den här saken är otroligt

De perfekta svarta sneakersna om du hittar Sneakerdom Utmattning

Anonim

Greats gör skor som liknar sneakers, men inte någon speciell sneaker.

Jag har en överraskande mängd mode och inte. Jag tycker att du alltid ska bära ett bälte och att dina skor borde matcha ditt bälte, och eftersom jag inte vet var jag skulle köpa ett bälte som till exempel är blått, lämnar det brunt och svart. (Obs! Bruna sneakers är konstiga och svarta stövlar ser ut som om du har på dig en kostym av en rock-and-roll-dude.) Vid den här tiden kan du börja tänka på att den här rutan jag har byggt runt mig själv som ser konstigt ut som fängelset cell av maskulinitet låter i bästa glädje och i värsta fall som jag är lite tech VC. Om så är fallet, goda nyheter, du behöver inte följa med, men jag tror att min skämhet är snygg och bra, och jag brukade få sorts mätta komplimanger när jag var ute och om. Det handlar inte egentligen om att försöka se på modet eller till och med roligt; Det är bara att försöka se sammansättning.

Jag har nyligen fått ett par Adidas som är coola Adidas, och varje gång jag lägger på dem vill jag ta en tupplur. Alla widgets och gizmos känner de bara som små fabriker för dina fötter. Jag tror att de av misstag limmade en Lego-bit på. Så jag ska köpa ett annat par stora sneakers. Det blir min fjärde.

Jag hittade först dem som letade efter "billiga sneakers no logo" och Greats hemsida kom upp. Greats gör skor som liknar sneakers, men inte någon speciell sneaker. Jag tycker om Rosen eftersom det kanske ser ut som 80-talet, men inte för 80-talet. De ser ungefär ut som Sauconyys utan det käftiga kedjehjulet på sidan, eller nya saldon utan det N eller helt rätt hundflöjtande. Och de är snygga utan att se ut som de önskar att de var klädskor. Jag skulle aldrig tänka på att ha på dem med en kostym, vilket är bra för att jag inte vill känna mig frestad att se ut som en cool professor eller rockstjärnan VD. Dessutom ser de inte ut som att jag ska börja springa någon sekund nu, vilket är bra för att jag gillar att inte kommunicera med människor som jag är närvarande i detta ögonblick med dem. Min vän Kelly sa att de inte ser ut som en marshmallow, som så många sneakers gör, och den där poängen var så bra att jag krediterar henne och inte klarar av det som min egen observation. De känner bara som det platoniska idealet av "sneaker". Är de bekväma? Ja jag tror det. Jag vet inte riktigt de har inte visat sig vara obekväma, men det är allt relativt - är någon annan bara ständigt in som en viskning av smärta hela tiden? Hur som helst, ja, de har dem i färger som inte är svarta, men om du bryr dig om det är du självklart inte mig eller en person som av någon anledning ville klä sig som jag .

Tja, det verkar som om jag har gjort ett bra bra fall för dessa sneakers. åh! Jag borde säga att de inte kostar så mycket.

Rosen

Andra Strategist-Approved Men's Black Sneakers

Nike Mäns Flyknit Lunar 3 Running Shoe

Dessa är strategidirektör Jason Chens favoritskor för att resa in. Han skriver: "Lunars är inte bara bra gymskor - de är perfekta att resa. Det är inte nödvändigt att byta skor när du anländer till din destination, inte heller, särskilt om du kommer att boppa runt till fots. Solens supermjuka dämpning kan byggas för cross-training och 5Ks, men de är otroligt bekväma för sightseeing också. "

Adidas Originals Tubular Shadow

Och dessa råkar vara Jay Ellis (han spelar Lawrence on Insecure ) favorit svarta sneakers. Han sa till oss: "Det här är som att gå på smör, om du skulle kunna göra det. De är bara så bekväma och har en maskstopp som gör att din fot verkligen andas. Jag bar dem som varje dag i filmen säsong två. Det blev så klart att mina kastrater skulle titta på mig och fråga om jag hade några andra skor. "