den här saken är otroligt

Nail Stickers är den lata personens version av en manikyr

Anonim

När du inte har tid eller pengar för en av dessa.

Det är väldigt viktigt att se så bra ut som möjligt medan du gör minsta ansträngning och en hack - en term som jag aldrig använt förutom att beskriva Dane Cook - som direkt får mig att känna sammansättning varje gång är Sally Hansen nagelklistermärken. Eller om vi känner franska, Sally Hansen spikapplikationer.

Om du har sista minuten planer, är nagelklister det enda bästa att alltid hålla vid ditt skrivbord. Här är allt du behöver göra. Om du har några rester av nagellack, ta av det (jag gillar även att hålla dessa nagelpolska borttagningskuddar vid mitt skrivbord också), sätt på nagelklisterna och lägg dem sedan till storleken på din nagel med mini -fil som de ger dig.

Sally Hansen Salon Effects French Mani Real Nail Polish Strips, Fransk Twist

Det är allvarligt det. Var bara försiktig när du tillämpar dem för att se till att du klämmer upp dem med din nagel precis rätt (jag talar från erfarenhet). När du hänger på det tar det hela under tio minuter, och de håller mycket längre än en vanlig manikyr; Jag pratar upp till två veckor. Sally Hansens sortiment innehåller många standardfärger som är perfekta för en professionell inställning, som en fransk tipsmanikyr, en blekrosa eller djup lila.

Jamberry Nail Wrap Glittering Rain Half Sheet

Om du känner dig mer äventyrlig, kan du också överväga Jamberrys nagelomslag - de kommer i roliga mönster som glittrande regn, gnistrande Mai Tai, blomblommor, rosenguldsken eller en grafisk guld-vit design som de kallar Gatsby. Den enda skillnaden är att de kräver lite värme att applicera. (Jamberry rekommenderar att du använder en torktumlare på dina rena naglar några sekunder före appliceringen och än en gång senare, men jag har varit känd för att hoppa över dessa steg.) Speciellt med Jamberrys, varje gång du har dem på, kommer någon att fråga, "VAR HAR DU GJORT DINA NAILS?" Och då har du ett val. Du kan antingen ge Mona Lisa leende och shrug eller du kan vara den typ av kvinna vi alla vill vara på våra bättre dagar: den sorten som berättar dig exakt var hon köpte något. Jag har bestämt mig för att betala det vidare.