provningstestning

Jag försökte 19 par av brett-passade ankel stövlar för att hitta 11 som jag älskar

Anonim

Dessa är de bästa för varje dag (jag hade dem som jag skrev detta).

Varje år runt tiden börjar Marshalls lägga ut Halloween dekorationer, jag söker efter bröstfodral stövlar att ha på sig hela hösten. Det är svårt, eftersom fotkängor är nästan konstruerade för att se bäst ut när de är smalare, men som en med stora fötter som älskar utseendet är jag alltid fast besluten att hitta bra kandidater.

Förra året bär jag ASOS låghälsade svarta läder Chelsea stövlar tills ett hål bar i botten av hälen. Detta sätter stången för den komfort och mångsidighet jag söker i en ankelstöd, och jag bestämde mig för att hitta den här säsongens val. Jag ringde in i prover av 19 olika stilar, färger och hälhöjder och bar dem alla i veckor. Inga granskare på köpplatser brukar gå in i detalj om hur mycket fötterna var värre efter tio timmars pendling, springa till möten och gå på dåliga datum, så jag utmanade mig att bära varje par i minst två dagar och visste att de inte skulle " Jag bryter mig helt in i den tiden, men uppoffrar min komfort för att dela upplevelsen av skor direkt ur lådan. Här är mina 11 favoriter (plus några extras tackade här och där som inte gjorde klippet).

Min favorit dagliga fotkängor

ASOS ABSOLUTA Wide Fit Läder Chelsea Ankel Stövlar

Så snart jag satte dessa på, kände de sig brutna in och var överlägset mest tillmötesgående för breda fötter. (ASOS säger att de är EE, så dubbla breda.) De arbetade med strumpbyxor eller medelstora strumpor, och även om de inte var så kudda i botten som några av mina favoriter hade de en låg häl (lite över en tum) och glidde på och av med elastik istället för att hantera blixtlås eller spännen. De är definitivt min favorit för vardagligt slitage, även när man går mycket, och jag bär dem just nu när jag skriver detta. Jag kanske till och med köpa ett andra par för nästa säsong.

med kod: WOW15

Statement ankel stövlar

J. Renee Tunatti

Jag sökte högt och lågt för färgglada tryckta fotkängor i vida bredder, och dessa var en av de få som jag hittade på Zappos. De fick sex komplimanger på middag, på tåget och gick till min lägenhet inom några timmar. Definitivt gå upp en halv eller full storlek i dessa eftersom de är en C-bredd, aka minst breda vid breddskor och kan klämma i tån. Men metallblocket hälen och det vackra korallblåa blommiga broderiet gör dem till en toppval. När jag gick upp en halv storlek var de mycket bekvämare, men bäst slitna med tights.

Ankel stövlar med inbyggd massage

Easy Spirit Niles Double Gore Heeled Booties

Det här är stövlarna som jag lämnar vid mitt skrivbord för tider som jag bär regn (eller snö) stövlar på jobbet och behöver byta till något mindre clunky. De har höjt skumstötar vid fotens boll, som stick-on godis prickar, som noga masserar din fot med varje steg. Det är subtilt men effektivt. Det finns också mer bågstöd i dessa stövlar än andra jag har provat, och den staplade hälen (vid 1, 65 tum) är tillräckligt hög för att se fin men låg nog att gå ett tag. Det finns också stretchiga sidogaller och dragkedjor i tillägg till dragkedjan, och lite glans i läderet som skimmer när du går. De kör lite smal på tå, så jag rekommenderar att gå en halv storlek upp.

Lavendel ankel stövlar

Eloquii Millie Heeled Bootie

Dessa var det sista paret jag försökte, och överlägset min favorit estetiskt. Lavendel är kanske inte den första färgen du tänker på när du tänker på höst, men kanske borde det vara. Dessa mocka stövlar är trevliga och breda i tånet, men jag är fortfarande stor i storlek (Eloquii gör inte halvstorlekar) för att jag skulle kunna ha en lite tjockare socka med dem och mina tår inte komprimerade. Blockhälgen är krökt, vilket inte gör mycket för passformen men ser bra ut och lägger lite till designen. Den vadderade fotbädden fick mig igenom en lång dag, och den stretchiga gore vid fotleden rymmer större anklar och kalvar - de slog några tum över min fotled. De kommer också i solbränna och plaid, men jag tror att alla ser bra ut i lila.

Microsuede ankel stövlar

Life Stride Women's Peaches Bootie

Jag slår vad om den här skogen kallas persikor eftersom den är mjuk och lite fuzzy. Det är inte märkt som en strumpor, men det är en av de enda strumpor jag har sett för breda bredder. Microsueden är otroligt mjuk och stöveln är lätt övergripande. Den är stretchig i fotleden men inte super bred i framsidan, så definitivt gå upp i halv eller full storlek så att tårna inte kläms. De är bäst bära med tights eller superthin nylon strumpor. Jag gillade också sin Jasmina vinfärgade känga med accentspännen, som hade en övergripande öppning vid fotleden. Perfekt för personer med större kalvar eller som har bredare snygga jeans. De var inte så mjuka i ensammen, men hanterbara.

Dyra snygga fotkängor

Clarks Un Cosmo Up Bootie

Dessa Clarks stövlar har varit tunga i min rotation, även förbi min testperiod, men även i en halv storlek upp, kör de lite smala i framsidan och orsakar pinky toe täppa. Varför håller jag på med dem då? Jag tror att avvägningen av en öm tå för en bekväm två tums häl och trevligt fotled stöd medan jag promenerade var värt det. Dessa såg också dressier och dyrare ut än många av de testade stövlarna.

Ankel stövlar med en faktiskt stabil kattunge häl

Eloquii Abba Kattunge Heel Bootie

Jag har länge undvikit kattungehälsningar, för jag slutar alltid tappa över och förlora mitt balans eftersom det är en så liten häl, men den här roboten är robust och jag hade på sig dem och bar dem i nio timmar runt CurvyCon, en plusstorlek, fångar komplimanger åt vänster och höger. "Var fick du dem? Snubblar du över dig själv? "Frågade folk mig under fashion showen. Nej. Kändes bra utan en inbrottstid, och skorna hade stor viktfördelning också. Den spetsiga tåen klämmer lite, men de går bara i full storlek, så jag skulle inte rekommendera limning.

Känga ankel stövlar

Dr. Scholls Conquer Boots

Wedges är min favorit stil av häl, men de var svåra att spåra i bred bredd, särskilt i spetsar. Dessa har en inskränkning av skumgummi och en flexibel gummerad såg som hållit mig bekväm och glider inte hela dagen. De noterar i detaljerna online att de kör en halv storlek liten, så det här är en du måste definitivt gå en halv eller full storlek upp för längd och bredd. Dr Scholl gör också Dakota, en mer feminin version med tofsar. Jag tyckte att det passade samma.

Vita fotkängor

Lane Bryant White Faux Leather Ankle Boot

Dessa vita fyrkantiga stövlar fick lite scuffed första gången jag bar dem, men jag tog en Eraser Daddy till den och det rengjordes rätt upp. Den två-tums-klackhälgen är tillräckligt hög för att känna sig polerad, men inte så hög att foten glider framåt och blir helt knuffad. Dessa är mer bekväma än Lane Bryant studded strap booties, som hade en spetsig tå som var mer tå-squishy.

Bästa slouch stövlar

Torrid Black Faux Suede Slouch Booties

Den 3, 5-tums kulahälet på dessa stövlar borde inte ha varit bekvämt, men det inre av skon formade och stötte verkligen min båge och kände mig inte som att det var en högre häl. Den slouchy delen av stöveln var rymlig (den träffar i början av min kalv), så du kunde lägga in byxor eller leggingar in. Jag älskade att min fot inte glidde runt - även om jag bestämde specifikt en halv storlek upp, att veta som ibland klackar gör tårna klämda på framsidan av en sko. Det gjorde inte, och bredden på framsidan av bagaget var perfekt. Ingen utbuktning, inget obehag. Efter en lång dag med på dem skadade mina fötter lite, men det kan förväntas från en högre häl.

Andas stövlar

David Tate Kaci Stövlar

När jag började testa stövlar, övergick vädret från sommar till fall, så läderstövlar var heta . Men dessa har perforerade sidopaneler för andningsförmåga, vilket gör att en liten vind cirkulerar runt mina fötter. Vadderad inredning, staplad häl och gummisålsåg på dessa fick mig att känna sig otroligt bekväm och säker att gå upp och ner hala trappor efter en regnstorm och jag tyckte att de hade en rygglås.