inte en professionell. Bara galen.

Jag gav Cultish Summer Fridays 'Jet Lag Mask' en Whirl

Anonim

Masken i fråga.

Om du än en gång knackat in i skönhetsindustrin har du chansen att du har sett eller hört talas om Jet Leg Mask, den inledande produkten från Marianna Hewitt och Lauren Gores nya varumärke Sommar fredagar. Det lanserades bara i mars, men den här produkten har godkännanden från praktiskt taget alla, från frisör och Ouai grundare Jen Atkin till Kim Kardashian West, som postade på Instagram om hur hon använde denna mask för att förbereda hennes hud för hennes KKW x Mario lanseringsfest . Nu kan jag inte gå någonstans utan att någon säger att jag bara måste hämta det. Den lydiga skönhetskonsumenten som jag är, det tog mig inte lång tid att skämma bort.

Så, vad gör den här masken "" inte ett problem jag personligen har, men jag kan förstå). Masken kan också användas som primer, vilket betyder att du kan gnugga den i din hud, lämna den lite, då börja applicera din smink.

Första gången jag använde masken använde jag det med ett par andra produkter som jag aldrig hade försökt tidigare. Jag vaknade nästa morgon med en plats och kunde inte, för livet av mig, ta reda på vilken produkt som hade skett. Därefter satt Jet Lag Mask orört på min badrumsfat tills jag bestämde mig för att det var min professionella plikt att ta reda på om det var synd, eller om det var så bra som alla säger. Andra gången var jag försiktigare: Jag applicerade den strax efter att jag tvättade mitt ansikte med min (skonsamma) rengöringsmedel, men i sig själv, utan några av mina vanliga serum, exfoliants eller essenser. Jag sov. Nästa morgon förstod jag äntligen hype. Min hud var väldigt hydratiserad, klumpig och som de säger, "dystra". Min hud hade varit extremt torr dagen innan, och mina fuktnivåer kände sig stöta upp ganska mycket. Och tack och lov var det inga breakouts.

Jag såg maskens sanna styrka, trots att jag tillämpade min smink. Morgonen efter att jag sovit i masken glidde min tonade fuktighetskräm på min hud, och även efter att stiftelsens pigment satt in fortsatte min hud att glöda. Det var som om jag hade använt en ultraljusande primer eller doused min hud i highlighter. Jag har sedan dess funnit att detta är särskilt effektivt för mina ögon, och nu använder den till att hydrera och pröva för under-eye concealer varannan dag. Jag gillar att blanda en del strålkastare i mina ögonblock, för extra mörk-cirkeldagar, men denna mask ger samma effekt.

När det gäller förbehållen, eftersom den perfekta produkten inte existerar: Jag brukar inte använda den här masken när jag hanterar allvarliga utbrott eller rodnad. För det skulle jag gravida mot min hudkrok Masque Vivant eller en snigelmask. När det gäller ljusning och konsistens skulle jag inte säga att det gjorde galen saker för min hyperpigmentering och grovhet. Men för en stor natt ute, dagar där din hud känns torr och livslös eller när dina ögon säger till dig hur sent du stannade, är det här den perfekta skin-quenching och radiance-boosting mask. Jag kommer också definitivt packa den här masken i mitt skönhetspaket i flygning - även om jag inte bryr mig om att skämma bort mina sätefester.

Sommar fredagar Jet Lag Mask

Andra Rio-godkända nattmaskar

Cosrx Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask

Min ursprungliga tvekan med att försöka sova packar kom från min ångest över breakouts - ibland djupt penetrerande hydratiseringsbehandlingar utlösande fläckar. Det jag älskar mest om Cosrx är att dess produkter specifikt riktar sig mot aknehårig hud, så jag kan nästan garantera att deras grejer inte får mig att bryta ut. Denna sovsäck passar bäst för personer med torr och fläckhårig hud, eftersom det innehåller "hudförbättrande näringsämnen" för uttorkad hud, liksom bipropolis, som lovar att bli av med "djupt utsäde av smuts och bakterier". riktigt otroligt för konsistens.

Sulwhasoo över natten vitaliserande mask

Hydrerande masker lämnar dig ofta med ett klibbigt, duggigt utseende, men när jag vaknade på morgonen efter att ha provat den här var jag golvad av min mjuka, släta och flätande färg. Det här är masken att göra natten innan en stor händelse.

Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream

Snigel, snigel, snigel. Bla bla bla. Du vet borren. En annan fantastisk sovförpackning för fuktgivande, cellförnyelse och retexturization.