den här saken är otroligt

Min mormor och jag båda älskar dessa under- $ 30 sträckta jeans

Anonim

Mormor och jag rockar våra Gloria Vanderbilt-jeans.

I år kom Gloria Vanderbilt-jeans tillbaka, och sprang stilar för alla former och storlekar - kampanjen heter "Vi är alla, " mästerskapslösningar - och prissätter priserna billigare än en spinnklass.

Jag blev gjord till linjen när min mormor Diane nämnde att hennes vänner hade varit rhapsodizing över ett par GV stretch jeans. Jag var först skeptisk. Låt oss nu vara tydliga: Min mormor har en ond stil. Jag bodde huvudsakligen i hennes svarta mockajacka på vintern. Trots detta antog jag att ett par jeans som låg i på 27 dollar måste vara frumpiga (eller åtminstone ledde till SNLs mamma-jeans territorium).

Men när min mormor fick hennes Gloria Vanderbilt Ladies Amanda Stretch Denim Jeans, bestämde jag mig för att prova dem också, och jag kunde inte bara ta av dem. Inte bara var de tänkande bekväma och stretchiga, de råkade vara ganska smickrande, och vågar jag säga, höft. Jag är nu övertygad om att Amanda Jean - som också kommer i plusstorlekar och en massa olika färger - kommer att se bra på nästan alla sorters figurer i resande byxor . Minns jaggings, vilka var populära runt 2010? Ja, det är så, om jaggings hade en mer förlåtande, sofistikerad kusin.

De sitter snyggt strax ovanför höfterna och faller vid fotleden, och kan vara manschetterade för ett mer blåsigt sommarliknande utseende. Medan min mormor tycker om att ha på sig fullbenet med en otrevlig skjorta, föredrar jag att bära dem högre upp i mitt midja med ett bälte och manschett i ankeln med en klackstång. Egentligen kan de bäras men du ser det som passar: på kontoret ihop med en blazer; hemma med en T-shirt under rengöring; matchas med ett par klackar för en natt på stan.

Och om Gud förbjuder, sänder något på dina Amanda-jeans (säg ett glas rött vin), vet du att rengöringsräkningen och ett nytt glas Cabernet kombinerat förmodligen skulle kosta dig mer än att få ett nytt par jeans.

Gloria Vanderbilt Amanda Tapered Jeans