smärtfri shopping

Jag vill bara laga mat med saker i rören

Anonim

Squeezable Mayo och mer.

Jag är en ganska kompetent kock, men jag är också vad du kan ringa olyckligt oorganiserad och inte en stor fläkt av rengöring. Så när jag är ute i köket letar jag efter möjligheter att mildra potentiella rodiness och kulinariska katastrofer. Därför älskar jag rörmat. Nej, jag menar inte hela måltider blandas i uppslamningar. Jag menar tomatpasta i ett rör som ser mer ut som något du skulle hitta på Home Depot än Brooklyn Kitchen. Mat i ett rör är praktisk, alla funktioner över form och ren. Det finns några ingredienser som jag inte skulle köpa i ett rör (som pesto, som jag inte skulle köpa i en burk heller), men allt som inte behöver vara friskt för att vara bäst är ett steg. Rörmat är inget nytt - i själva verket har européer tagit sina kryddor i rör i årtionden. Men nu, tack vare Amazon, kan du beställa schweizisk majonnäs och svensk torsk roe på nätet, samt amerikanskgjorda harissa och chipotle pasta.

San Marzano, Tomatpasta i Tube

San Marzano Double Concentrated Tomatpasta
Ett bra "starter" -rör: Tomatpasta kommer att göra en omvandling av alla skeptiker. Det är viktigt för Bolognese och italiensk-amerikansk tomatsås, men jag klämmer in min San Marzano-pasta i vad jag lagar mat när jag inte använder ett recept (vilket är det mesta). Också, Rachael Ray, som vet en sak eller två om att inte försöka för hårt i köket, är in i den.

Smak nr 5 Umami pasta

Umami Pasta
Umami, den så kallade femte smaken, är känslan av savoriness. (MSG är koncentrerad umami.) Den är särskilt närvarande i livsmedel med massor av glutamater - som ansjovis, soja, tomater och så vidare - och denna pasta är gjord av en blandning av dem. I huvudsak är det en smaksgenväg som du kan lägga till någonting.

Thomy Delikatess Mayonnaise in Tube

Thomy Delikatess Mayonnaise
Amerika ligger bakom Europa på flera fronter. Tillgång till sjukvård. Voter deltagande. Fordonsfordon. Du kanske är en Hellmans hängivna, men om alla byter till detta rör kanske mycket, kanske kommer den amerikanska jätten äntligen till sin känsla. Det schweiziska företaget bakom det innoverade också senap i ett rör.

Olo's Chipotle Paste

Olo's Chipotle Paste
Chipotles du broil dig själv och konserverad chipotle en adobo är båda stora. Men när du grillar hamburgare i sommar, skulle det vara mycket mer sympatico att blanda ditt rör Mayo med pipchipotle pasta.

Entube Harissa Chili Pasta

Entube Harissa Chili Pasta
New York har redan förklarat detta Los Angeles-företagets harissa-in-a-tube en viktig ingrediens för den moderna gourmet. Det är en mångsidig ingrediens som du kan använda när du rostar kött eller grönsaker, för att ge dips en bit och mycket mer. Vad vi inte berättade är att Entube leder ledningen för rörmat och producerar kryddig och salig umeboshi, en fermenterad plommonpasta som är utmärkt i marinader och salladsdressingar och indisk currypasta, närhelst du vill ha en fuskkod för curry-house smaker.

Amore Soltorkad Tomatpasta

Amore Soltorkad Tomatpasta
Om du längtar efter smakerna på 90-tuna tartaren! Tartufo! Appletini! - Välj denna tomatpasta gjord med soltorkade tomater, nr 1 ingrediens i 90-talssallader.

Sunchang Gochujang Tube

Sunchang Gojuchang
Den koreanska fermenterade chilipastaen är en av de automatiska smakförstärkare, en häftämne som används i allt från stekt riskakor till soppor som sundubu och dipsås för bo ssam. Stanna inte där: Använd det som att du skulle sriracha och definitivt grilla med det.

Kalles Creamed Smoked Cod Roe Spridas av Abba

Kalles Creamed Smoked Cod Roe
Rökt kaviar som blandas med potatisflingor och tomatpuré, krämas och förpackas i rör? Vilken värld Svenskarna älskar det, och det kan vara ditt hemliga vapen i denna toast-obsessade eran.

Få thebest av leverans till din inkorg.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.