den här saken är otroligt

Kärlekens Gillian Jacobs på berättelsen bakom Mickeys berömda överaller

Anonim

Gillian Jacobs som Mickey on Love bär egna Carhartt overall.

Gillian Jacobs spelar Mickey på Netflix-serien Love , på vilken hon har blivit lite av en osannolik modeikon för hennes Carhartt-overaller . Här, som showens tredje (och sista) säsongspremier, bad vi Jacobs att berätta historien bakom hennes älskade hjärtat.

Jag blev förälskad i overall i junior high. De var rymliga, hade många fickor, och i mitt sinne var det väldigt söt. Jag gillade dem så mycket, jag ägde ett dussin par. Plaid, pastell, denim - det spelade ingen roll. Om Gap gjorde dem köpte jag dem. Över tiden slutade jag bära dem eftersom jag hade bestämt mig för att de var små barn och jag ville bli en vuxen.

Men vid den tiden jag vandrade genom barnens avsnitt av en Fred Meyer i Oregon, där jag hade skjutit en film, hade mitt motstånd slitit ner. Jag plockade upp ett par Carhartts och tänkte: Dessa är söta! Jag älskade det förstärkta knäet, den stora fickan på bibben och den nostalgiska värmen jag kände mig på.

Det här är saken: Jag köpte dem inte den dagen, men jag måste ha pratat tillräckligt med dem om att Alison Carlos från garderobsavdelningen gav dem till mig i slutet av filmen. När jag tog dem tillbaka till LA och bad min stylist Caley Rinker att få dem skräddarsydda, tyckte hon att jag var tvungen att skoja. Men lite sa att de var söta - och jag gillade också att jag troligen skulle vara den enda som rockade ett par i Los Feliz eller Silver Lake. Min tarm berättade för mig att de var ett speciellt par överaller.

Den Carhartt överaller i fråga.

När jag bar dem för repetition för kärlek, kände Lesley Arfin och Paul Rust också sin potential och bad att jag bär dem på showen. Vår kostymdesigner, Jennifer Eve, gjorde dem mycket svalare än jag någonsin lyckats. Hon hittade den perfekta T-tröja och gav Mickey de största ringarna och tillbehören.

Jag tittade i spegeln och såg att min syn var slutligen realiserad. Dessa Carhartts var inte bara söta - de var coola . När showen släpptes på Netflix fick jag meddelanden från personer som ville ha ett par och taggades i Instagram-inlägg av personer som rockade sin overall. Jag kände mig rättfärdig - men nu när jag bär min Carhartts tror folk att jag har på sig Mickeys kläder och inte omvänden.

Nu när den tredje och sista säsongen av kärlek är ute, kan det vara dags att säga farväl till min älskade Carhartts. Jag har verkligen varit i Dansko träskor på sistone. Vissa tror att de är löjliga, men jag tror att jag kan vara på något.

Carhartt Kvinnors Sandsten Unlined Bib Overaller