den här saken är otroligt

Plast-svampen som har sparat mig tusentals i VVS-avgifter

Anonim

Finn aldrig dig duscha i stående vatten igen.

I gymnasiet hotade min pappa alltid att få mig att betala för rörmokaren, han fick ständigt ringa för att krossa gigantiska klumpar av mitt barnfina, midja längdblondt hår från badkaret. Nu när jag alla är vuxna och betalar för dessa rörmokare själv ser jag hans punkt. Regelbundna tömningsskärmar gör det möjligt för mycket hår att passera - så efter lite intensiv forskning (4.500 femstjärniga Amazon-granskare kan inte vara fel) hittade jag det bästa badkarfånget $ 13 kan köpa: TubShroom.

Du slår bara in silikon TubShroom i din dränering, popar den ut och torkar bort håret i en botten med en vävnad eller en pappershandduk för att rengöra efter behov. Håret glider rakt bort utan någon äcklig plockning eller grävning - och tar en total summa om fem sekunder. Annonsen säger att rengöra det en gång i veckan, men jag slutar städa mina var tredje dag eller så. Varje gång jag torkar bort det finns så mycket hår att jag undrar hur jag inte är helt och fullständigt skallig.

TubShroom är inte den sexigaste produkten någonsin, men det gör det som står: tillåter att vatten dräneras medan man tar avlägsna hår i en (barmhärtig) out-of-sight-plats för enkel bortskaffning senare. Jag kan inte betona det tillräckligt. Ingenting går förbi den här lilla killen - inte min pojkväns små skäggshår (han rakar i duschen) eller de stora mängderna hår som kommer av min skinka när jag bada honom hemma. Mest imponerande griper den också gunken som kommer med allt håret - annars kallat smuts, kroppsolja och produktuppbyggnad - innan det har en chans att täppa till dina rör. Denna lilla bit plast har räddat mig (och rören i mitt 120-åriga hus) minst tusen dollar i nödsituationer. (Duschar klibbar aldrig bekvämt under normala öppettider.) TubShroom slår alla andra hårfångare med en mil (jag har provat dem alla), och du kommer aldrig att hitta dig själv i duschen i vatten som en följd av en avloppssprängning någonsin igen.

TubShroom Shower Catcher

Plus: Några mer badkarstillbehör vi älskar.

För $ 4 mer, en hållbar ståluppgradering

Uxoz Drain Hair Catcher

Strat-redaktören Margaret Rhodes är ett fan av en liknande modell: "TubShroom fungerar, och i allmänhet var jag glad att få den. Men efter ungefär sex veckor blev TubShroom i sig väldigt svårt att rengöra - jag tror att gummimaterialet är så poröst. Det såg ut som om det var täckt av mögel. Efter en del Amazon-slithing hittade jag den här enheten, som har en identisk design till TubShroom, men är tillverkad av stål och levereras med några utbytbara gummiringar. Det är redan exponentiellt lättare att rengöra. "

För lounging i badkaret

Teak badkar Caddy

Denna teakbricka är gjord av naturligt vattenbeständig teak och har en naturkänsla av en expansibel dansk sekreterare - för din badkar.

För att sjunga i badkaret

Sangean Vattentät Dusch Radio

"Jag är helt besatt av min Sangean duschradio. Det är inte särskilt sött och det är verkligen inte glamoröst, men hand till Gud, det har förändrat mitt liv - åtminstone den del av mitt liv som jag spenderar i duschen, vilket är en obetydlig bit av tiden. Ljudet är bra, det är ogenomträngligt för ånga och med tio förinställningar kan du växla fram och tillbaka mellan NPR och Hot 97 med minimal frustration. "- Izzy Grinspan, seniorredaktör, Cut

För rengöring av badkaret

Ecos Eco Breeze

Förra året introducerade miljöskyddsmyndigheten ett säkrare valetikett för rengöring av produkter. Ecos var en av de tidiga adoptrarna på etiketten, och denna tygfräser spray använder inte artificiella dofter, till skillnad från Febreze.

Kom i din inkorg.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.