den här saken är otroligt

Den enda behandlingsmasken som släckte mitt torterade hår

Anonim

Dessa saker räddade mig från flugvägar och splittrade ändar.

Jag har aldrig gillat mitt hår i sitt naturliga tillstånd - det är tjockt och lockigt på ett inelegant sätt, frizzed och vild med en liten knäppning till den. Jag lärde mig mycket ung att jag lätt kunde lösa detta problem genom att torka och räta mitt hår till något mer hanterbart men naturligtvis ständigt torterar mitt hår med ett hett järn har lämnat det knäckt, skadat och törstigare än någonsin.

Lyckligtvis ger min bästa väns jobb mig tillgång till oändliga gratis skönhetsprodukter, så jag har kunnat prova ett brett sortiment av kvalitetsmaterial. Läsare, jag upptäckte äntligen vad som håller mitt stackars hår lyckligt. Du ser, efter flera år av att ha hårdnat håret med ungefär åtta gånger den rekommenderade mängden balsam (för liten effekt) bestämde jag mig för att försöka byta ut min veckovisa konditioneringsrutin med en hårmaskbehandling. Av de många jag experimenterade med var den jag blev kär i - den enda som gjorde mitt friterat hår till något mjukt och fuktigt - var Kenra Platinum Revive Treatment.

Tro mig när jag säger att Kenras behandling är extrem. En tjock, koncentrerad balsam full av gooshy saker som macadamia glycerider, keratin och druv-frö extrakt, det erbjuder intensiv hydrering för skadat, tjockt hår som har avlägsnats av all fukt efter ett decennium plus missbruk. Efter shampooing masserar jag helt enkelt grejerna i mitt hår och lämnar det i 15 minuter före sköljning. Jag kan nästan känna strängarna i min hårbotten och slurpa upp vätskan. Inga mer splittrade ändar, inga fler flygvägar. På etiketten stoltserar Kenra att dess förstärkande behandling "återställer ungdommig smidighet och utstrålning med en enda applikation." Jag skulle säga att det är nästan exakt rätt - men upprepad veckovis användning är det enda sättet att upprätthålla den här strålningen. För extra fukt ska jag avsluta mitt hår med ett serum efter handdukstorkning (prospekt: ​​ghd Smooth & Finish serumhydrat utan fethet), och mitt hår är ahem, återupplivas.

Kenra Platinum Revive Treatment