provningstestning

Jag försökte knappt-skjortan som lovar att sluta "Boob Gap"

Anonim

Jag är inte ett stort fan av dessa listor med "måste-ha" bitar som ingen garderob är komplett utan. Inte allas personliga stil kräver en skräddarsydd blazer eller liten svart klänning. Jag tror emellertid att en knapp ner vit skjorta hör hemma i de flesta garderober. Problemet är att om du har några bröstskador är chansen att du förmodligen är bekant med "boob gap" när en knapp som passar perfekt sträcker sig ut över bröstet och öppnar sig mellan knapparna (ja det här har ett namn). Även jag, någon utan mycket bröst till att börja med, tycker att det är en av mina viktigaste klagomål om knapptryckningar.

Så du kan föreställa dig min entusiasm när jag lärde mig att det herrkläder inspirerade kvinnornas varumärke Tradlands skapade en skjorta som hävdade att eliminera boob gap med två design modifieringar. För det första lämnar en extra knapp - åtta istället för den traditionella sju - mindre utrymme mellan knapphålen för gapning. Sedan lägger de lite mer tyget över bröstet för att rymma en bustline.

Jag har alltid uppstått i knappt-skjortor för att undvika bröstkorg, men jag beställde min normala storlek i Tradlands korthalsiga Lily-topp för att verkligen testa det. Det kände sig snugger än vad jag brukade, men till min trevliga överraskning såg den ut utan att spänna. Extra knappen eliminerar inte bara boob gapet (det gör verkligen vad det säger) men det gav mig också flexibilitet med halsen. Jag har ägt skjortor som hade noll säker mittpunkt mellan helt knäppt och alltför avslöjande. Men med Lily kan jag ångra precis rätt antal knappar för att visa upp ett halsband men inget annat.

Även bortsett från sin gap-stängande kraft, är Lily bara en bra skjorta. Materialet (en 100 procent i medelvikt bomull) har en linneliknande konsistens som gör den så mycket mer intressant än din standard vita skjorta. Jag införlivar den i alla slags kläder i höst - med knäppta hem och skinny jeans för en Marilyn-vibe, eller gjuten i en midjan kjol eller skiktad under en drapig cardigan. Jag tittar nu på Tradlands danim och ginghamskjortor. Håll dig igång.

Tradlands Lily

Fler Strat-godkända knapptryckningar

Foto: Rättvisa hos säljaren

Utrustning Slim Signature Silk Shirt

Författaren Jen Doll berättade för oss att hon äger den här sidenknappen, som hon säger "slims while enhancing" i fyra färger.

Everlane Silk Kortärmad Kvadratisk T-shirt

En annan kortmuff alternativ, den här är en favorit för författare och vem? Veckans podcast värd Lindsay Weber. Hon kallar det "The Perfect Shirt" som alltid tjänar hennes komplimanger.

Milano Teknisk Klänningskjorta

För under $ 50 kan du hämta den här skjortan som Caitlin Shockley, grundare av Creative, berättade för oss "fullständigt förvirrar linjen mellan klädsel och slitage".