materiella bekvämligheter

Jag touched allt på 5 varuhus och hittade de mjuka gåvorna

Anonim

De mest rörliga sakerna du kan hitta på Manhattan.

När du pratar om mysiga gåvor, kan du komma ner i detaljerna - tråden, proveniens, tygblandningen - men när det kommer till det, vill du verkligen veta: hur mjukt är det?

Saks Fifth Avenue

Natori Sherpa Long Robe

Natori Sherpa Long Robe är en isbjörnkram, utan att mäta. Det stod ut som det mysigaste alternativet bland hyllor av silke satin och kashmirrockar. Dess faux- väv är fluffig nog att kasta på bar hud, men den har den mjuka näsan av äkta päls så det blir inte för varmt för hela dagen.

Macy 's

Martha Stewart Collection Quilted Faux Fur Throw

Martha Stewart Collection Quilted Faux -Fur Throws satina konsistens passerade ansikts-kontakttestet, vilket är avgörande för när man dubbelar som en kudde under soffan. Jag kramade och gnidade ett dussin-plus kastar på Macy's och den här kände mest som något du skulle vilja burrito dig själv i - plysch men ändå slät. Otroligt kände den ljusaste nyansen lite silkigare än de mörkare (kanske på grund av färgen), men jag föredrar en mörkare färg.

Bloomingdales

C av Bloomingdale's Cashmere Mittens

En färgstark kollektion av ullhattar, halsdukar och handskar ligger bakom kostymsmycken på första våningen, och jag kan med säkerhet säga att Bloomies C-brand-cashmere var den mjukaste bland dem. I dömande handskar betraktade jag bittera New York City vintrar förbi: Oavsett hur smidig kashmir, lösa vävningar betyder numbfingrar. De konvertibla vantarna (som finns i både herr och kvinnors stilar) stod särskilt ut i täthetskategorin - de kommer att vara täta och varma.

Bergdorf Goodman

Loro Piana Bicolor Cashmere Hat

Bergdorf är en intressant plats, så högklassig att du faktiskt är hårt pressad för att hitta ett urval av vardagliga behov som hattar, halsdukar och handskar. Jag hade lycka till i männens byggnad över 57th Street, som rymmer en samling Loro Piana stickar. Cashmere Denver hatt är tätt vävd och plysch så det känns varmare än de flesta stickade hattar. Det är tekniskt män men definitivt unisex.

Barneys New York

Gabriela Hearst Catherine Scarf

Ultimate Softy Award går till Gabriela Hearst Catherine halsduk. När jag snugglade mitt sätt genom mjuka saker på Barneys första våning, bad Catherine-halsduken uppmärksamhet på grund av dess storlek. På över åtta meter långa och gjord av löst vävt kashmir är det lika frodig som en nyfödd alpackas röv. Vikat, det är tjockt som en fjäderfylld kudde, vilket gör att de andra halsdukarna i närheten ser spindly ut. När jag gick in för kossen, transporterade Catherine mig till en långvarig fantasi där jag magen floppar på en fluffig säng som fjädrar regnar ner omkring mig.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.