den här saken är otroligt

Minikylskåpet som håller mina skönhetsprodukter på en optimal 46 grader

Anonim

Alla mina skönhetsgodisar var svala - men inte frysta.

Jag läste en gång (i Vogue "> Mademoiselle?) Att att hålla dina skönhetsprodukter i kylskåpet skulle förhindra dem från att skilja sig och gå dåligt, så jag pliktade fast på varje serum och grädde jag hade där inne. För ett tag skulle jag gå ner varje morgon för att hämta mitt ansiktsfuktighetskräm från smörfacket i kylskåpet - tills jag insåg att alla mina skönhetsprodukter luktade ljuvligt som mat. Jag gick snabbt över till Amazon och hängde mig själv en liten mini-kylskåp på $ 40 för att skilja mina topicals och ingestibles .

Cooluli-minikylskåpet går nästan tyst, använder ungefär lika mycket ström som en lampa på 50 watt och passar i mycket små utrymmen - jag har mina tucked bredvid handdukarna i min badrumsskåp. Eftersom det inte alls är ett kylskåp alls (det har ingen kompressor eller använder Freon), det är perfekt för hudvård, som du vill hålla dig cool men inte frusen. Du vet hur, beroende på var du sätter din kopp yoghurt i kylskåpet, kan det komma ut med isskär innanför? Föreställ dig det med goda gener.

Medan min hushålls-kylskåp går mellan 33 och 38 grader, håller Cooluli minikylskåpet saker i 46- till 50 graders intervall. (Amazon-sidan säger att det svalnar sakerna 45 grader från omgivningstemperaturen, men jag satt bara en kötttermometer där inne.) David A. Colbert, skapare av Colbert MD-produktlinjen och chef för NYDG Wellness Center, berättade för mig: Skönhetsprodukter har alla hållbarhet som lägre temperaturer kommer att förlänga, men lotioner och krämer har mycket vatten och kan frysa närmare 32 grader. Fyrtiofem grader är perfekt. "

Idag håller jag mina retinoider och C-vitaminer i Cooluli, eftersom de kan tendera att oxidera och bli brun om de inte hålls på en kontinuerligt sval, mörk plats. (Om du fortfarande håller dyra skönhetsprodukter i ditt intermittent heta och ångande badrum, sluta.) Mina masker är mer uppfriskande; mina krämer krämigare. Det ser också ut som Allure chefredaktör Michelle Lee och jag delar en hjärna. Den enda sak att notera är att parfymer inte ska gå i kylskåpet (kyla kan faktiskt skada dem), men de flesta andra hudvårdsprodukter är till nytta. Nu när jag inte längre klarar allt i Frigidaire, behöver jag inte vänta på att mina lotioner tinas - och mitt ansikte lukar inte heller som Land O'Lakes.

Cooluli Mini kylskåp Elektrisk kylare och varmare

Mer mycket betygsatta minikylskåp

Danby DAR026A1BDD-3 Designer Kompakt All Kylskåp

I vår guide till de bästa granskade minikylarna på Amazon hade en granskare detta om Danby: "Vi köpte det här kylskåpet som en nödutbyte när vårt fullskaliga kylskåp sparkade skopan på en mycket obekväm tid. Vi förväntade oss inte mycket, vi behövde bara desperat någonting för att hålla maten kall. Vi har en fullstor stand-up frys, så storleken på frysen i denna enhet var inte en faktor. Kylskåpet kom i perfekt skick, är super tyst och håller maten kallt. Jag älskar det mindre utrymmet eftersom det betyder att grönsaker inte går vilse i botten av kylskåpet, vilket gör det mycket lättare att komma ihåg att de behöver användas. Frysen är tillräckligt stor för att hålla kanske tre isbrickor eller två frysta pizzor. Vi fann att det här kylskåpet var så användbart att vi köpte en annan till vårt minikök i vår källare och planerar att köpa en tredjedel för vårt huvudsakliga kök för att ha den kapacitet som vi brukade ha i vårt gamla kylskåp. "

Chefman Portable Compact Personlig Kylskåp, 4 liter Kapacitet

En annan högt rankad minikylskåp: "Imponerad och glad så långt. Detta lilla monster har hållit en burk av kyld dietkoks i samma temp som en burk dietkoks från mitt stora kylskåp, samma temp för 36 timmar och räkning. Imponerande! Jag behöver det för att hålla mitt husdjur och mina medar kylda under semesterveckorna under resan. Ingen wobble. Stabil fot. Skidar inte på disken. Hittills verkar robust och till och med har metall gångjärn på dörren och en "nej nail breakage" slot för att bära den runt! Cool (bokstavligen!). "