Redaktörens val

Om du ska köpa en sak idag, gör det till ett par MNZ-stövlar

Anonim

Vi vet att Cyber ​​Monday kan vara överväldigande, så för att spara dig tid med bara de erbjudanden du verkligen vill ha, väljer våra redaktörer var och en bara en bra diskonterad sak (okej, plus några ärafulla anmärkningar) som du borde spendera verkligen dina pengar på. Nedan associerar redaktör Katy Schneider på outmissbara lavendel stövlar.

Det är Cyber ​​Monday, en händelse jag glömde när jag beställde min nya sängram i går för många fler dollar än vad jag skulle ha betalat för det idag. Jag hoppas att alla våra Strat-läsare var smartare än den här Strat-författaren och bestämde sig för att vänta tills nu att göra sina stora biljettobjekt.

Hade jag inte spenderat alla mina pengar på en stund, från sängen till salu, misstänker jag att jag skulle ha köpt dessa sällan-på-försäljna Maryam Nassir Zadeh stövlar, som jag hittade till ett mycket bra pris här på morgonen, medan den feverishly rullar igenom försäljningsavsnittet på varje hemsida jag någonsin har handlat på hela mitt liv, inklusive Petit Bateau (som jag antar att jag skulle nämna, ikoniska kardenton är för närvarande 50 procent av) och en butik jag köpte perfekta jeans på en gång i Nashville (20 procent av den här dagen håller en skam för rikedomar).

Förutom att MNZ stövlar är otroligt dyra och att få dem helt nya för $ 400 är en stor kup, är det här paret bara särskilt underbart. De är mocka och rundade utan att vara för rundade, med en fin mid-level-häl. Och de är lavendel, vilket är (enligt New York Times, vars förutsägelser visserligen inte varit perfekta sena) nästa tusenårsrosa - så genom att köpa dem kommer du uppenbarligen att få ett hopp på nästa års höstköp också.

Maryam Nassir Zadeh Agnes Stövlar i Iris Suede

Hedersomnämnanden

Maryam Nassir Zadeh Palma Låg Sandal i Cherry Suede

Om du är den typ av person som handlar med framsyn, kan du också överväga ett par 20 procent av MNZ-sandaler i körsbärrött, vilket (a) jag äger, (b) jag köpte mycket mer än vad du kunde idag, (c) Jag lovar att du kommer att sälja snabbt eftersom de är vackra och tidlösa, och (d) skulle vara väldigt trevligt att packa för eventuella kommande eller till och med inte så uppkomna varma semester.

Maryam Nassir Zadeh Sophie Sandal

Och en för den mindre färghöjda shopparen.