den här saken är otroligt

Jag är praktiskt taget kirurgiskt kopplad till min varmvattenflaska All Winter

Anonim

Mina entusiastiska vänner har köpt två: en för knäet och en för tårna.

Som en infödd i Irland var jag, och vi alla, väldigt bekanta med att växa upp med varmvattenflaskan. En flätig gummiflaska som du fyller med varmt vatten, täppa in i locket och placera fötterna i sängen på natten för toasty tår. Vid många tillfällen har vänner i en gruppchatt klagat över att de inte kan bli varma, oavsett hur många lag de staplar på. Varje gång berättar jag dem samma sak: Ta en varmvattenflaska.

Ibland svarar de med, "Vad är det?"

Den levereras med en mysig trådstickad tröja.

Attmu Classic Gummi Transparent Varmvattenflaska 2 liter med stickad överdrag - Röd

Den här veckan på östkusten har varit brutal. Ett av de kallaste nyårens Eves på rekord, och utan tecken på ånger, har jag praktiskt taget fästats kirurgiskt på min HWB. Under dagen vid mitt skrivbord sitter jag med en i mitt knä för att ge mig bara rätt nivå av värme. Det finns ingen svettning, ingen överhettning, inga handskar inomhus à la Cameron Diaz i The Holiday . Inte bara en varmvattenflaska kommer dock att göra. Min favorit är Attmu, som är gjord av termoplast snarare än gummi, vilket innebär att den håller värmen längre. Det kommer också med sitt eget snygga kabelbräda skydd, vilket ger en nödvändig buffert för din mycket heta flaska. Det är den ultimata lyxen, som att sväva lite bunt av värme utan risk för att gnista en elektrisk eld eller riskera otäcka brännskador.

Som långvarig användare har jag upptäckt några tips för hur du bäst kan använda din HWB. Fyll det ungefär två tredjedelar av vägen med varmt vatten som bara är under kokning (jag använder en vattenkokare). Medan det kommer att förbli varmt hela natten i sängen, under dagen kommer du behöva fylla på det några gånger för att bibehålla maximal värme. Expelera luften från flaskan gradvis när du fyller den, eller vattnet kan spruta ut i små skalldroppar. Och oroa dig inte om det efter två år bär tunt och läcker ut - Varmvattenflaskor är avsedda att bytas ut.