den här saken är otroligt

Den enda sportlås jag aldrig glömt kombinationen till

Anonim

Jag kan inte ens.

Jag har svårt att minnas nummer. Jag glömmer ofta min PIN-kod. Om jag verkligen gillar dig kan jag komma ihåg månaden eller dagen på din födelsedag, men aldrig båda. Jag har glömt koden till varje kombinationslås som jag någonsin har haft (Gud välsigne gympersonal med bultskärare), och ändå tog det mig många år av sopade Master Locks för att hitta Wordlock, ett hänglås som du knäcker med ett ord istället för en numerisk kod.

Kismet tog det med mig. Jag började på ett nytt gym, och strax efter att ännu en kombinationsbomb försvann från min hjärna stannade jag i Duane Reade för en ersättare. De hade bara ett lås i lager: ett Wordlock. Jag har inte glömt min kod sedan.

Det mycket greppbara Wordlock.

Här är vad som är bra med Wordlock: Allt. Så här är det överlägset det klassiska Master Lock: bokstavligen alla sätt. Wordlocks gummihölje gör det bra i ditt grepp, de belagda hjulen är lätta att manipulera med en hand, formen är unik och lätt att upptäcka om du också är benägen att glömma var ditt skåp är. Ingen del av det gör ont i dina fingrar.

Och naturligtvis: inga nummer. Du väljer din egen bokstavskod med fyra bokstäver, och om du, som jag, väljer en som också är ett litet personligt skämt (min är LARY, som i Louis och Harry of One Direction självklart), får du lite glädje varje gång gång du låser upp den. Jag har haft mitt Wordlock i tre år och planerar att få det för alltid, för att långsamt bli en av de nakna gamla damerna på gymmet, tar min tid att låsa upp min skåp och fnissar på mitt skämt för mig själv.

Wordlock PL-096-Axis sportlås, olika färger

Wordlock PL-004-BK 5-knapps kombinationshänglås

Det finns en version med fem bokstäver också.