inte en professionell. Bara galen.

Min Ja-till-Makeup Leta efter nätter

Anonim

Rio Viera-Newton.

Vi är i ett stort "No-Makeup Makeup" -moment: Matt läppstift, en liten skimmer på kinden, Glossyannonser med tjejer som inte ser ut som om de har på sig smink alls - bara förbättrad, på något sätt. Jag älskar utseendet - jag skrev även en artikel om hur man bäst kan uppnå det. Och när det gäller min dagliga sminkrutin har jag funnit mig oftare än inte att begränsa mina produktval så att min smink ser ut så naturligt som mänskligt möjligt. Men ändå: det kan ibland känna sig verkligen förtryckande för någon som älskar smink så mycket som jag gör. Det känns viktigt att ibland säga ja till smink - att gå in. Att göra en "ja-smink smink" titta. Jag borde säga: När jag säger "ja-smink smink", pratar jag inte om en extrem omvandling med skarpa ögonskuggor och full täckningsgrund. Jag pratar om något du kan bära på en natt ute eller på en dag du vill ha lite mer glam. Och enligt min åsikt är semesterperioden den bästa tiden att ta sminkrisker eller prova nya produkter - inte bara gör helgdagarna röda och guldaccenter, men enligt min erfarenhet kan vintermånaderna dra nytta av någon form av ljusstyrka som en coping mekanism mot den konstanta, deprimerande grå. Så här är du. De produkter jag använder när jag säger ett eftertryckligt ja till smink.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Även om jag är beroende av att dölja sig, när jag går ut på natten älskar jag att jämnt ut min hud och ger min hud en perfekt finish med denna Giorgio Armani Luminous Silk Foundation. Det gör min hud så flätig, mjuk och praktiskt taget felfri. Lite går en lång väg, så jag använder bara en dab av detta och buffar ut den med en fuktig skönhetsblandare. Även om jag inte vanligtvis älskar att ha stiftelse hela dagen är det bara för att jag inte älskar känslan av grunden på min hud. Ibland har jag blandat i en droppe eller två av Kiehls Reviving Concentrate för att tunna pigmenteringen ut.

Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiance Radiance

Jag har skrivit om denna penna från YSL tidigare. Om du lider av mörka cirklar, är denna penna ett absolut måste försök. Efter att du har satt på ögonkräm (eller om du har en grunddag, efter att du har lagt på din foundation) applicera den över de mörka cirklarna under dina ögon. Konsistensen av denna produkt är faktiskt ganska tunn och blandbar, så jag använder den generellt. Medan du kan använda denna solo för att avbryta mörkret, tror jag att det fungerar bäst under concealer. Detta gör färgkorrigeringsaspekten av ditt concealer jobb ungefär fem gånger så effektivt.

Nars Radiant Creamy Concealer

Efter att jag använt färgkorrigeringspenna går jag in med kultens favorit Nars strålande krämig concealer. För allt som döljer, är jag verkligen besatt av den här produkten. Det är inte bara otroligt för under ögonen - om du behöver avbryta några fläckar, kommer dessa saker seriöst att hjälpa dig. Jag blandar nyanser av vanilj och chantelle för att få min exakta nyans.

Charlotte Tilbury Luftborste Felfri Finish Skin Perfecting Micro-Powder

Jag vet att det här låter riktigt amatör men jag har bara nyligen nyligen upptäckt hur stor en skillnad som ställer mina underögon i längden på min smink. Därför använder jag Charlotte Tilbury Airbrush Finish-pulvret, vilket är lätt men också, som det anges i namnet, har en utblåsning, airbrush-effekt på huden. När jag upptäcker dölja, sopar jag också detta pulver lätt över mitt ansikte, med fokus på det område där jag har gjort majoriteten av mitt dölja arbete, så att det inte glider runt. Som ni vet förmodligen nu är min hud som en Sahara-öken, så äntligen hittar jag ett pulver som inte gör min hud torr och fläckig.

Tom Ford Shade och Illuminate

Ni, det här bronzing-and-highlighting-paketet är så nästa nivå, jag kan faktiskt inte tro hur besatt det jag är. Min första sak med bronzers är blandningsförmåga, för verkligen är ingenting mindre sexigt än när man kan se ett stort moln av bronzer på någons kinder. Jag vet att jag har skrivit om det här förut, men när det gäller en perfekt men märkbart kind-hålande bronzer, tar den kakan. Visst är hon dyr och jag är så, så ledsen för det. Men jag säger till dig, om du använder henne så ser du hur vacker och skulpterad du äntligen ser och förstår varför jag konsekvent återköper det här när min bronzer löper ut.

Marc Jacobs Dew Drops Coconut Gel Highlighter

Denna highlighter.

Sanningen berättas, denna höjdpunkt är inte så lätt att bära under dagen. Det är bara att det har lite gnistan och när ljuset träffar dig på ett visst sätt kan du helt se det på. Detta för mig, besegrar personligen syftet med en höjdpunkt, eftersom dess verkliga jobb är att få dig att se ut som om du lyser inifrån. Med detta sagt är denna höjdpunkt på natten.

oöverträffad. När jag har slitit det här har jag fått folk att berätta för mig att jag ser "välviljade", "glödande" och "strålande".

musik för mina öron. För en glam dagsljuskryssare, gillar jag att använda Milk Makeup highlighter.

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles

För ögonskugga älskar jag att använda bronsiga toner. När jag har på sig bronzer, har jag en liknande nyans på mina ögon, så ser min hela look riktigt snäll och sammanhängande. Det finns också något om värmen i dessa nyanser som får mig att se super frisk och välvilja. Detta är en av mina favorit tricks för att hjälpa mig att se mer levande under dagen.

Charlotte Tilbury Lip Cheat i Iconic Nude

Även om det här är tänkt att vara en naturlig "läskfusk", är den här härliga nakenbrun som ger mig den extra glans som jag behöver för att få mig att må bättre på morgonen och hela dagen. Obs! Det är matt och snabbtorkande, men det kan vara svårt att lägga på läppfodrar med hala läppar. Så mitt tips är att applicera chapstick, klistra in det med fingret tills det känns absorberat och kasta sedan den här. Jag gör det hela dagen när jag återigen ansöker.

Glossier Boy Brow

För en perfekt rörig panna, älskar jag att använda den igen kultfavoriten Boy Brow från Glossier. Om en spooly är för liten blir mina pannor lite överdrivna och om de är för stora ser de för tämja ut. Glossier ger den perfekta storleken, så att mina pannor ser ut så bra som fina och stora.

Fördel De är riktiga

Nu, som ni vet, är jag inte en enorm maskara tjej på grund av det faktum att jag älskar att gnugga allt eftersom jag hatar mig själv. Men när jag vill känna mig lite mer glamorös kan det vara viktigt att ha ögonen så snygga och stora. När jag känner det sättet, använder jag den här fördelen De är äkta mascara. Av alla de mascara som jag har försökt är den här den minst problematiska när det gäller min tvättbjörnsögon.

Tatcha Luminous Dewy Skin Mist

Det viktigaste steget till en smink makeup look är att ställa in all smink du har satt på i slutet. Detta gör att din smink smälter i varandra och huden, vilket ger dig den felfria, strålande finishen. Jag har några favoriter för detta, men min topp är denna Tatcha Dewy Mist.