prova trenden

Sidobord med djurfoder är nu officiellt en sak

Anonim

Det är som att ha ett husdjur - men du kan vila din fjärrkontroll på den.

Djurmöbler har inte varit populära - vanliga populära, hur som helst, ett tag. En lång stund. Sedan den viktorianska tiden, för 120 år sedan, när en artikel som heter "Animal Furniture" publicerades i en då populär tidningen The Strand . Essäet åtföljdes av fotografier av möbler gjorda av och gjorda för att se ut som riktiga djur: ett spritställ av elefantfot, en dörrstopp gjord av en strutsklo och en plysch stol med tigrarhud för klädsel och tigrarpottar för fötter. Nu är det 2017, Donald Trump är vår president, och djurmöbler är tillbaka - om än för det mesta mer faux och mindre anatomiskt korrekt. (Det verkar som om vi kan ha Haas Brothers att tacka för detta.) Så du kan komma in på (tillfälligt avskräckande, men mestadels charmig) trend: några djurfodda bord för att uppleva ditt vardagsrum.

Fågel fötter

Birdy Sidobord

Detta kopparbord är den perfekta dyrefotstartaren: liten, cirkulär och slät på toppen. Benen är sött ribbade, och fötterna är lyckliga, tecknade och orealistiska. Plus, det är billigt!

Flamingo End Table av organisk modernism

För en-klo-looken.

Stray Dog Designs Kycklingben Inspirerad End Table

Denna fjädrade sidobord är handgjord i Mexiko från paper-mache - och finns i 12 glada färger, som Bahaman Sea Blue och Pumpkin Blush orange. Dess fötter är tillfredsställande realistiska: läderartade och fogade med skarpa naglar.

Matthew Williamson Pink Tray Table

Om en flamingo skulle kunna trolla sig i ett bord, så skulle det vara det bordet: ett lackerat Palm Beach-rosa fack som rymdes av tre starka mässingsben och tre, helt splayed, bäddade fötter.

Hästhovar

Gallop White Taburet

Med det är aluminiumben, elfenbensklädda säten och eleganta hästformade ben, är CB2 korrekt: Denna pall kommer att ge "sofistikerad whimsy" till ditt hem.

Hoof Legged Accent Table

En modig ta på trenden, den vita vita lacken ser ut som din genomsnittliga bord, tills dina ögon möter sina tre glänsande hovar.

Hela grisen

Grisbordet framifrån för Moooi

Denna Moooi-tabell är inte minimalistisk: den är stor, fem meter bred och tre meter hög. Det är jet svart, med en krökt svans och en uppåtvänd snut. Det är dock för en person som uppskattar uppmärksamhet på detaljer: Grisen kommer belagd i vad som beskrivs som "livliknande päls och skönhetsfläckar".

Plus en DIY Bear Claw

Små Storlek Mässing Klafffottopp

Kanske vill du ge din (nuvarande tråkiga) bord några klor. Det finns, som det visar sig, ett sätt att göra just det! Skjut dessa mässing, klo-fot tåhattar på din bords vanliga fötter. Snabb whimsy för endast $ 10 en klo.