den här saken är otroligt

Jag använder bara denna Zingy Southern Mayonnaise Now

Anonim

För deviled ägg, BLTs eller den zippaste coleslaw du någonsin smakat.

Vi frågade kocken Alex Stupak av Empellón ( Cocina , Taqueria och Al Pastor ) vad hans favorit kryddor är. Här är vad han berättade för oss:

Jag har alltid haft ett mycket ohälsosamt förhållande med majonnäs. Jag anser inte ens det som en konditor - jag anser det vara en ingrediens. Mayo dyker upp på alla våra menyer, från lime mayo på vår fisk taco på Empellón Taqueria till dessa Chorizo-wrapped Scotch ägg (som ett dopp) för provningstabellen på Empellón Cocina. Jag hade alltid varit en Hellmanns person (Bästa mat, om du är West Coaster), men nyligen köpte en av mina kockar från söder mig en burk majonnäs för att försöka, och det var hertigens. Jag har nu officiellt konverterats för en mängd anledningar.

Det är utseendet på det. Det är som en sås: väldigt skinnigare, snyggare och en krämigare emulsion. Det är galen, vilket indikerar en högre andel äggulor - vanligtvis ett kvalitetsmärke. Det är mycket surt, för Duke s är det enda stora majonnäsföretaget som har noll socker tillsatt. Du kan använda mindre av det för att få full smak av smak. Och ur ett ekonomiskt perspektiv kan du vara intresserad av att veta att vid en tidpunkt på cirka tio år sedan gick alla stora majonnässkruvar från 32 uns till 30 ounce burkar - och till och med höjde sina priser, medan Duke's burkstorlekar var desamma. För praktiskt taget är det också 32 ounce bara meningsfullt - bra för skalande recept som kräver koppar (8 ounces).

Många av mina nya kockar frågar mig varför vi inte gör vår egen majonnäs. Duke s är bara en av de sakerna som jag inte tror vi kunde göra bättre. Nu använder alla mina restauranger bara Duke's.

Som sagt till Priya Krishna.

Hertigens majonnäs

Få det bästa av leverans varje vecka.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.