den här saken är otroligt

Jag håller en drawerful av detta Wedgie-Proof Plus-Size Underkläder

Anonim

Ett par underkläder som faktiskt täcker min rumpa.

Jag har aldrig varit någon med en "signatur look". Kapsling garderober ser så bra ut i andras stilfulla, sparsamma utrymmen, men jag behöver lite mer experimentfrihet. Det enda undantaget jag gör på den här regeln är underkläder. Försök och fel har lett mig till en ganska solid signatur underkläder: Maidenform Pure Genius Tailored Boyshorts.

Jag bär dem bara av flera skäl. Som någon som är på den mindre sidan av plusstorlek har jag funnit att mest prisvärda "pojkeshorts" -underkläder gör mig på expressetåget till Wedgietown. Efter bara lite tid hamnar de i tanga-territoriet. Jag har alltid haft problem med att hitta tränare med ett stycke som faktiskt täcker min rumpa, men formen och stretchmaterialet på dessa - en blandning av nylon, bomull och elastan vid skrotet och 92 procent nylon och 8 procent elastan överallt - faktiskt täcker min rumpa. Jag brukar ha 14 i klänningar, men eftersom tyget på dessa är tjocka och stretchiga och inte benägna att klämma som andra, tunnare stilar jag har provat, misstänker jag att mina sjuor skulle passa en 16 klänning (shortsna är tillgängliga upp till en åtta). De är perfekta för människor som är "mellan" rak- och plusstorlek, eller små plusstorlek som jag. Jag älskar också den ganska androgynösa, utan krusidullers look. Inget blommigt motiv, snör åtklippt eller teeny-liten båge - bara ett solidt tygtyg som håller mig bekvämt, oavsett vad jag gör.

De är nu vad jag bär nästan varje dag. Om jag inte klär upp ett (sällsynt) hett datum eller har särskilt snäva byxor som inte kräver någon trosa (som särskilt efter att ha varit frilans, har blivit ännu sämre), det är en ganska säker satsning jag har dessa dåliga pojkar på. Resten av min byrå är ett kalejdoskop av färg och tryck, min delikatlådor är en singel, superkomlig massa av svarta Maidenform-pojkeshorts.

Maidenform Kvinnors Ren Genius Skräddarsydd Boyshort Panty

Mer Strat-godkända plus-storlek underkläder

Aerie Real Soft Highwaisted Boyshort

Författaren Alyse Whitney tycker om den feminina Aerie-kortfilmen, som har lite spets närmare: "De har bara rätt; så många andra par underkläder jag har försökt krama mig obekvämt hårt eller annars är så lös att jag försöker dra dem upp diskret i hissen. Men Aerie pojkbyssarna glömmer jag ganska mycket från det ögonblick jag lägger på dem. "

WingsLove 3 Pack Kvinnors Comfort Soft Cotton Plus Storlek Underkläder High Cut Short Panty

Detta par underkläder har blivit välbehandlade på Amazon för plusstorlekar: "Fat-bottomed girls, dessa underkläder RÄTT HÄR !!! Jag kommer inte att låtsas att jag är tunn.

Jag är åska lår, stor byte och underkläder har varit en KONSTANT kamp i ungefär ett decennium. Tja, inte längre. Dessa är tjocka, men andas, mjuka, robusta, kvalitet undies !! Den elastiska är PERFEKT (uppriktigt sagt, varje tum av dessa är PERFEKT)! Få inte bara ett paket.

få två! Värt vartenda öre och då lite! "