tvångsmässig shopping

Jag kan inte sluta köpa billiga baddräkter från Amazon

Anonim

Förra sommaren visade min vän till stranden i en riktigt bra baddräkt. Det passar henne utomordentligt bra, och när jag frågade henne var hon fick det, trodde jag att det var dyrt - de flesta trevliga baddräkter tenderar att träffa $ 80- $ 100-märket.

Men hon svarade just: Amazon . Samma sajt som säljer allt från sax till seltzer var sista platsen jag skulle försöka söka en billig baddräkt, men efter att ha gjort några undersökningar har jag hittat massor av trendiga kostymer som inte bryter mot banken.

Låt oss få det här ur vägen just nu: Alla människors kropp är komplicerad, så om du undrar, har jag inte den typ av kropp som skulle göra strängbikinibotten och ett bandeau-topparbete. Jag upptäckte dock att många av baddräktsförsäljarna på Amazon har limning som går från XS upp till 18 (och ibland även bortom). Jag hittade massor som ser bra ut på min normala (jämn plusstorlek!) Kropp, och nu delar jag dem med dig.

Angerella Women Vintage Two Piece High Waisted Bikinis Baddräkter

Super enkelt, och till ett oslagbart pris får du smickrande bottnar och en något stödjande topp. Se bara till att du kontrollerar storleken, eftersom det är lite knepigt. Jag köpte två storlekar och behöll den som passar bäst - jag skulle säga att det kör lite lite. (Och de bröt inte riktigt banken på $ 10 en pop.)

Aixy Women Vintage Baddräkter Bikinis Baddräkter Retro Halter Underwired Top

När jag känner mig lite mer färgstark, går jag för dessa höglödda bottnar ihop med en halter topp. Kontrollera kommentarerna för bilder, för att se hur kostymen passar andra människor runt din storlek för en känsla av hur det kan se ut.

Firpearl Women's One Piece Baddräkt V Stoppa High Waist Crossback Bikini Baddräkt

Det här kan tyckas vara lite lågt, men det fick mig mycket komplimanger över Memorial Day weekend.

LAMOON Blom Print Balconette One Piece Baddräkt Beach Baddräkt

Jag blev omedelbart lockad till blommönster, men jag hamnade också och älskade den här vintage siluetten passar.

Lalagen Kvinnors Strappy Hollow Out Floral Baddräkt Plus Storlek Hög Midja Bikini Set

Mitt senaste köp, och jag är besatt. Den här kostymen har allt som en $ 23 baddräkt från Amazon ska: Det är prickigt, trendigt och ja, jag måste även sätta tillbaka dessa lilla bröstband lite snävare så att de inte floppade runt. Visst, det är inte perfekt, men det passar bra och "natt" mönstret är fantastiskt.

B2prity Women One Piece Baddräkter Smickrande Bröstkontroll Badkläder Höghals Mesh Plus Storlek Baddräkter med Runching

Fullständigt avslöjande, jag äger inte den här (ännu) men det ser fantastiskt ut på tjejerna i recensionerna.