inte en professionell. Bara galen.

Mina 5 Favoritprodukter från Bioderma (det är inte Micellar Vatten)

Anonim

Nu är du förmodligen bekant med Biodermas micellära vatten. Det är en häftklammer bland både makeupartister och civila, och jag har raved om sina krafter många gånger tidigare. För den obekanta: Micellar vatten använder lätta oljor för att bryta ner smuts, smink och smuts, för att lämna huden frisk, hydratiserad och glödande. Jag äger antagligen fem flaskor i det i olika storlekar, vid vilken tidpunkt som helst.

Så föreställ mig min förvåning när en av mina vänner nyligen frågade mig vad jag hade från varumärket och när jag ryckte och sa att jag inte ens var säker på att de gjorde några andra produkter, informerade hon mig om att Bioderma producerar massor av andra otroliga produkter. Jag vände mig fridfullt till internet och köpte några (för många) sina produkter. Jag har nu väsentligen provat och testat i allt väsentligt allt Bioderma gör och är glatt att säga att varumärket är mycket mer än bara för micellära vattenaffärer. Allt de gör är lätt och skonsamt, riktat mot känslig hud och rimligt prissatt. Här är en sammanhängande guide till allt Bioderma har att erbjuda - förutom sin kult-favoritprodukt.

Sensibio Lait Cleansing Milk

Jag sprang ur min Biologique Recherche Lait U och var förödad att behöva köpa en annan (det är väldigt dyrt). Jag bestämde mig för att försöka Biodermas rengöringsmjölk och jag är stolt över resultatet. Det påminner mig om Cetaphils smarta rengöringsmedel, men det är bättre att lösa smink och gör mitt ansikte känt renare utan att avlägsna några av dess naturliga oljor. Det är en mjölk, så det är lite konditionering och rengöring. Mina krav på rengöringsmedel är att det inte får mig att bryta ut eller det torkar mig ut, och det gör det inte heller.

Foto: Emilie

Sensibio Gel Eye Eye Contour

Jag var inte helt säker på vad "ögonkontur" menade, men det talade omedelbart till mig. Jag får ofta små prickar, medicinskt kända som milia, som får mig att se ut som om jag har en underlig ögonbrytning. Jag har sett lite forskning som säger att det kan vara kopplat till produkter, men den här krämen är speciellt inriktad på mycket känslig under ögonen, vilket betyder att det hydratiserar, plumpar och dämpar utan att irritera min känsliga hud under ögonen. Denna produkt har inte gjort mycket för mörka cirklar, men det är fantastiskt för djupt fuktgivande mina under ögonen och prepping det så att min concealer glider på perfekt efteråt.

Atoderm Lip Balm

Min bästa vän är en extremt hård kritiker av läppbalsam - ingen kommer noga att undersöka förpackningar, formler och texturer som hon gör. "Du förstår inte", skrev hon mig, irriterade att jag inte redan ägde den här produkten. "Det är perfekt. Det fortsätter så smidigt, stannar, det är vanvittigt hydrerande, och jag känner att det på något sätt plötsar mina läppar och får dem att se större ut. Det luktar också trevligt. "Och jag måste ge henne det: Den här produkten är bra och har snabbt blivit en flygplatta av mig för när mina läppar beskärs och skryter upp i små russin. Det är också en av de längsta varans läppsprodukter jag någonsin har försökt.

Sensibio Freshness Deodorant

Jag är en person som måste bära deodorant. Jag har inte råd att oavsiktligt glömma att lägga på det - jag är inte någon person vars svett luktar tvättmedel. Jag har länge fastnat i Secret Clinical Strength Antiperspirant och hade varit rädd för att försöka något annat. (Jag kommer aldrig att glömma den tiden jag bestämde mig för att prova Tom.

*rysning*). Men jag lade den här alkohol- och aluminiumfria deodoranten till det ultimata testet: Jag gick ut i en tank i 80-graders väder. Och gissa vad? Kom 5 pm Jag luktade bra. Det är super-fräsch lukt, mer som babypulver än blommor. Jag rekommenderar definitivt det till alla som vill prova något nytt men också behöver det extra - hur ska vi säga det? - "täckning".

Cicabio Crème

Som jag har nämnt en miljon gånger i mina artiklar har jag verkligen hemskt eksem och psoriasis som jag i princip måste behandla hela tiden, oavsett årstid. Att behandla det på språng har varit en kamp - många av mina mest tillförlitliga eksemprodukter kommer i massiva flaskor eller burkar. Jag har historiskt haft ett rör av vaselin i min väska, men det gjorde det inte så mycket förutom att skydda såret något genom att belägga det. Lyckligtvis skapade Bioderma denna reparerande grädde, som fungerar som en tillfällig läkande olja genom att lugna någon rodnad, irritation eller skalhet och kommer i en handväskevänlig storlek.