den här saken är otroligt

Jag bär denna ögonmaske över arkmaskar för att de-puffa mina ögon

Anonim

Det är kallt och lugnande.

Humble som kyckling soppa och så intetsägande som saltvatten gargle, kan den svala kompressen verka som en pittoreskt hem botemedel. Men låt dig inte lura av sitt blygsamma rykte: Den snygga kompressen är en undervärderad lyx. I slutet av en varm New York sommardag, när den fortfarande är 90 grader klockan 7, finns det ingen bättre botemedel mot en svettig panna. Vanligtvis gör en tyg fuktad med vatten tricket, men ibland behöver du något mer - något svalare . Jag har hittat bara saken: cool-gel ögonmasken.

Jag kom över cool-gel ögonmask, det korrekta namnet är Plemo Sleep Mask, för två år sedan i skönhetsdelen av Marshalls. I huvudsak ett flexibelt ispaket med ögonhål och en kardborreband för att hålla den på plats på ditt huvud såg masken ut som en parodi av en hemma-behandling - nästa steg efter skivade gurkor för ögonen - och det var billigt att köp på ett infall. Dessutom var det fjärde juli helg, och jag kände mig övertygad. Plemo Sleep Mask skulle vara det perfekta komplementet till badklädseln som jag hade på mig i tre dagar.

Masken levde upp till sitt eget spa-löfte - det minskar blöta ögon omedelbart. Jag håller ögonmasken i frysen och tar ut den precis innan jag vill använda den. (Min hemlighet är att bära den över en arkmask samtidigt, vanligtvis efter en lång natt. Jag gillar Innisfree Berry hydrogelmask, Sephora-rosmasken eller Tonymoly-citronmaskan.) Men det är också bevisat mycket mer användbart än jag någonsin föreställt mig. Den flexibla formen lämpar sig för allt från isbildning till en mötande sitt för att lugna migrän. Nyligen använde jag den för att vara en svullen vrist - ögonhål åt sidan, det var exakt den rätta formen för isbildning av en lem, och kardborrebandet fick det att lindas runt och fästas på plats. Om du flyr till en kallare plats i sommar är det inte ett alternativ, åtminstone kan du ha den lilla lyxen i Plemo Sleep Mask.

Plemo Spa Eye Mask

Andra Strat-rekommenderade ögonprodukter

Bucky Eye Mask

Maureen O'Connor kallar denna mask en bh för ögonen: "Det var som att vara inne i en förseglad grotta. Det gjutna skummaterialet är så lätt att du knappt känner att du har på dig något på ditt ansikte. Du kan blinka i totalt mörker. Denna befrielse av maskerade ögonlock antar jag, varför masken har blivit en bästsäljare för det Seattle-baserade varumärket. Jag har bär det på transatlantiska flyg i ekonomisk klass. Jag har bär det på resor upstate med vänner som insisterar på att vakna med solen. Jag har blivit en evangelist och skickar masker till varje sömnlös person som jag vet - och med tiden också förgäves. "

Kloranutjämning och avslappnande patchar med lugnande kärnblomma

Chris Prats groomer använder dessa kloranplåster under skådespelarens ögon eftersom de är "lugnande och kylande och lindrar all inflammation från att flyga eller en lång dags arbete".

Rohto Cool Eye Drops

Om du har upplevt rodnad, prova de här japanska ögondropparna, vilken författare eller Gotham lärde sig om från Tom Ford: "En minut eller två efter att du har avgivit Rohto-dropparna, är mina skleror friska och vita, vilket ger hudfärgen en övergripande lysande effekt."

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.