den här saken är otroligt

Jag köper dessa Fancy Slim Jims av Caseload

Anonim

"Hej, vad var det nötkött du gav mig den andra dagen?"

Detta är en mening som jag ofta hör av mina vänner, och det är inte öppningen till ett sexskämt! Det är en referens till mitt favoritmåltid: Nick's Sticks.

Den första regeln för hosting är att erbjuda dina gäster en drink och en nosh, och när människor kommer över till min lägenhet, uppmanar jag dem att prova en av de smutsiga småpipetterna gräsmatad protein som jag har blivit så förtjust av. Nicks Sticks är i princip snygga Slim Jims: läckra nötköttspinnar utan nitrater, inget socker, inga hormoner, inget brutto. Jag upptäckte dem medan jag undersökte en kramdiet som jag inte hamnade på. Nu äter jag dem dagligen och håller dem i min handväska för nödsituationer.

De är en idealisk ersättning för proteinstänger, som vi alla vet är lika med godis. (De flesta av dem, hur som helst.) Nicks Sticks är bärbara och utrustade med lång hållbarhetstid. De behöver ingen förberedelse. Barn gillar dem. Människor som inte gillar hälsosamma livsmedel som dem. Människor på Paleo Diet eller Whole30 kan äta dem. De kommer i en spännande jalapeño-smak, om du är ett kryddhound. Och även om paketet hävdar att de inte är "lågt kaloriämne", verkar 120 kalorier för två pinnar ganska låga för denna beefeater!

Nämn någon snack situation och Nicks Sticks är en stark passform. Kasta ett förpackning i din vidarebefordran nästa gång du går ombord på ett flygplan. den väger mindre än två uns. Håll ett paket i ditt skrivbord på kontoret; ingen kylning behövs. De smakar sublim med öl. Jag älskar att kasta ner ett par pinnar som ett efterkört mellanmål tillsammans med flera glas vatten. (Som med något härdat kött är det en anständig mängd natrium involverat.) De kan doppas i hummus eller guac för ökat saltglädje. Varje förpackning levererar tio gram protein och åtta gram fett - den goda typen av fett, med omega-3, som du hittar i lax. De innehåller också en rimlig dos av järn, vilket är bra för alla anemiska damer i huset!

Här är ett prospekt. Nicks Sticks är dyra om du köper dem detaljhandel, men webbplatsen gör det möjligt för vanliga medborgare att beställa i ärendet, vilket inkluderar fyra "caddies" (som min, bild) med 24 stavar var och en. Detta sänker priset till $ 1, 99 per förpackning, eller till och med billigare om du går vild och beställer flera fall. (Men för dem som hellre inte beställer 100 åt gången, se länken nedan.) Och du kan mixa och matcha smaker! Festtid, köttkoppar.

Nicks Sticks, Pack of 24

En annan Strat-godkänd biff jerky

Kalahari Biltong lufttorkad skivad nötkött

Författaren Rima Suqi svär vid Kalahari biltong, en afrikansk version av jerky som hon säger har "den ömma, tunna konsistensen av prosciutto (inget som den jawyhetande torrheten av regelbundet köttfärs), med välsmakande smakämnen som är så mycket mer intressanta än" Teriyaki "eller" Svartpeppar. " Kalahari biltong kryddat med en blandning av ättika, peppar, koriander, peri-peri chili kryddor och havssalt; marinerad; och lufttorkas sedan i ett klimatstyrt rum i 18 dagar. Det är en helt naturlig process, utan konserveringsmedel eller tillsatser. Resultatet är ett super-gott, lite tangigt, lite kryddigt mellanmål som har 16 gram protein (och om det är viktigt för dig, inget socker, ingen gluten och mindre än 1 gram kolhydrater). "Läs mer om detta här .