Det bästa. verkligen.

Jag frågade några professionella DJ-skivor som köpte för min vardagsrum

Anonim

För att imponera på dina ljudfiler.

Det finns en universell spets varje DJ kommer att berätta när du frågar om vad du ska leta efter när du köper din första skivspelare: Köp inte en skivspelare. Visas vad du verkligen vill ha är en skivspelare. Eftersom en skivspelare är fristående och spelar vinyl utan några extra ljudkomponenter, har de ökande dålig ljudkvalitet. I stället kräver en skivspelare, som helt enkelt är däcken som rymmer en skivplatta, en separat mixer (som Thorens MM 008) och högtalare (försök Audioengine's A2 +) för att översätta nålens vibrationer till ljudsignaler, men resultatet är renaste ljudande analoga hem ljudsystem pengar kan köpa. Här, Yale Evelev, tillsammans med DJs Mia Moretti och Scribe, rekommenderar de bästa skivspelarna i alla prisklasser.

Foto: Leverantörens rättvisa

Audio Technica LP 120

Både Evelev, som grundade Luaka Bop med David Byrne och DJ Scribe, som organiserat all-vinyl-fest som heter I Love Vinyl sedan 2009, håller med om att LP 120 är den bästa ljudkvaliteten du får för dina pengar, var för sig jämför det med en mer överkomlig version av branschstandarden Technics SL1200 (mer om det senare). Några av de under $ 500-skivspelarna, som den här, kommer med en mixer (även kallad en phono-amp), vilket förenklar processen så att du bara behöver ansluta den till en högtalare. LP 120 levereras också med en USB-anslutning, så du kan ansluta den här direkt till en bärbar dator och överföra dina poster till en dator. Den enda nackdelen är dess skrymmande ram, eller som Scribe säger, "Det är inte den sexigaste."

Foto: Leverantörens rättvisa

Pro-Ject Debut Carbon

Med sina sju högglansfärgalternativ, inklusive grön och röd, och smal ser bra ut mot ett modernistiskt vardagsrum, är Debut Carbon det sexigaste och mest populära alternativet i priserna under $ 500, enligt Evelev och Scribe. Även om $ 400-versionen inte kommer med en inbyggd preamp, gör det något billigare alternativ med samma slanka utseende.

Foto: Leverantörens rättvisa

Technics SL1200

"Technics är den enda skivspelare jag skulle köpa eller rekommendera någon att köpa", säger Mia Moretti, en DJ och samlare som tycker om att hjälpa sina vänner att skapa sitt hem ljudsystem. DJ Cassidy, som var beryktad för att föra tio kassar av dokument till varje parti som han spelade, håller med om: "Det är helt enkelt standarden. Jag tror inte att det någonsin varit en musikalisk utrustning som hålls på samma sätt för, som 38 år. "(Obs! Även om Technics ursprungligen användes i klubbar ser de lika cool ut i ditt hem.) Skivspelare i detta prisklass och däröver kommer inte med inbyggda förförstärkare eftersom det perfekta skivspelningssystemet har separata komponenter för att undvika extra vibrationer som kan snedvrida musikens ljud. (Med andra ord, ju enklare och tyngre själva skivspelaren desto starkare är det och det renare ljudet.) Technics SL1200 väger ca 25 pund och är nästan oförstörbar, så även om de har upphört sedan 2009 finns många tillgängliga används och i gott skick. Eller du kan vänta tills en ny version av SL1200, SL1200G - som är dubbelt så tung och kostar $ 4000 - träffar butiker i sommar.

Foto: Leverantörens rättvisa

Rega RP3 3

Debut Carbons design var faktiskt baserad på Rega 1, men den här nyaste Rega är ännu tunnare och snyggare än båda. Evelev kallar det en "fashion statement". Och medan han så småningom slitade ut sin Pro-Ject Carbon, går den fortfarande och hjälper till att motivera prislappen.

Tyvärr har denna modell sedan upphört, men Rega Planar 2 och Rega Planar 3 Turntables har liknande specifikationer till liknande priser.

Foto: Leverantörens rättvisa

Thorens TD-203

Enligt Evelev, The Loft and Paradise Garage, använde två ljudbesatta New York City-klubbar som hjälpt till att ge dansmusik till massorna på 70- och 80-talen, Thorens utrustning. Evelev kallar Thorens 124, som sitter på en lång trälåda som passar bättre för en credenza än en DJ-båt, "toppen av vintage-turntabeller". Medan 124 endast säljs från skivspelare för cirka 2 500 kronor, rekommenderar DJ Scribe nybörjarmodell TD-203, som är ny och favoriserad av Cassy, ​​en Österrike-upphöjd DJ, som ofta spelar vinyl-bara uppsättningar, på grund av det tyska varumärkets historia: Det har tillverkat högfärdig ljudutrustning sedan 1883.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa paraplyerna , biffknivarna , rullande bagage , bandannor och yogamattor. Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.