byxor vecka

Jag hittade (inte alltför) Glamorösa Satin Lounge Byxor

Anonim

De är bekväma utan att se ut som jag har gett upp. Fotografi: Burke / Triolo Productions / Getty Images

Välkommen till byxa veckan , där kommer att ta itu med alla saker broder-relaterade (eftersom du kommer att ha dem ganska konsekvent från och med våren). Under hela veckan kommer vi att täcka allt från de bästa jeans till män och kvinnor , till de bästa lounge-by-house-byxorna , till de bästa arbetspassande byxorna .

"Loungewear" är en pinsamt term, men det beskriver något viktigt: ett liminalstat som varken fungerar eller sover, utan är inriktat på komfort och självomsorg. En sådan garderob är speciellt viktig när du är mitt i något ömtåligt tillstånd, fysiskt eller på annat sätt - klädseln kan vara mycket. Medan man kan sova i något, tycker jag att en av de inbyggda bra camis och dedikerade " loungebyxor" - bekväm nog att du kan vila, smart nog att du inte känner att du har gett upp - är bra för moral.

Men vad ska man ha på sig? Jag gör inte yoga, så jag har aldrig yoga byxor runt. Det finns många vintage lounging pyjamas där ute, men om VictoryRolls och knappar gräver i din midsection är dina tankar om avkoppling, skulle jag hoppa över dem. De samlade ankelsvetten som för närvarande är allestädes närvarande får mig att känna mig som en liten liten pojke i gymnasiet - sällan vad jag ska göra för. Pyjamasbyxor är naturligtvis bekväma, men bär PJ innan sänggåendet får mig att känna att jag är sjuk. Min rekommendation är detta par PJ Harlow satinbyxor, som jag äger i både svart och pärlgrå. Som varumärket antyder, syftar de till att framkalla en slags bombshell glamour, men oroa dig inte: Effekten är inte alltför boudoir och du kommer inte känna att resten av dig är underdressad. Den fullständiga benskärningen är smickrande, den elastiska midjan kan inte vara snyggare och materialet ger den nödvändiga antydan till icke-deprimerande polska. Kasta på en kappa eller en tröja, och du kommer känna mindre besegrad än triumferande. Du kan även svara på dörren utan skam.

PJ Harlow Kvinnors Jolie Satin Pant

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

De bästa byxorna att bära runt huset (och även utanför)

Relaterad

En professionell homebody på de bästa tofflorna