den här saken är otroligt

Jag bär inte falska ögonfransar - bara denna $ 5 Mascara

Anonim

Bara några swipes har en otrolig effekt.

En effektiv men billig mascara är svår att hitta. Jag skulle veta - Jag har provat allt på mina mycket korta, envisa raka asiatiska fransar, från billiga drogbutiker till de snygga avancerade grejerna, och det är sällsynt att en mascara kommer att göra mer än två saker - vissa erbjuder längd men inte volym, andra ger volymen men inte curling, och så vidare. Det är därför så många kvinnor jag vet tar till en dubbelmascara manövrera, blandar två olika märken ovanpå varandra. Allt jag någonsin velat var en no-frills mascara som kan göra allt.

Baserat på ett tips från en skönhetsredaktörsvin (som har använt mascaraen på sina egna asiatiska fransar) använder jag nu en mascara som kontrollerar alla mascara-lådorna - för mindre än $ 5. Lashprinsessan False Lash Effekter Mascara från Essence, sant mot sitt namn, dramatiskt plumpar och intensifierar mina ögonfransar på varje enskilt sätt - det förlänger, volumiserar, lyfter och krular varje litet hår (utan att använda ett verktyg) - till den punkten där mina ögon ser öppet ut, ljusare och mer vaken.

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara.

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

Eftersom jag har glesa, stubbiga ögonfransar, börjar mascaraen ta några slag för att komma in i "falskt lash" -område, men det kommer sannolikt att förbättra mer välutrustade ögonfransar med bara en stroke eller två. Jag har rekommenderat Essence's mascara till nästan alla jag känner (asiatiska och icke-asiater lika), och resultaten är svindlande. De som har fallit under sin kultstavning posta bedövning före och efter bilder på Reddit (ser allvarligt på dessa bilder). På ett familjeförlovningsfest frågade min egen pappa nyligen om jag hade gått in för ögonfransförlängningar. Jag har aldrig varit mer smickrad.

Några granskare klagar på att mascara är en smärta att ta bort, men jag anser att en av mascaras bästa egenskaper - det är en långvarig produkt som inte kräver konstant underhåll. Trots att den inte är vattentät, har den även överlevt svettiga yoga-sessioner och barre klasser smutsfri. När jag är redo att ta av den, tvättar jag bara ögonområdet noggrant med en soaprengöring (jag gillar denna Shiseido) och sveper sedan med Bioderma micellarvatten för att plocka upp någon långvarig rest.

Om du föredrar kan du köpa den på Amazon .

Fler Strat-godkända ögonöppnare

Isehan Kiss Me Heroine Mascara

Författaren Risa Needleman kallar den heroine mascara från Japan den "mörkaste svarta jag någonsin sett, men det klumpar inte (en stor fråga för de flesta mascaraer), även om du lägger på två rockar. Den har en otroligt lång kvalitet som expanderar dina ögon. "

Chanel Inimitable Vattentät Mascara

Om du letar efter den allra bästa vattentäta mascaraen, är flera överens om att det är Chanels. Ingen annan än Kim Kardashians makeupkonstnär säger att Chanel Inimitable Waterproof Mascara är bäst eftersom det är "vattentätt men även lockar, förlänger och ger volym i bara en rock. Många vattentäta mascara formler tenderar att torka, men den här känns mjuk och är konditionerad. "