första dagen 2018

Om du köper en sak på Prime Day, gör det till en Joule Sous-Vide Machine

Anonim

I 2018 finns det inget nytt om matnerdjur, som J. Kenji López-Alt, som sjunger loven av sous-vide- maskiner och nedsänkningssirkulatorer. Sous-vide- matlagning är utan tvekan det enklaste sättet att se till att köttet är ordentligt kokt varje gång, från helt medelstora sällsynta biffar till pålitligt ömt, aldrig gummiliknande fläskkotletter. Att noggrannhet och konsistens är varför dessa prylar har använts i fina, professionella kök i åratal; I själva verket, tillbaka 2005, delade Thomas Keller ett recept med oss ​​för kalkonbröst "cuit sous vide" som han tjänstgjorde på Per Se.

Det nya är då inte dessa kraftfullt effektiva köksredskap, men tillgängligheten till dessa vandrande sous-vide- maskiner till hemmet kockar. Det är Moores lag: Vänta länge nog, och så småningom blir alla tekniker - även saker i köket - mindre, enklare att använda, och kanske viktigast, billigare. Och för Amazon Prime Day är en av våra favorit sous-vide- maskiner, ChefSteps Joule, också billigare än någonsin tidigare.

Grub Street Editor Alan Sytsma testade två sous-vide- maskiner förra året, ChefSteps Joule kom ut på toppen. "Det är mycket mindre och snyggare" än det andra tillgängliga alternativet, förklarar han och lägger till, "och appen - du måste använda en app för att styra detta, vilket jag vet är som höjden av matnerdig men det är också värt det är i min nyligen konverterade åsikt - fylld med väldigt solide recept och videor som visar dig hur man gör allt. "För Prime Day är denna köksapparat det billigaste vi någonsin sett - bara 125 kronor för den all-white Joule, över 25 procent av listpriset - vilket gör den till den perfekta utgångspunkten för high-end matlagning för dem som kan ha varit på staketet på grund av den höga prislappen (eller en bra present till hemkocken som har allt).

ChefSteps Joule Sous Vide, All-White

ChefSteps Joule Sous Vide, rostfritt stållock och bas

Joule med rostfritt stål keps och bas finns också till försäljning för 149 kronor.