tillverkad i Frankrike

Mina favoritfranska saker för Bébé (och jag skrev boken)

Anonim

Bastilladagen är lördag den 14 juli och för att fira Frankrikes nationella dag, ägnar vi veckan till de allra bästa franska sakerna. Du kanske känner till historier som vi har gjort på franska apoteksprodukter och kokböcker , men vi går ännu djupare i veckan, från de bästa böckerna på Paris och franska bakarier till de största franska pantrykomponenterna och mindre kända franska skönhetsprodukter. Välkommen till Made in France vecka.

Pamela Druckerman är författaren till Bringing Up Bébé: En amerikansk mamma upptäcker fransk föräldraskaps visdom och det finns inga grown-ups. För att upptäcka de bästa franska sakerna för spädbarn och småbarn, bad vi henne att dela hennes picks från landet där hon bor nu. Nedan, hennes förslag, från tänder leksak varje bébé använder till ägg cracker som gör frukost roligt.

Franska saker för spädbarn

Vulli Sophie Giraffen

Ja, det är en klassiker, men det finns en anledning till varför generationer av spädbarn har lugnat sitt tandkött på detta gummidjurs hals.

Klorane Baby Foaming Gel

En apotek grundläggande, det här är vad franska barn luktar när de är friska från badet. Kanske kan den lugnande doften förklara varför Frankrike har en av Europas högsta födelsetal.

Kloran Shampoo Med Havremjölk

Kloranas havremjölksschampo är trevligt för både barn och deras föräldrar.

Maison Labiche Vit, Blå och Röd Paddington Striped Body

Detta parisiska märke, grundat 2011, beskriver sin inspiration som "från Versailles till månen". Den mjuka bomullstoppen kommer också i en version broderad med coucou (fransk för peekaboo ).

Franska saker för småbarn

Le Livre des Bruits

Den här färgglada boken, av den älskade franska författaren och illustratören Soledad Bravi, lär dig ditt barn att parisiska ambulanser går i spetsen och att glou-glou är ljudet av ett fransk barn att dricka.

Le Creuset Stengods Äggkopp

En färgstark nestplats för ditt barns söndagsmorgon oeuf á la coque (aka ett mjukt kokt ägg), att ätas med en sked eller doppad med mouillettes - mager skivor rostade bröd.

Moha Crack It Egg Cracker, Rostfritt Stål

"Men, " frågar du, "hur tar jag bort toppen av äggskalet utan att göra le petit röra?" Voilà, det finns den här fjäderbelastade kontraktionen som slår av det. Okej, det är schweiziskt, men det är elegant, funktionellt och roligt att använda om du är 6 eller 46.

De köpare HIC Crepe Pan

Undrar hur man gör crêpes till efterskolan mellanmål? Prova den här prisvärda och lätta panen, från ett franskt företag som har gjort grytor i nästan 200 år. Lägg bara till Nutella. På dagar när du känner mindre franska, fungerar det också för pannkakor.

Rive Droite Minimes Recycled Cotton Barns Ryggsäck

Les 400 Coups möter Carroll Gardens i denna mjuka ta på den klassiska franska cartable .

Bakker Made With Love Canvas Glitter Pencil Case

Ingenting säger franska schoolkid som en trosse (eller penna fall). Den här är designad av Bakker, ett varumärke grundat av en franskman som bor i Bali.

Bakker Made With Love Vinyl Bokväska

Hon gör dyr men söta bokväskor också.

Bakker Made With Love Patches Bokväska

Plåster!

Rivieras 20 ° Classic Perforerade Espadrilles

Även om din familj inte spenderar augusti på Côte d'Azur, kan du klä dig som de gör. Denna ultimata retro sommarsko finns i små och stora storlekar.

Nike Little Kids fotbollssats 2018

Eftersom det franska laget har gjort det till VM-finalen, har det aldrig varit en bättre tid att skrika " Allez les bleus!