den här saken är otroligt

Byxorna som har haunt mig i två år

Anonim

Dessa byxor är perfekta för mig.

Jesse Kamm Sailor Pant i midnatt

Jag faller ofta och svårt för dyra kläder - senast en 600-något-dollar-leopard-tryckjacka med en blå silkefodring och inga armhål. Så jag går inte i konkurs, jag har vant sig vana att gå bort från alltför överdriven och ta en natt eller två för att överväga om jag fortfarande vill ha det. Jag är glad att jag gick bort från shrug-coat; Jag är eländig att jag gick bort från Jesse Kamms segelbyxor, som har hemsökt mig för två raka år, sedan jag först försökte dem på Snickeri i Greenpoint (de har sedan slutat sälja kläder). Dessa byxor är perfekta för mig. De är mycket fläckade vid fotleden och de stänger (mycket) högt på midjan med en enkel, enkel knapp. Jag kommer ihåg att de kände sig väldigt robusta och betydande och behöll sin form på min kropp, och de var snäva och smickrande på rumpan på ett bra sätt men avslappnade överallt. De är gjorda av duk och finns i tio färger, varav ingen läser clownish eller showy: lastoliv, en härlig marinblå, den vackraste röda. De är faddish men överskridande trend, och när mina skatter returneras köper jag två par och ser aldrig tillbaka.

Jesse Kamm Sailor Pant i Olive

Jesse Kamm Sailor Pant i Järnoxid

Uppdatering: Everlane har nu en mycket liknande par

Den breda benkanten

Sedan jag skrev det här inlägget har Everlane släppt en (mycket) billigare, nästan faksimile av Kammbyxorna. De är bredbenta som kamrarna, beskurna precis över ankeln som kamraterna, och formstabar som Kammarna. Den enda skillnaden? Dessa har lite stretch - så de är bekväma även efter en stor lunch.

(Plus, några andra liknande alternativ)

Logan bredben bengrödor

Pilcro Superscript Ultra High-Rise Wide Leg Crops

MIH Jeans Caron Wide-Leg Cropped Denim Trousers

Eileen Fisher Stretch Organic Bomull Crop Wide Leg Pants

Vince High-Waist Culottes

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

Byxorna som är misstänkt smickrande på alla mina vänner