provningstestning

Jag gjorde perfekt längd leggings med Amazons nya Athleisure Line

Anonim

Det sätt på vilket mina sju åttonde leggings passar mer som fullversionsversionen.

Amazons privata märkeserbjudande har introducerat en handfull egna märkesvaror förra året, ballong till mer än 70 varumärken, med en bra del av dem i kläder och tillbehörskategorier. En av de mest spännande av dessa är Core 10, en aktivwearlinje som ligger långt under konkurrenter som Lululemon och Athleta, bara tillgänglig för Amazon Prime-medlemmar.

Tillsammans med sportbrasar, prestanda-strömpläder och några väldigt snygga fleecejoggare, säljer Core 10 "bygga dina egna" yogabyxor och leggings. De är inte helt anpassade - det här är inte Alexa som tar lasermått på dina ben och 3-D-tryckbyxor på platsen ändå. Men med alternativ för längd, benöppning och midjestil finns det dussintals möjliga kombinationer. De är också berättigade till gratis avkastning, en sällsynthet för allt som kan anpassas.

Så obsessiv som jag kan handla om mina träningsdräkter (se här), har jag letat efter leggings som träffade precis vid mitt fotled - inte så enkelt som det låter när du är fyra fot 11 - så jag var fascinerad genom möjligheten att designa mitt idealpar. Även om jag kan komma undan med korta längder i vanliga byxor (vanligen 28 eller 30 tum), i utrustade leggings, lämnar de för mycket materialbunkar vid anklarna. Beskärda och Capri leggings kommer nära, men benöppningarna är för fackiga eftersom de är utformade för att slå på kalven.

Jag beställde två par: full längd, hög midja, kort-inseam strumpbyxor; och midja midja, sju åttonde längd strumpbyxor. Det korta fulllängdsparet har en inseam på 26 tum, vilket var lite för lång, men den sju åttonde längden har en 24 tums inseam, vilket gjorde hela skillnaden och faller på den specifika platsen som länge har utlöst mig. Det är de två tummen som jag antagligen skulle ha avstått från alla mina byxor om jag hade tid och pengar för att ha allt anpassat, men det här är det närmaste jag får som en upptagen person med ett Prime-konto. Inseamsna spänner från 19-tums Capris till 34-tums långa, långa byxor, så det finns en solid chans att du hittar din längd av valet också.

Storlekarna sträcker sig från XS till 3XL (eller 0-24) och jag rekommenderar att du dimensionerar om du gillar en snuggerpassform. Jag beställde två storlekar och föredrog den mindre som var stödjande utan att vara alltför komprimerande. Materialet är tjockare än Lululemons Wunder Unders eller en spetsspecifik tätt, så medan de är gjorda av en fuktgivande syntetisk blandning, skulle jag inte använda dem för mycket svettiga aktiviteter som löpning eller het yoga. Men de skulle arbeta för en barre klass eller lyfta vikter i gymmet, särskilt eftersom det tjockare materialet är ogenomskinligt och kommer inte att visa panty linjer, oavsett hur du vrider eller böjer. Mjukt och stretchigt, de är också perfekta för dagar när du handlar mer om fritidshalvet av athleisure .

Core 10 Women's "Build Your Own" Yoga Pant

Mer Core 10 aktiva kläder

Core 10 Women's Chill Out Fleece Jogger Sweatpant

Dessa fleecefodrade sweatpants ser ut som en mycket billigare version av författaren Sierra Tishgarts favoritmysiga Outdoor Voices-joggare. Liksom de flesta Core 10-stycken, finns de också i plusstorlek här.

Core 10 Women's Icon Series - The Warrior Mesh Plus Storlek Sport Bra

Den svarta maskstoppen i denna sportbh skulle se bra ut med en ljusfärgad topp.

Core 10 Women's Icon Series - The Warrior Mesh Legging

Mesh cutout leggingar kompletterar utseendet.

Core 10 Women's Icon Series - Dare Devil Legging

Eller blanda det med dessa moto-stil botten.

Core 10 Women's Icon Series - Supernova Star Reflective Legging

Dessa stjärntryckta leggings kan vara mitt nästa köp. Förutom att vara väldigt cool, är stjärnorna reflekterande för att göra tidigt på morgonen eller sena kvällen säkrare.

Core 10 Women's Icon Series - Supernova Star Reflective Sports Bra

Jag skulle uppenbarligen behöva matchande sportbh.

Core 10 Women's Light Support Strappy Sport Bra AH Cup

Gilla detta strappy nummer kommer de flesta av Core 10s sportbrasar i koppstorlekarna A till H och bandstorlekar upp till 46.

Core 10 Women's "Lighter Than Air" Performance Racerback Tank

En grundläggande gym topp för endast $ 25. Om de flesta träningsbottnarna är svarta skulle jag köpa den i ljöd kricka för att få lite färg.

Core 10 Kvinnors Plus Size "Lighter Than Air" Performance Tie Tank

Om du är mer i lavendel, gå med den här tanken. Uppdelningen kan vara uppbunden eller lämnas öppen för att få en bris.