smickrande vecka

Mina vänner och jag känner mig som Marilyn Monroe i denna baddräkt

Anonim

För ett ögonblickligt snyggt utseende.

Allt började med ett enkelt par byxor. Vi rapporterade om detta misstänksamt smickrande par en liten bit tillbaka och svaret var så entusiastiskt, det fick oss att tänka: Varför snyta inte de mest smickrande sakerna över ett flertal kategorier, från den mest hudförbättrande glödlampan till de lysande ögondropparna till shapewear utformad för alla storlekar "> Smickrande Vecka på.

En dag rullade jag genom Instagram, en mycket blek och mycket snygg vän i mig i en underbar, röd baddräkt, som strök över stranden och ser upp som en pinup från en 60-talstrandsfilm. Det här är en vän som jag aldrig hade sett utsätta hennes hud för dagens ljus, som vanligen gömmer hennes kropp under sju lager av svart och här var hon inte bara självsäker och strålande men villig att fotograferas i vad hon var nästintill inget. Jag pratade henne omedelbart. Var fick hon den här magiska kostymen?

Snart hade jag en egen röd "Bathing Beauty" endel av Esther Williams. Min vän är tunn och rak Jag är inte. Min storlek kommer att fluktuera mellan 8 och 10, och jag har ett gott bröst som släpper ut ur nästan alla delar som passar resten av mig. Den minut som jag satt på den här kände jag mig som Marilyn Monroe. Det hade en härlig, iögonfallande glans, ruching (när tyget samlar på ett ändamålsenligt sätt) på framsidan som minimerade min mage, låga benhål som täckte den bredaste delen av mina höfter och en halter topp och ljusben för den typ av bröststöd som de flesta baddräkter ger mig aldrig. Vid $ 90 är det en fjärdedel av priset på sin närmaste retroekvivalent, den kultliga delen från Norma Kamali.

Jag har haft kostym i fem år nu och tar det överallt där jag reser. Taylor Swift har en i polka dots. Zooey Deschanel hade en bikini-version på New Girl . En storlek med min 12 som har en bra, sexig mage, såg min och har sedan köpt fyra egna. Hon älskade att hon kunde se riktiga kvinnor - från petite till plusstorlek - bär på kostymerna på ModCloths webbplats och lever nästan i hennes kostymer 24/7 när hon besöker hennes familj på Hawaii. Jag älskar att jag kan kasta på en kjol efter att ha simat och ser ut som om jag har en söt klänning. Ibland lägger jag till och med bara mina på vintern och sitter runt min lägenhet och känner mig fantastisk, för det finns ingen bättre salva för att ha en radiator som du inte kan kontrollera än att låta dig vara i din egen privata Beach Blanket Bingo .

Esther Williams Bombshell Baddräkt Email

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.