lita på mig jag borde veta

Smarta apparater som faktiskt gör mitt kök bättre

Anonim

Smarta köksapparater är ljudgimmiga - behöver en person verkligen ett pratande kylskåp "> papperskorgen eller ett robotmoppsuguum, skulle verkligen göra någons liv i köket bättre. Jag har testat mycket och mycket (och sett mycket av clunkers), och det här är de smarta köksapparaterna som alla skulle välkomna i sitt hem.

Behmor Connected Customizable temperaturkontroll kaffebryggare

Tidigare var de smartaste kaffebryggarna runt de som hade en tidsfunktion som skulle starta bryggningsprocessen vid en förinställd tid. Nu tillåter min kaffebryggare mig att justera bryggtiden, allviktig vattentemperaturen (mellan 190 och 210 grader), förkrossa kaffekvarnmättnad, och till och med beställa mer kaffe när tillförseln är låg. (Jag hanterar fortfarande det i butiken.) Du kan använda Behmor med en app på din telefon, eller du kan till och med koppla saken till ditt eko, så allt du behöver göra är att berätta för din kaffe vad du ska göra och när . Förutom de snygga digitala grejerna håller den hållbara, dubbelväggiga karaffen mitt kaffe varmt och smakar friskt i timmar.

iRobot Braava Jet 240 Robot Mop

Jag har katter, vilket betyder att iRobot är en spelväxlare för köket. Den snygga fyrkantiga roboten är som ett robotvakuum i moppform; Det rullar runt varje hårdplattad yta (ja, köket, men också badrummen), navigerar sig runt stolben, köksö, toaletten och mycket mer. När den vandrar, använder den uppvärmd ånga, ett rengöringsmedel och torr sopning för att säkerställa att varje matpartikel, varje djurhår, varje dammkula och alla andra oönskade som inte klamrar sig på din sten, kakel eller trägolv städas upp fullständigt. Dina husdjur kommer att hata det, men du kommer att älska det.

iRobot Braava Jet 240 Robot Mop

Du kan köpa den på Amazon, om du föredrar det också.

Enkelhuman 58-liters rektangel sensor kan med röstaktivering

När jag klämmer på en hög med droppande pappershanddukar, är det sista jag vill göra att sätta ner dem för att öppna papperskorgen. En papperskorgen som upptäcker rörelse kan vara otroligt opålitlig (detta papperskorgen kan också använda rörelsessensorer, men vill jag verkligen vinka våta handdukar?) Och till och med en trassig trashburk kan vara knepig för äldre människor. Det är smartare än det ser ut. Motorn på denna behållare är klassad för mer än 150 000 öppningscykler, och det rostfria stålet infunderas med antimikrobiella nanosilverpartiklar för att döda bakterier.

Enkelhuman 58-liters rektangel sensor kan med röstaktivering

Det finns även på Amazon.

Panasonic NN-SN966S Mikrovågsugn

Om du någonsin försökt tina fryst kött i din mikrovågsugn, vet du att det inte fungerar - kanterna brinner medan mitten blir frusen. Det beror på att de flesta mikrovågor vid låga temperaturer använder en pulsstart på-av-tillvägagångssätt som kokar ojämnt. Omriktartekniken på denna mikrovågsugn gör det möjligt att använda reducerad men stadig värme för att tina och laga mat utan de fruktade heta och kalla fläckarna. Det upptäcker även automatiskt matlagning och självjusterar temperatur och timing. Det kan inte vara Wi-Fi-anslutet, men jag skulle kalla det ganska smart.

Drop Scale Smart Kitchen Scale och Recept App

Så du vill piska upp en måltid som serverar fyra, men ditt recept gör tillräckligt för sex. Det kommer att kräva lite knepig matta, vad med den två tredjedelar koppen, den halva matskedan av det. Eller du kan bara använda din Drop Food-skala, dra upp receptet med appen, justera antalet portioner som behövs och följ instruktionerna för steg-för-steg-ingredienserna på skärmen. Du behöver inte ens mäta koppar; lägg bara till varje ingrediens i skålen ovanpå droppskalan långsamt, och skalan berättar när du har lagt till tillräckligt. Precis som bilnavigering som hjälper dig att komma tillbaka på rätt väg, kommer Drop Scale även att beräkna hur man kompenserar med andra ingredienser när du gör misstag (lägg till för mycket mjöl, till exempel, och Drop Scale ska skala upp smöret och socker så dina kakor visar sig bra).

Perfekt Drink PRO Smart Scale

Denna skala liknar Drop, förutom cocktails. Berätta appen vad som helst du vill göra - från Martinis till Franska 75s till Old Fashioned - och det kommer att ge dig steg-för-steg-hällningsinstruktioner (håll inte den korniga bilden ovanför den). En ding kan du veta när du ska sluta hälla en komponent och byta till nästa, så får du den rättvisa andelen söta vermouth, bitter, råg och allt annat varje gång. Min superteknikvän fick en av dessa en stund tillbaka och jag var skeptisk. Sedan försökte jag Manhattan han gjorde mig.