den här saken är otroligt

Jag slather Myself i Kim Kardashian's Favorite Body Oil

Anonim

Den supermjuka och vitaminrika oljan Kim K. svär vid.

Som en obelettad och jämnvårdad högskolestudent som rymde genom min mammas skåp för ett decennium sedan, menade det inte mycket att Bio-Oil - en grapefruktfärgad hudvätska gömmer sig i ryggen - hävdade att förbättra utseendet på ärr, streckmärken och ojämn hudton. Jag letade efter en fuktkräm, inte ett mirakel.

Vid den tiden hade jag inte tänkt på vad jag klämde på mitt ansikte. Min nattliga rutin bestod av Dove-tvål, men det var något spännande och lite medicinskt om Bio-Oils parfym av lavendel, rosmarin och kamille. Jag klappade ett palmstorlek på mitt ansikte, och det kände mig som om jag hade smurt på en bit pepparoni pizza på mina porer. När jag kom över den första chocken kom jag för att betrakta känslan som "fuktad".

Bio-Oil skapades 2002 som ett ärr- och stretchmärkningsåtgärd, och är nu No.1-säljprodukten i kategorin. Även om oljan har sina skeptiker (en del scoff på sin långa lista över ingredienser), det är också tjänade kändisherrar i Pamela Anderson, Mel B, och ahem, Kim Kardashian.

Räkna mig bland de omvandlade. Medan mitt badrumsskåp nu har en rotation av exklusiva skönhetsprodukter från Clé de Peau Beauté eller SK-II, är den konstanta Bio-Oil. Det lindrar torrhet och gör min hud omedelbart jämn utan att täppa till porer. När jag är förbränd eller förtvivlad av förkylningen, kan jag applicera flera applikationer om dagen, så att min skadade och fräscha hud dricker upp vätskan. Jag har tagit flaskan i bastun med mig i gymmet så att vitaminerna A och E och växtekstrakterna kan förenas med ångan för att göra vad de ska göra för att göra min hud obelös. Det är så billigt jag har inga problem att slathering hela min kropp i den.

Bioolja

Andra favorithelgers skönhetsartiklar

Harry Josh Pro Tools 2000 Pro Dryer

Kändis frisyrer Wesley O'Meara berättade Cut att "Harry Josh och T3 båda gör söta små torktumlare som är högdrivna och helt värda investeringen."

Skönhetsblandare

Som vi först rapporterade på Cut, är Koreansk smink artist EJ Kim en stor supporter av Beauty Blender, ett av hennes favoritverktyg för att skapa en dimmig hud. Notera den extra stora svampen. Hon gillar att fuka sin svamp så mycket att det sväller till nästan tre gånger sin storlek. Det är lite fuktigt, men ett mjukt sätt att stipple på hudens täckning, vilket är nyckeln till att skapa ett fritt strålande utseende. Dessutom är deras fyrdelade pro kit, som innehåller olika storlekar och variationer på svampen (inklusive en blotting version), nu till försäljning.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

Jag har en drawerful av denna No-Chip nagellack