konstiga saker vi älskar

Jag är Serena Williams av Bug-Zapping With This Electric Racket

Anonim

Som en bug-zapping tennisracket.

Jag delar mitt hus med tre bedårande äldre hundar (en ålder 19, en 14, en nära 13), och med det betyder det alltid något söt eller hilariskt på gång, de älskar att vara tanklöst i dörren, osäker på vilket scenario (luftkonditionerade inuti eller skuggade, gräsbevuxna utomhus) passar deras nuvarande humör. Deras lollygagging säkerställer att det alltid finns minst en nosig husfly som surrar runt mitt huvud.

Först trodde jag att gammaldags flygvippare var svaret, men efter att ha rengjort några uppsättningar knäppta flugben (och snigande, stående och väntande - bara för att sakna flugan) bestämde jag mig för att investera i vad min pal äger och sverger för sin hästskorral: den här fina elektriska bugzapper som är formad som en liten tennisracket, komplett med metallsträngar som sänder flugor och andra flygande kryddor direkt. Nu, i stället för att bli irriterad, blir jag upphetsad när en slumpmässig flygning gör sig inuti, för jag är en nonstop fly-zapping maskin. (För de mer humana flyghattarna kan du också vidta åtgärder för att förhindra att flugor kommer in i ditt hem i första hand.)

Det finns två sätt att använda den elektriska racketen: Varken vinka den runt det område där flugan surrar tills du har kontakt (den snabbare metoden som jag föredrar), eller vänta tills flugan landar på en vägg eller fönsterbräda, håll sedan racket över det medan du trycker på knappen. Flygningen kommer så småningom att flyga upp i strängarna, bli elektrokuterade och vara döda i en smärtfri rumpa. Det är en envägs biljett till husflyghimmel.

Denna snygga gadget är inte bara bra för att zappa husflugor, men det elektrocuterar även gnats, vartor, fruktflugor, spindlar och till och med kackerlackor. Om du bor i söder, ta särskild uppmärksamhet: Den här saken slår din nuvarande metod av guljacka-dödande av en mil. Och om du har många växter i ditt hus (som kan tendera att locka irriterande insekter som galen), är det en gudstjänst. Du måste trycka på en knapp på sidan för att aktivera elströmmen, så det går inte att släcka det av misstag. Och medan jag inte skulle hålla det inom räckhåll för små barn, kommer strängarna inte att skada om du av misstag sjunker dig själv - det är mer överraskande än någonting annat.

Elucto Large Electric Bug Zapper

Mer välbedömda bug-zapping racketar

Zap det! Bug Zapper Racket

4, 4 stjärnor, 278 recensioner

"Detta är inte min första flygzapper, men det är den sista. Raketten är mycket väl konstruerad. Om du sveper igenom luften och kontaktar en flygande insekt.

Det är dött. Andra produkter är inte alltid så kraftfulla, så flugan är bara bedövas. När husflygen återhämtar går den tillbaka till att lägga omkring 150 ägg per dag som är helt mogen om cirka fyra dagar i varmt väder. Tänk bara på det. På dag fyra har du 22.650 vuxna flugor som lägger 150 ägg per dag. Det är exponentiellt skrämmande. Jag gillar inte flugor, så det är oacceptabelt. Jag vill inte behöva vänta på en flygning till land för att eliminera den. Jag är så snart ZAP den andra jag hittar den i mitt hus. "

Black Flag Handheld Bug Zapper

4, 1 stjärnor, 460 recensioner

"Jag bär den här på vandringar under sommarmånaderna när skogen är full av hjortflugor, myggor och svarta flugor. Det zaps allt i glömska, så jag kan njuta av utomhus utan ett moln av obevekliga insekter swarming runt mitt huvud. Jag önskar bara att min hund inte blev förskräckt av POP-ljudet varje gång en bugg blir förångad! Detta är min andra zapper; den första arbetade i två år och blev "antagen" av en vän som flyttade bort! "