en present så trevlig vi publicerade det två gånger

Jag skulle gråta om de slutade göra detta Pine-Scented Candle

Anonim

Thymes Frasier Fir Pine Needle Candle

En present så snygg vi lägger upp det Två gånger, en av de många semestergåvorna vi kommer att köra den här månaden och nästa, är en blick tillbaka på de presenter vi skrev om förra året som våra läsare faktiskt köpt. Här kartlägger Jillian på ljuset sina gåvor till sina nära och kära, som också kommer i en snygg grön glasversion . Trots att hon nu arbetar på Pitchfork står Jillian fortfarande bakom det : " Det är fortfarande en häftklubbgåva för en sjuk släkting, en vän som behöver en uppmuntran eller en invånare. Ärligt talat borde jag bara behålla en av dessa i mitt hus som en extra present, men jag skulle definitivt bara använda den själv. Om du inte vill splurge på den här, säljer Target också ett bra ljus för ungefär hälften av priset i en mycket mysig doft som kallas grå flanell (vad det än betyder). "
Ibland skämtar jag att min säkerhetskopieringsplan är att bli en candle vlogger, som lever på en mager nedskärning av YouTube-annonsintäkter och förstör mina näsborrar som att jag är i Fleetwood Mac circa Tusk . Med så mycket som jag spenderar på snygga ljus nu, skulle jag förmodligen göra detsamma efter factoring i allt gratis vax jag skulle göra i min nya spelning. För nu kommer jag att lösa mig för att tillfälligt sprida glädjen av Thymes Frasier Fir-ljus.

Jag först hittade dessa potenta väljare på Annie's Blue Ribbon General Store i Park Slope, en butik som, när du inte lagrar allt du behöver nödvändigtvis, är fylld med många saker du vill ha men är alldeles övervärderade. Beroende på hur många gånger jag har tittat på Vita julen inslagna i en afghan, kan jag vanligtvis prata mig själv i splurging på Annies för gåvor; Förra året gick jag ut med Thymes Frasier Fir ljus för min gudmor, min mormor och en vän som verkade som om hon behövde en liten knuff mot semesterstaden (piney doften kommer att göra det för dig). Jag vet att ett snyggt ljus verkar som den minsta personliga presenten som är tänkbar, men den här är bara så härlig - mycket doftad så att du inte behöver bränna den hela natten, men inte överväldigande så, på grund av dess dofternas komplexitet (tall ljus kan vara verkligen cloying). Jag gråter om de någonsin slutar göra detta ljus.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

The Squatty Potty är den bästa hunken av vitt plast $ 25 kan köpa

Relaterad

En trendprognoser på semestergåvor att köpa innan de säljer ut