kändis shopping

Ägarna av fyra och tjugo blackbirds på 13 viktiga bakverktyg

Anonim

För felfria skorpor, gyllene glasyrer och gropfria fyllningar.

Sedan Gowanusbageriet öppnade 2009, har Four & Twenty Blackbirds förtjänat ett kultfölja för sina perfekt uttonade pajer, inklusive chokladschacket och - i synnerhet - saltat karamell-äpple (Grub Street heter det som en av de bästa i New York). Idag sträcker sig imperiet till ett kafé i Brooklyn Public Library och en ny pajbänk i Prospect Heights (du kan köpa The Four & Twenty Blackbirds Pie Book också). Vi frågade syster medeägare Emily och Melissa Elsen vilka verktyg en spirande pajbager skulle ha i deras arsenal. Här, en bagas dussin av deras väsentliga.

Four & Twenty Blackbirds medägare Emily (vänster) och Melissa Elsen. Foto: PAMU LLC

OXO Good Grips Hand Pastry Blender

Det finns många stilar och märken av handhållna konditorivaror där ute, men de flesta är subpar och faller ihop. OXO har det rätt. Bekväm, lätt att rengöra och varar för evigt, så att du kan göra en livstid av pajskorpa för hand.

Aluminiumskruvar

Dessa skopor är viktiga för torra ingredienser när du gör stora sorters frukt pajer. Det gör att allt mjöl för skorpa eller prepped frukt för att fylla (och tömma extra juice) är oerhört enkelt - bara försök att föreställa dig att göra det med en skål eller mätkopp. Finns i olika storlekar, och de bryter inte banken.

Ateco franska Rolling Pin

Om du bara ska ha en rullande stift i huset (och du har bestämt att det är dags att gå vidare från att använda vinflaskor för att rulla din deg) gör den en avsmalnande stift. Välj en gjord av bra massivt trä. Du behöver aldrig reparera det (det finns ingen metallstång genom mitten som kommer att bryta så småningom) och det ger mångsidighet genom att det tjockare centrumet skapar tyngre tryck medan ytterkanterna skapar lättare tryck. Arbeta med det lite så du förstår det är makt.

Pyrex Glass 9-tums Pie Plate

Pyrex är ledande inom bakglas. Glöm metallpannor - klara pajpannor gör att du kan se vad som händer på botten (dvs om din skorpa fortfarande är blek). Här är ett tips, faktiskt: Om skorpan är blek men toppen är brunad, täck den i folie, släpp temperaturen 20 eller 25 grader och baka tills bottenskorpan är klar. Ingen gillar en soggig bottenbit.

Angostura Bitters

Från de vackra landområdena Trinidad och Tobago, vår hemliga ingrediens. En klassisk del av många en läcker cocktail, Angostura Bitters har en smakprofil som är likadana med allspice, och det är tillräckligt starkt att du bara behöver några streck. Tillägg det till fruktpajer som kräver kryddor - särskilt äppel- eller vaniljsåsar som pumpa, sötpotatis, eller till och med pecan. Det är det hemliga extra någonting.

Tablecraft degskrapa

Ett måste för alla bakare - det är enkelt, billigt och lätt att rengöra. Verktyget är utmärkt för att kubba ditt kalla smör (viktigt för fluffiga pajskorskor, scones och kex), portionering av din färdiga skorpa och rengöring av dina ytor efter vilken typ av deg som helst.

Waring Immersion Blender

När vi behöver en slät bas för något som en schack eller vaniljsås är ingenting bättre än den här nedsänkningsblandaren för att pulsera allt (särskilt de mer fibrösa ingredienserna som pumpa och sötpotatis). Naturligtvis är det också bra för soppor och smoothies. Du hittar många olika nedsänkningsblandare på marknaden, men den här kommer att hålla dig resten av ditt liv.

Westmark Cherry Pitter

Har du någonsin sett en körsbärsspett som gör det hålslagstyp? Det är bortom lätt och troligen också den som din mormor använde (ja, om hon gillade att baka pajer som våra gjorde). Körsbesäsong är viktig för kakmakare, och det är också effektivitet vid gropning. Stör inte med något annat.

Apple Peeler med vakuumbas

Visserligen var vi skeptiska till det här förståndet först (det såg ut att vara mycket mer problem än det var värt), men vi var så fel. För att göra saltad karamell äppelpajer vi churn out, är denna peeler det enklaste sättet att skala, kärna och skiva allt på en gång. Den stabila vakuumbasen fäster på ytor utan att rocka, plus det fungerar också på päron och potatis.

Keramiska Pievikter

När du baka en paj, ibland måste du väga ner skorpan för att hålla den från att puffa upp. Folk kommer att berätta att du bara använder bönor eller ris, men då hamnar du med illaluktande bönor eller slösat ris. Om du planerar att göra custard pajer som kräver en förbakning, få ett par uppsättningar av dessa. De varar för evigt.

Machinistförkläde

Vi var på utkik efter ett förkläde som inte drabbar på nacken som också var lätt och estetiskt tilltalande. Vi slutade med detta - även om vi ändrade det något genom att sy i fickorna stängda (för skrymmande) och förkorta det en smidge - som ett användbart förkläde till ett lågt pris.

Det här är för närvarande inte tillgängligt, men här är ett annat alternativ i denim och här är en liknande stil i duk.

Swissmar Silikonborste

Vi föredrar en silikonborste över en naturlig fiberborste, för om en silikonborste börjar sönderfalla, kommer du att upptäcka det väldigt lätt och plocka ut det. Med en naturlig fiberborste har du svårt att få fibrerna att vara rena, och när de kommer ut hamnar de över hela ytan av skorpan när du borstar den med äggtvätt. Brutto.

Porslin 8-Quart Rostfritt Stål Mixing Bowl

Denna skål är platt botten, vilket gör det lättare att göra en pajskorsa (när du använder den bakverkblandaren, kommer den inte att rocka på ytan). Det kan också vändas över på din utrullade deg för att användas som en skärningsguide för en 9-tums pajpanna, vilket är en smidig extra bonus.

Vår favorit ingrediens

Ippodo Authentic Matcha

När vi först gjorde vår Matcha Custard med standardmatskvalitet "grönt tepulver", aka matcha, såg det lite ut som Gowanuskanalen - lite sludgy. Då hade vi turen att introduceras till teppmästarna i Ippodo från Kyoto, Japan, som har honing sina båtar i 300 år. Om du tror att investeringar i kvalitetsingredienser inte gör någon skillnad, kommer det att tända lite ljus på varför de är så viktiga.

Viva Naturals Organisk Virgin Kokosolja

Allt som gör att kaka, matlagning och städning kan torka mycket i dina händer och till och med ditt ansikte. Organisk kokosnötolja är ätlig, icke-toxisk och en stor fuktkräm för att hålla i ditt kök och smyga en dab när din hud känns tätt.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.