Den bästa gåvan jag någonsin har fått

Jag försökte på detta genomskinliga underkläder och uppkallade mig själv

Anonim

Reader, det fungerar.

För vårt andra bröllopsdag ville min man få mig något av bomull, vilket är uppenbart sedvanligt, och landade på en fin bomullsrock och en fin bomullsnatt från en lokal underkläderbutik. Badrocken var stor, men nightie, det visade sig, platta mina bröst på ett unflattering och obekväma sätt. Han gick tillbaka för att få mig nästa storlek upp, och när det inte löste problemet (det var tydligt inte konstruerat för storbröstiga damer) föreslog han att jag gick till affären själv och plockade ut något annat. Så jag gjorde, och när jag skakade genom rakarna letade efter ett annat förnuftigt bomullskläder, kom jag över ett föremål som fick mig att rodna: ett helt rent kroppssycke med lacy wire bra-cups och en lacy crotch som splittrad öppen erotiskt i framsidan och hade bara elastiska remmar i ryggen, för att ramla röven men inte täcka den. Jag undrade på det en sekund och sedan vred förbi den - jag brukar inte ha en bärare av öppen sexig underkläder. Jag har aldrig använt en sexleksak. Commodified erotik har alltid verkade tvungen och till och med cartoonish för mig.

Men senare, som jag försökte på ett sortiment av nighties och sovsatser - alla av dem helt bla, ingen av dem bomull - bodysuiten poppade in i mitt huvud. Jag ska bara prova på det, tänkte jag. Bara för sparkar . När jag sprang ut för att ta tag i det såg försäljaren på mig medvetet "Jag älskar det här bodysuitet." Jag studerade etiketten: Det var inte bomull, men det gjordes i New York City, med superkoolet Only Hearts, som har funnits sedan 1978. Jag försökte det på, övertygat om att det inte skulle se bra på mig; Jag känner ofta klumpig i baddräkter, och det skulle säkert vara ännu mindre utjämning än en vanlig, med tanke på hur ren det var. Men glida in i det blev jag chockad. Jag tittade .

bra. Jag kände den djupt obekanta känslan av att älska min kropp. Jag kände mig sexig. Jag kände också.

väckt.

I en minut balkade jag. Priset var högre än vad jag normalt brukade på ett enda klädesplagg, för att inte tala om en underkläder jag inte skulle bära under kläder eller till och med sova i. Det var också högre än mängden av min butikskredit. Å andra sidan var det en gåva! En årsdaggåva. Kunde jag inte motivera att spendera lite mer genom att tänka på det som en gåva till min man också? (Jag hade fått honom en bok, oops.) Kunde inte vårt sexliv använda lite spicing? Vem kan sätta pris på horniness ?! Läsare, jag köpte den. Det fungerar.

Endast hjärtor Whisper Sweet Nothings Coucou Bodysuit