provningstestning

Jag gjorde Bootcamp, Yoga och Cardio i dessa Resistance Leggings

Anonim

Styrketräningsbyxorna gör din träning hårdare automatiskt.

Den nya Physiclo-kompressionsbenen - designad av en "olympisk idrottsman och en grupp medicinska studenter" - har inbyggda elastor som viks runt benmusklerna och är avsedda att skapa motstånd. Vilket är tänkt att skapa en bättre träning (de är också tillgängliga för män). Efter toddling runt min lägenhet i dem för några timmar, och vänja sig i täthet (nästan som begränsande som Spanx, men inte riktigt), spenderade jag de närmaste veckorna på dem under en rad aktiviteter.

Utomhus Running

När jag först satte på byxorna, kände mina ben tunga - det fanns vikter som var fastade på mina quadsand hamstrings. Denna känsla gick bort efter ungefär den första halv milen; Jag har glömt att jag hade något annat än min vanliga bomulls leggings. Men sedan två miles in i min körning, även om mitt sinne kanske hade justerat till det extra motståndet, var det klart att min kropp inte hade det. Jag andades tyngre än vanligt, svettas mer och slår på en vägg. Jag slutade tappa ut en mil kort av mitt mål på fyra mil. Detta var en besvikelse. Men jag vaknade nästa dag till en okänd after-run-sensation: ont i magen. Den nedre magen, i synnerhet. Det var som den tiden jag gjorde en avancerad Pilates-klass, och min mage ömhet strålade ner till mina ljumskar. Physiclos hade väntat på min kördag till en ab dag.

bootcamp

När jag kom till Barry hade jag kört i Physiclos i en vecka, så träningsbanddelen av klassen kände sig ganska normal. Som vanligt märkte jag att med den extra motståndet på mina quads var min abs mer engagerade i varje steg. Sedan kom sprintarna. De är alltid hjärtpulverande, men det var en ny nivå, närmare hjärtstoppet. De långsamma övningarna, som en enstaka dödlift, kände sig mycket svårare att kontrollera. Detta hade en annan oväntad fördel: intensifierat fokus på varje rörelse. Även den pumpade upp Barrys instruktör märkte mig scowling och bita min läpp. Du mår bra, sa han.

Balett

Jag gillar inte barre klasser. De är tråkiga. Real ballett är mindre så, och i flera månader har jag gått till några olika ballettstudior, som Ballet Academy East på Third Avenue. En av de tuffaste sakerna för mig i baletten är att engagera mina muskler på ett ben när jag gör det mesta av dansen på den andra. Jag glömmer vanligtvis. Men när du har på dig Physiclo byxor, så glömmer du inte - du engagerar dig automatiskt. Varje plié och förlängning var därför svårare - nästan så här var en helt ny klass. Liksom byxorna, men mycket dyra, fick mig åtminstone ett bättre värde ut ur min vanliga träningsrutin.

Yoga

Physiclo Compression Tights

Jag gör sällan yoga - det betyder att jag aldrig gör yoga. Så försökte vinyasaflödet vid Yoga till folket med extra tryck på mina lår inte gå bra. Min kropp vibrerade som en tecknad karaktär på alla ben-tunga poserar som krigare och triangel. När vi äntligen kom till den nedkylda delen av klassen och jag kände en brännande smärta som kulminerade i käftfrigörningen av mina höfter under duva, insåg jag hur allt extra quad-arbete jag hade gjort var att bygga upp. Jag rekommenderar starkt dessa byxor - glöm inte att sträcka.