ibland måste vi bara fortsätta med det (det är online-shoppingkompetens uppfyller IRL-behov). Nedan vad vi köpte alla i oktober.

Maxine Builder, författare

COS avtagbar läderbälte

Ända sedan jag såg Greta Gervigs rosa, läderfunna pack i en Ask-inlägg i februari, har jag velat ha en egen. Men jag har också varit tveksam till att spendera över $ 100 på ett fanny-paket eftersom det är ett fettpaket, och jag är orolig för att hela denna trend skulle kunna aktivera mig när som helst. Så medan jag rullade igenom COSs hemsida förra dagen var jag glad över att hitta den här vita läderbumpaketet. Påsen själv är liten, så den rymmer inte mycket mer än en billfold, mina nycklar och min telefon, men det betyder också att det har en snyggare och smalare profil och inte ser eller känns skrymmande. Jag har fått mycket komplimanger på det, och även om jag älskar det, är jag arg jag köpte inte en tidigare.

KeepCup 12oz återanvändbar kaffekopp

Jag trodde verkligen att jag var före kurvan när jag köpte en återanvändbar KeepCup för mina morgoncappuccinos, men samma dag som jag köpte en på min lokala kafé, såg det ut på Liza's roundup av de bästa resekoffertryckarna, enligt kaffesnobbar. Jag antar att det här betyder att jag officiellt är en kaffesnobb (som om det är nyheter för någon), men i alla fall är jag en snobb som försöker minska antalet papperskoppar hon använder. Och efter att ha använt det för några dagar tror jag nu också att cappuccinos smakar bättre från en glaskopp än en papper, och jag kommer inte att be om ursäkt för den preferensen.

Var vår gäst! av Gray Malin

Min kusin har en bebis, och jag är väldigt exalterad för henne. Hon och hennes man gick faktiskt på en babymoon till Palm Springs, så för deras baby shower denna månad gav jag dem en kopia av Gray Malins Be Our Guest . Det handlar om en söt apa som heter Maurice, som är conciergen på Parker Palm Springs, och han tar dig på en rundtur på hotellet och visar dig alla andra djur som vistas där. Det är vackert skott, i den helt nyckfulla, idylliska stilen som är Malins signatur, med en söt historia som jag tror att både föräldrar och barn kommer att njuta av.

Margaret Rhodes, seniorredaktör

Couto medicinsk tandkräm

Jag kom precis tillbaka från en resa till Portugal, landet som gör denna ganska utmärkta tandkräm. Du kan köpa den från butiker i New York för omkring 11 dollar per rör (eller självklart här på Amazon), men jag snubblade faktiskt på Couto-butiken i Porto och plockade upp flera rör för cirka tre euro vardera. Det är minty, lite gummier än vanlig Crest, men inte så söt. Men inga lögner, jag köper det för förpackningen.

Away's The Bigger Carry-On

För åren sedan köpte jag den medellånga resväskan i mörk vinröd färg eftersom jag också har en burgundy suede duffel väska och jag ville ha matchande bagage. Sedan dess har jag (1) sett Away i den här midnatt gröna färgen och bestämt att den är mycket snyggare än min röda eftersom den faktiskt är mer som en varm svart med en mossy glans och (2) lovade att bli en effektivare packare, vad med extra avgifter för att checka påsar och besväret jag tvingar på min huvudsakliga resesällskap, en effektiv packare. Så jag sålde min andra borta, den du måste kolla på Nextdoor (hot tip: Nextdoor är så mycket bättre och mindre sketchy än Craigslist) och köpte Bigger Carry-On. Och nu vill jag aldrig kolla en väska igen. Detta passar en extra mängd: Fyra par skor, kläder i nio dagar som var någonstans över 50 till 80 grader, och alla mina många rutor tandkräm på vägen tillbaka.

Laura Mercier Secret Brightening Powder

Jag antar att under ögonen är lår, eftersom nästan ingen gillar sin egen, och jag är inget undantag. Jag fångade mig nyligen på kamera och var inte glad över hur trött jag såg under ljus studiobelysning. Så jag klagade över det till min mamma, som omedelbart sa: "Du behöver bara Laura Mercier magisk pulver." Det heter faktiskt Secret Brightening Powder, och min mamma köpte den för länge sedan på ett tips från en exceptionellt underbar makeup artist. Pulvret i fråga är fint och luftigt att röra vid. Jag använder fortfarande en concealer för de mörka cirklarna under mina ögon, men nu har jag lagt till detta i rotation också. Du behöver lite mer än ett snabbt damm av det runt dina ögon för att snabbt se mer vaken ut, och min mamma säger att den varar för evigt. Det är som highlighter utan att det verkligen är glansigt och glänsande som Tin Man.

Lauren Ro, författare

Foto: 18-05-11 hyunjoo PM2 B3 jentricolello W

Madewell Maternity Skinny Jeans

Det tog många olika par av moderskap jeans att komma fram till dessa från Madewell, som rekommenderades till mig av en doula när jag arbetade med den här berättelsen om de bästa mammabältena och låt mig berätta, nu när jag har ett par jeans som egentligen passar, känner jag mig som en helt ny person. De är dragkedjor som är utrustade med trompe-l'oeil-fluga och ett ömt stretchband som känns bekvämt men har också tillräckligt med utrymme att expandera när mina magar expanderar. Ett designelement som jag uppskattar är att bandet faktiskt smalnar i ryggen så att du inte är helt omslagen i extra tyget vilket kan bli varmt. Jag hoppas att de håller mig genom vintern.

Asos Design Maternity Stripe Top

Nu när jag hade jeans, behövde jag nya toppar att gå med dem. Jag hade varit eyeing denna Breton-randiga toppen från Hatch, men recensionerna om dålig passform (och den höga prislappen) gjorde mig borta. Sedan såg jag denna liknande skjorta från ASOS som hade tappat axlar och en mer tillmötesgående form - och för en bråkdel av priset. Det ser bra ut med en pennskjorta eller jeans, och om det inte var för mina två veckors tvättplan skulle jag bära den varje dag.

Lululemon Align Pant II 25 "

Jag har många regler, och en av mina regler är att jag aldrig skulle vara en Lululemon-bärande person. Men då läste jag den här strategen ode om de bästa moderskapslagen vid en tidpunkt då jag kände mig särskilt utsatt för min växlande kropp, så jag bestämde mig för att kasta min moral åt sidan och försöka på ett par. De var buttery mjuka och inte för täta, precis som författaren lovade, och de höll mig på alla rätt ställe. Jag blev (motvilligt) såld. Jag gillar inte ens leggings om jag inte är på gymmet. Men, tyvärr, aldrig säga aldrig.

Jason Chen, biträdande redaktör

Elbee Home Set med 2 Silicone Ice Cube Brickor

Jag hade matat min valp getkött-mjölkis-kubbeffärer som bara var omöjliga att komma ut ur plastfacket. Jag slutade med att spricka ett bricka i hälften och ersätta det med dessa silikonversioner som inte bara gör hans probiotiska kuber lättare att dyka upp men göra mina egna drycker hemma mer civiliserade. Jag känner mig som en särskilt bra värd när någon kommer över och jag ger dem en Macallan med perfekt kubiska kuber.

Hay George Sowden vattenflaska

Jag letade inte riktigt efter en vattenflaska, men jag såg den här mint som jag köpte utan att ens tänka. Jag (dumt) tänkte på mig själv såg det väldigt mycket Memphis, vilket bara vore förnuftigt med tanke på att George Sowden är en medförfattare av medlemmar. Hur som helst hatar jag faktiskt vatten, men nu dricker jag det hela tiden.

Lykke Li Utopia Svart Långärmad

Jag var tvungen att sakna Lykke Li konserten tidigare i månaden och fick mig lite merch som ett tröstpris. (Varför ser allt ut som en PIN-UP- tidskrift just nu?)

David Notis, författare

Patagonia Capilene Air Crew

Jag har just köpt ett Capilene Air Crew-baslager från Patagonia, och jag har på sig det mycket. Jag blir kall lätt, så jag brukar ha på sig någon form av värmebasskikt på hösten eller vintern. Jag har några som är 100 procent merinoull, vilket är bra, men den här är den mjukaste och stretchiest jag har hittat. När jag bär det, får jag den här snygga känslan; Det är som en varm och mysig Glad ForceFlex sopkasse.

Källa Naturals Wellness Herbal Resistance Liquid

Jag vet inte om det är en placebo eller om det verkligen fungerar. Jag brukar bli kall när temperaturen först sjunker, men i år bestämde jag mig för att komma förberedd, och jag har tagit det varje dag de senaste veckorna. Hittills så bra (slå på trä).

Darn Tough Vermont Mäns Merino Wool Boot Push Vandringssockor

Alla har en åsikt om vem som gör de bästa ullstrumporna. Enligt min mening gör Darn Tough. De är varma, kom i en massa olika dämpningsalternativ, och de håller sig väldigt bra. Det här är de enda ullsockorna jag har som fortfarande inte visar något slitage i hälen.

Lori Keong, författare

BDG '80s Trucker Jacket

Jag kallar detta min "upproriska teen" jacka. Jag upptäckte det medan jag kammade genom försäljningsavdelningen hos Urban Outfitters, och med det på känner jag mig som en ung fettkedja-rökning på en parkeringsplats. Det är perfekt överdimensionerat och boxigt, vilket är idealiskt för skikt över tröjor och slår på kragen när det är kallt. Och till Grub Street-kollegaen som sa till mig, "Du ser ut som om du ska sparka min rumpa, " när jag närmade mig henne medan du bär den, tack.

Dr. Martens Emmeline Boots

Jag tänker helt och hållet para det med dessa Doc Martens Jag har precis fått en present (barnets första Docs). Det är pinsamt att erkänna det här, men jag har begått dessa på ett Regina George-esque sätt ända sedan han såg Kaia Gerber, en väldigt cool tonåring med doktor Martens. Dessa är lite snabbare än de typiska militärstämpelstövlarna eftersom jag var orolig för att de långa överväldigande är på min lilla ram, och jag tror att de kommer att vara bra för att stampa runt den här säsongen.

Karen Iorio Adelson, författare

Kao Megurism Steam Eye Mask

När jag var i Japan tidigare denna månad, skulle ett av hotellen jag bodde på lämna dessa på kuddarna varje natt under turndown service. Jag försökte ut det och upptäckte att masken värmer upp (via vilket varumärket kallar en "ånggenererande termopåse") när den är ur paketet och det slog mig omedelbart i viloläge. De säljs i japanska drogbutiker, så jag tog upp några för att ta hem, och de var en livräddare för att hjälpa mig somna när jag var superstrålat och justerade tillbaka till New York-tiden. Vår skönhetsförfattare Rio Viera-Newton är också en fläkt.

Madewell Inland Valsad Turtleneck Sweater

På bara några år gick jag ifrån att turtleneck inte var för mig att bli en fullvärdig medlem av lagsköldpaddan. Jag vet inte varför jag motstå så länge, eftersom turtlenecks är så mysiga att de nu utgör den största delen av min vinter garderob. Men jag hade inte en marin en tills jag hittade den här supermjuka och stretchiga på Madewell förra helgen.

Simone Kitchens, seniorredaktör

Nr.6 Dra på Crepe Sole Boot

Jag köpte inte mycket denna månad, men jag köpte dessa stövlar. Jag har beundrat dem sedan förra vintern, men de sålde ut innan jag ens kunde prova dem. Jag har fortfarande Converse 100 procent av tiden, men när jag äntligen går i pension för säsongen tror jag att de kommer att se bra ut med alla mina byxor. Försäljningsgästerna förklarade mig övertygande om att sulorna är särskilt bra för glatt väder. De verkar vara (frustrerande) sålda igen.

Giovanni 2chic Avokado och Olive Oil Ultra-Moist Conditioner

Jag går igenom mycket balsam. Mitt hår är väldigt lockigt, väldigt tangly, mycket torrt. Jag försökte först detta balsam när jag bodde i en väns hus uppe i sommar. Jag hade sett detta naturliga varumärke runt (du kan köpa det på hela maten), men hade inte provat det förut. Jag har inte haft massor av framgång med naturliga hårspår, så jag blev chockad över hur bra det föll bort (för att inte ha silikon) och hur trevligt det gjorde att mitt hår kände. Mina lockar torkade på ett hydratiserat, långsträckt sätt som kände sig mer luftigt än vägt ner. Jag hatar också paketeringsversioner av balsam eftersom en liten mini inte ens kommer att få mig genom en tvätt. Så mitt nya knep köper denna mycket rimliga prissatta, fullstora balsam på hela maten i vilken plats jag besöker - jag brukar sluta klara det när jag lämnar. Jag gjorde det i sommar i Colorado, och igen några veckor sedan i Oklahoma.

Liza Corsillo, författare / redaktör

Innisfree My Push Water Fit Kudde

Jag köpte detta första gången på ett infall på Innisfree-butiken nära Union Square eftersom jag lurades in i affären med alla sina fina växter - jag kommer att vandra in i en butik med lövverk. Nu på min andra omgång och första påfyllning vet jag inte hur jag levde utan det tidigare. Först av allt när du köper det i affären får du välja din egen kompakta från nästan hundra söta färger och mönster. För det andra fungerar dessa saker som en concealer, foundation och pulver i en. Jag använder smink på tunnelbanan ofta och det här gör processen mycket snabbare.

Topshop nya pojkvän jeans i svart

I en idealisk värld skulle jag ha en egen garderob för svarta jeans av alla former och denimvikt. Men eftersom jag inte har utrymme tenderar jag att hålla fast vid par som kan göra dubbel eller trippel plikt, bra för arbete, helg och gå ut. Dessa är mitt nuvarande favoritpar och jag funderar på att köpa ett andra par om de säljer ut. Jag gillar att de har en touch av en normcore art-teacher-känsla, speciellt när de är parade med träskor eller Blundstone stövlar. De sitter högt på midjan och gör den söta wedgie saken i ryggen utan att jag känner mig strängad. Och medan de är beskurna, är de också tillräckligt långa för att överlappa med en dragkedja-allt-upp-upp-rörsockan.

Hansel Från Basel Fringe Crew Sock

Som jag sa, har jag börjat vandra upp mina strumpor för att fylla i klyftan mellan byxan och skor när vädret blir kallare. Söta strumpor gör denna stil hack ser mycket mer avsiktligt och gör att sätta på strumpor på allt mer uthärdligt. Jag gillar hur fransarna på dessa Hansel From Basel strumpor ser ut som en liten larv som chillar ut på min fotled.